- 18 Haziran 2024
- 99
- -9
- 1
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
-
Ayrılmadan önce bana söylediklerinddn dolayı böyleyim galiba. Yanında bir erkek görürsem döverim ederim gibi. Şimdi bende düşünüyorum benim yanımda erkek görmeye dayanamayan birinin yanında kız olması ne kadar adaletlihep sana yaptıklarını hatırla ,hatırla ki onun zaten sağlıklı ilişkiler ekseninde olmadığını gör,durumun varsa psikoterapi danışmanlığı alırsan daha çabuk düzelirsin iyi bir psikolog olmalı tabi,çünkü bu ilişkide tuhaf bir bağlanma sorunun var olmaması gerekirken ,sebebini bulup bundan sonraki hayatına çok güzel katkıları olacak
Kendine biraz zaman ver bu süreçte imkan yarat destek almak için o şekilde çok çabuk bulup iyileştireceksin kendini ,yaşayacağımız kötü olayları bazen seçemeyiz ama onları durdurma gücüne sahibiz sende de bu güç var eminimİşte nedenini bulamıyorum
Ya zaten olduğu işlerde çok kısa kalan birisi. Şimdi üniversite okuduğum şehre geldi. Biz sevgiliyken gitme dediğim yerlere gidiyor vsŞu cümle bana nasıl biri olduğuyla ilgili zaten yeterli bilgiyi verdi anlayamadınız mı siz? Adam bulunduğu şehirde iş istikrarı olmayan biri belli ki belli bir düzeni yok düzeni pek olmayan insanda mutlaka bir sorun vardır ki konunuzda da zaten ortaya çıkmış geçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli olursunuz.
Valla daha konunuzu okumadan 3.cümlenizde ben notumu verdim belli bir düzeni olan insan üniversiteyi uzaktan okuyan sevdiğinin yanına arada bir gider destek olur görür gelir görüntülü konuşur kimse gidip de oradan iş bulmaz bunlar aylak insan işidir laylay lomdur bize göre bilemiyorum 14 yıllık eşim şehir değiştirelim dese ben mesela hemen evet diyemem etraflıca bir düşünürüm. Kar zarar oranı yaparım etrafıma danışırım şak diye gitmem yaniYa zaten olduğu işlerde çok kısa kalan birisi. Şimdi üniversite okuduğum şehre geldi. Biz sevgiliyken gitme dediğim yerlere gidiyor vsoradan gitmeye niyeti de yok 1 sene boyunca orada düzenimi bozacak eminim ki
Zaten öyle okuduğum şehre geldiğim zaman hiçbir işi yoktu ne yapacağını bilemiyordu. Şimdi adam oldu kendinceValla daha konunuzu okumadan 3.cümlenizde ben notumu verdim belli bir düzeni olan insan üniversiteyi uzaktan okuyan sevdiğinin yanına arada bir gider destek olur görür gelir görüntülü konuşur kimse gidip de oradan iş bulmaz bunlar aylak insan işidir laylay lomdur bize göre bilemiyorum 14 yıllık eşim şehir değiştirelim dese ben mesela hemen evet diyemem etraflıca bir düşünürüm. Kar zarar oranı yaparım etrafıma danışırım şak diye gitmem yani
Kurtulduğunuza sevineceğiniz yerde bir de gizli gizli takip mi ediyorsunuz.Adam bana bir yanlış anlaşılmadn dolayı bildiğiniz dayak attı. Koluma karnıma yumruklar boğazımı sıkmalar vs. Ve bu adam sırf uzak mesadeyiz diye benim üniversite okuduğum şehre gelip iş bulan birisi. Ben bu olaydan sonra tabiki ayrıldım. Onun öncesinde sinirlendiği zaman anneye küfürler kendi şahsıma ağır küfürler eden biriydi. Ben her zaman uyardım. Doktora gitti hap kullanmaya başladi düzelicem dedi ama 1 hafta sonra bu şiddet olayı yaşandı. Yaşandıktan sonra bana yalvardı gıtme kal beraber düzelelim diye ama ben kalmadım. Ayrıldıktan sonra hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor şu an. İnstagrama başka kadınları ekleme, eski yaptıği meslekleri sırf hava olsun diye hesabına yazma hesabını gizlidsn çıkarma. Ben gizli gizli takip ediyorum tabi. Yazıp sayıp sövesim geliyor hırslanıyorum bu adam benim için neler yapan biriydi. Sizce niye böyle davranıyor?
