• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili??!

Darkness1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
12
1
6
23
Sevgilimle kısa bir süre önce ara verdik.sınav ve yorgunluklardan dolayı.ona sırrımı söylemiştim yolladığım mektupla birkaç gün önce. beklediğim tepkiyi almadığımı dile getirdim dün o da gerekli tepkiyi verdiğini savunacak cümleler kurdu ve en son yazdığı şeyde de bana zamansız bir teşekkür mesajı atıp kendini bana açtığın zamanda yanında olucam gerekli tepkiyi veremediğim için kusura bakma dedi ne demek istemiş olabilir?

Beklediğiniz tepki neydi ve o nasıl davrandı? Bu iki sorunun cevabı kilit nokta bunları bilirsek daha iyi yorumlar yapabiliriz çünkü bu şekilde ne olmuş, kim ne demiş pek bir şey anlaşılmıyor.

Sırrınızın ne olduğu önemli değil istemezseniz bize anlatmanız şart değil ama belli ki sizin için önemli bir şeydi ve hassas olduğunuz bir konu. Onun ne tepki verdiği önemli tabi ama bir de şu var insan çok hassas olduğu bir konuyu bir diğerine açtığında kendini çok savunmasız ve hassas hisseder o an. Bazen pişman bile olabilirsiniz onu anlattığınızda. Karşınızdakinden daha çok şefkat, anlayış ve güven verici davranışlar beklersiniz. Belki o kişi de sizi anlamıştır ama bunu size aktaramamış olabilir veya belki de anlamadı kötü bir niyet yok. Şimdi böyle hassas bir anınızda bir de sınavlar yüzünden aranıza mesafe girince kendinizi kötü hissettiniz.

Back