- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Bence normal cnm sen fazla kiskançsin abariyorsun bence :)Ya fikrini almak istedimuc yanlis bi doğruyu götürür derler ya sence diger maddeler sıkıntılı mi normal mi
AnlamadımÖyle mi diyorsun. Iyide sıkılıyormu falan ne sanane yani
Detay ekledimNiye aynı konuyu tekrar açma gereği duydun ki
Cevap aynı olucak ama önemli olan detay değil sen kendine yedirebildinmi sevgilinin arkadaşına ilgisini tepkini koydun muDetay ekledim
Belki hoşuna gitmeyen bir konu konuşuyorsunuz ya da cvp vermek istemedigi bir soru konuyu değistiriyor ya da kıskandigini bildigi icin sseni kizdirmaya calisiyor :)Napiyo diye sordu ya karantinada napiyo sıkılıyor mu diyo ya sanane yani diyorum ne soruyon o
İlgisi var mi yok mu çözemedim? O yüzden buraya anlatim. Anlattillarima göre sence var mi yoksa normal mi bu tür şeyler ona göre tepki koyarimCevap aynı olucak ama önemli olan detay değil sen kendine yedirebildinmi sevgilinin arkadaşına ilgisini tepkini koydun mu
Kıskandığımı bilmiyor. Sizce normal mi yoksa kuruntu mu yapıyorum. Ona göre tepki koyucam?Belki hoşuna gitmeyen bir konu konuşuyorsunuz ya da cvp vermek istemedigi bir soru konuyu değistiriyor ya da kıskandigini bildigi icin sseni kizdirmaya calisiyor :)
Ben ilk konunda sevgilimin arkadaşıma ilgisi var demenden yola çıktım bunu biz bilemeyiz sen hissetmişsin ki konu açmışsın buraya eğer öyleyse şayet arkadaşının bir suçu yok sevgilinin suçu var uzaklaşman gereken oİlgisi var mi yok mu çözemedim? O yüzden buraya anlatim. Anlattillarima göre sence var mi yoksa normal mi bu tür şeyler ona göre tepki koyarim
Yanlis yazdim aslinda. Var gibi de değil yokta. Anlattillarima göre sence? Normal miBen ilk konunda sevgilimin arkadaşıma ilgisi var demenden yola çıktım bunu biz bilemeyiz sen hissetmişsin ki konu açmışsın buraya eğer öyleyse şayet arkadaşının bir suçu yok sevgilinin suçu var uzaklaşman gereken o
Bilmem tuhaf geldi. Ben tuhafladim bikac kere oda her sorduğumda söyleme dedi seni sordu napiyo die yanlis anlaşılır dedi. Boyle demesinin sebebi yanlis düşünmediği icin mi?Bence abartıyorsunuz durumu. Sevgilinizin en yakın arkadaşınızın halini hatırını sormasinda ne var ki. Benim de nişanlımın aşırı samimi olduğu 2 arkadaşı var ve telde konuşurken eğer yanlarindaysa ya da buluştuğumuz da soruyorum a ya da b ne yapıyor selam şöyle diye. Ya da o bana soruyor.
Aldi ama birkere konustu oda bana ne almasi gerektiğini sordu dahasi yok. Tanıyor yakindanNumarasını almaya çalışması onu sorması falan garip tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?