Ölmek mi istiyorsun buyur!Adam bana bir yanlış anlaşılmadn dolayı bildiğiniz dayak attı. Koluma karnıma yumruklar boğazımı sıkmalar vs. Ve bu adam sırf uzak mesadeyiz diye benim üniversite okuduğum şehre gelip iş bulan birisi. Ben bu olaydan sonra tabiki ayrıldım. Onun öncesinde sinirlendiği zaman anneye küfürler kendi şahsıma ağır küfürler eden biriydi. Ben her zaman uyardım. Doktora gitti hap kullanmaya başladi düzelicem dedi ama 1 hafta sonra bu şiddet olayı yaşandı. Yaşandıktan sonra bana yalvardı gıtme kal beraber düzelelim diye ama ben kalmadım. Ayrıldıktan sonra hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor şu an. İnstagrama başka kadınları ekleme, eski yaptıği meslekleri sırf hava olsun diye hesabına yazma hesabını gizlidsn çıkarma. Ben gizli gizli takip ediyorum tabi. Yazıp sayıp sövesim geliyor hırslanıyorum bu adam benim için neler yapan biriydi. Sizce niye böyle davranıyor?
Abla bu şiddet olayını yediremiyorum işte. Bir daha barışmicağıma adım kadar eminim. Ama onun bu rahat tavırları beni bir yarışın egonun içine sokuyor sanki. Hani normalde mantıklı devam ediyorum şunu diyebiliyorum bir daha hayatına giremicek. Ama yaptiği tavırlar 'ayrıldıktan sonra' beni hırslandırıyor. Siz anlarsınız o hırs kavramını. Zarar veresim canını yakasım geliyor. Hani seviyorum diyordun lan diyesim geliyor. Sonra durup düşünüyorum yazarsan canını yaktım diyecek daha da zevkle hayatına devam edecek diyorum. Olay ay seviyorum hadi dönsün yeniden olalım asla değil. Ben zaten onu yok saymak için aldığı hediyeleri bile siyah çöp poşetine koydum yolladım işyerine. Ya da bir daha karşısına çıkmadım direkt memleketime geldimKurtulduğunuza sevineceğiniz yerde bir de gizli gizli takip mi ediyorsunuz.
Onun geçtiği yoldan yürümem, soluduğu havayı solumam...
Bu nasıl bir ilişki zaten size ve annenize küfür edebiliyor.
Bakın bunlar genellikle önce sözlü şiddetle başlıyor sonra fiziki şiddete dönüyor.
Bu tür ilişkilerde bazı kadınlar diyor ki eşim evlendikten sonra bana fiziki şiddet uyguladı ama önceden böyle değildi. ( görücü usulü, tanımadan, görüşmeden evlenenler hariç)
Ya bunların illa dövmesi mi gerekiyor ne manyak olduklarını anlamak için... Psikolojik baskı, yok sayma, sözlü şiddet, değersizleştirme de bir şiddettir.
Biz kadınlar kendi değerimizi önce kendimiz bilmemiz gerekiyor.
Adam dövmüş sizi. Sosyal medyada ne yapıyor diye bakmadan önce bunu düşünün, zaten sizi sevmediğini belli edeli çok olmuş. Niye şaşırdınız?Hani seviyorum diyordun lan diyesim geliyor.
Napmış adam senin için altı üstü gelmiş işe girmiş yani o da sırf gözünün önünde ol da bi halt yeme diye gelmiştir annene küfreden adamın sanmıyorum aşktan geldiğiniAdam bana bir yanlış anlaşılmadn dolayı bildiğiniz dayak attı. Koluma karnıma yumruklar boğazımı sıkmalar vs. Ve bu adam sırf uzak mesadeyiz diye benim üniversite okuduğum şehre gelip iş bulan birisi. Ben bu olaydan sonra tabiki ayrıldım. Onun öncesinde sinirlendiği zaman anneye küfürler kendi şahsıma ağır küfürler eden biriydi. Ben her zaman uyardım. Doktora gitti hap kullanmaya başladi düzelicem dedi ama 1 hafta sonra bu şiddet olayı yaşandı. Yaşandıktan sonra bana yalvardı gıtme kal beraber düzelelim diye ama ben kalmadım. Ayrıldıktan sonra hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor şu an. İnstagrama başka kadınları ekleme, eski yaptıği meslekleri sırf hava olsun diye hesabına yazma hesabını gizlidsn çıkarma. Ben gizli gizli takip ediyorum tabi. Yazıp sayıp sövesim geliyor hırslanıyorum bu adam benim için neler yapan biriydi. Sizce niye böyle davranıyor?
Bu konuda sakın hırs yapma. Hırsına bile değmeyecek biri. İçinde söndürmeye çalış hırsını, yaptıklarını hatırla ve benden uzak olsun de.Abla bu şiddet olayını yediremiyorum işte. Bir daha barışmicağıma adım kadar eminim. Ama onun bu rahat tavırları beni bir yarışın egonun içine sokuyor sanki. Hani normalde mantıklı devam ediyorum şunu diyebiliyorum bir daha hayatına giremicek. Ama yaptiği tavırlar 'ayrıldıktan sonra' beni hırslandırıyor. Siz anlarsınız o hırs kavramını. Zarar veresim canını yakasım geliyor. Hani seviyorum diyordun lan diyesim geliyor. Sonra durup düşünüyorum yazarsan canını yaktım diyecek daha da zevkle hayatına devam edecek diyorum. Olay ay seviyorum hadi dönsün yeniden olalım asla değil. Ben zaten onu yok saymak için aldığı hediyeleri bile siyah çöp poşetine koydum yolladım işyerine. Ya da bir daha karşısına çıkmadım direkt memleketime geldim
Ne demek yanında bir erkek görsem döverim. Kadın cinayetleri nasıl oluyor zannediyorsun. Boşanma aşamasında veya sonrasında "nasıl benden boşanırsın, nasıl başka bir erkekle olursun vs vs" diye diye kadınlar öldürülüyor.Ayrılmadan önce bana söylediklerinddn dolayı böyleyim galiba. Yanında bir erkek görürsem döverim ederim gibi. Şimdi bende düşünüyorum benim yanımda erkek görmeye dayanamayan birinin yanında kız olması ne kadar adaletli
Zihni saglikli olmayan birinin zihni saglikli bir insan gibi tepki vermesini bekleyemezsiniz. Belki bu yonunden bakmak sizi rahatlatir?Adamı zaten engelledim bu olay olduktan sonra. Fakat olay böyle olduktan sonra hiçbir şey yokmış gibi devam etmesi beni sinirlendiriyor. Hayatıma yeniden almak değil derdim bunda eminim. Ama hazmedemiyorum ve takıntı yaptım galiba
Takmayıp hayatına devam ettiği ve size musallat olmadıği için şükür edip sadaka verip çocuk sevindireceğiniz yere niye takmıyor diyorsunuz. Şaka mısınız gerçektn..Ama görseniz hiç takmıyormuş gibi. Kendine fake baklava yapıp profiline koymuş yani shop yapmışyani bi insan nasıl böyle olur anlamıyorum
Adamın zaten peşinde bir sürü alacaklısı var. Millete borç yapıp ödememiş birisi. Böyle bir ruh hastasını yargı da düzeltemez.
shop yapıp kendini olmadığı biri gibi gösteren birisi.
Ve sorun başkalarıyla olma ihtimali.Adam ayrılırken yanında başka bir erkek göreyim dayaktan öldürürüm onu diyen birisi.
Sana neee makyaktan kurtulmuşsun bir kez daha üzerine bulaştırıp dayak mı yiyeceksin bu sefer sevgili de değilsin hepten girişir artıkAdam bana bir yanlış anlaşılmadn dolayı bildiğiniz dayak attı. Koluma karnıma yumruklar boğazımı sıkmalar vs. Ve bu adam sırf uzak mesadeyiz diye benim üniversite okuduğum şehre gelip iş bulan birisi. Ben bu olaydan sonra tabiki ayrıldım. Onun öncesinde sinirlendiği zaman anneye küfürler kendi şahsıma ağır küfürler eden biriydi. Ben her zaman uyardım. Doktora gitti hap kullanmaya başladi düzelicem dedi ama 1 hafta sonra bu şiddet olayı yaşandı. Yaşandıktan sonra bana yalvardı gıtme kal beraber düzelelim diye ama ben kalmadım. Ayrıldıktan sonra hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor şu an. İnstagrama başka kadınları ekleme, eski yaptıği meslekleri sırf hava olsun diye hesabına yazma hesabını gizlidsn çıkarma. Ben gizli gizli takip ediyorum tabi. Yazıp sayıp sövesim geliyor hırslanıyorum bu adam benim için neler yapan biriydi. Sizce niye böyle davranıyor?
Sarp raporu aldın umarım.Adam bana bir yanlış anlaşılmadn dolayı bildiğiniz dayak attı. Koluma karnıma yumruklar boğazımı sıkmalar vs. Ve bu adam sırf uzak mesadeyiz diye benim üniversite okuduğum şehre gelip iş bulan birisi. Ben bu olaydan sonra tabiki ayrıldım. Onun öncesinde sinirlendiği zaman anneye küfürler kendi şahsıma ağır küfürler eden biriydi. Ben her zaman uyardım. Doktora gitti hap kullanmaya başladi düzelicem dedi ama 1 hafta sonra bu şiddet olayı yaşandı. Yaşandıktan sonra bana yalvardı gıtme kal beraber düzelelim diye ama ben kalmadım. Ayrıldıktan sonra hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor şu an. İnstagrama başka kadınları ekleme, eski yaptıği meslekleri sırf hava olsun diye hesabına yazma hesabını gizlidsn çıkarma. Ben gizli gizli takip ediyorum tabi. Yazıp sayıp sövesim geliyor hırslanıyorum bu adam benim için neler yapan biriydi. Sizce niye böyle davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?