Sevgili ve arkadaş?

Boyle olcani bilsem tanistirmazdim ayni yerde calisinca mecbur beraber oturduk hep biz oturunca onu da çağırıyordum

Sencr bisey olsa bi senede çıkmaz miydi belli olmaz miydi daha ileri seviye bide kizin sevgilisi var hoşlanır mi bile bile o karakterde deil ama bilemem

Niye ondan hoslanir ki cidden böyle bisey olsa uzun iliskimde arkadasimla da konuşmam aklima gelir

Yakından tanıyorsa niye senden istiyor numarasını bide isterken sen neden istiyorsun denedinmi arkadaşlarını ilişkine dahil etme
Neden falan dedim. Lazim olucak dedi sonra yanlis anlama diye kızdı. Zorlayinca söyledi hani supriz yapcam belki gibisinden. Benim bi arkadasimin sevgilisi de onun telinden numarami alip mesaj atmıştı ona hediye alcam ne alayim falan. Dahil etmek değil de ayni yerde çalıştığımız icin üçlü oturuyorduk genelde. Bende çağırıyordum ben yanımıza falan sevgilimde çağır gelsin diyordu. Tek kalıyordu çünkü ben yokken

Sencr bisey olsa bi senede çıkmaz miydi belli olmaz miydi daha ileri seviye bide kizin sevgilisi var hoşlanır mi bile bile o karakterde deil ama bilemem
Belkide sen abartıyorsundur ne bileyim senin kafan karışmış o karakterde değilse iftira atma çocuğa burda bana saydırtıyorsun çocuğa oldumu şimdi bu

Olay senin kuruntundan ibaret net çıkan sonuç bunu gösteriyor

Sende bi tuhaf diyorsun. Bir normal diyorsun ben anlaamdim sonuç ne şimdi ama kim olsa sormasindsn rahatsız olur simdi sen düşün. Arkadasimla konusasim bile gelmez niye seni soruyor derim içimden yediremem
Sen şimdi konu açtın sevgilimin arkadaşıma ilgisi var diye arkadaşımı hayatımdan çıkardım diye doğrumu şimdi 2. Konu açtın sevgilini savunuyorsun öyle karakterde değil falan filan sen karar ver benmiyim tuhaf senmi

Haftada bir aynı konuyu mu açacaksin diğer konuda herkes güldü şu psikolojine hala aynı şeyi soruyorsun. Dün bile 3 tane konu açmışsın hepsi aynı ana tema üzerinde. Senin ne kız arkadaşında problem var ne sevgilinde büyük problem sensin

Yokya yanlia baslik açtım. İlgisi var değil. Ama hani soruyor falan da sence varmi bisey. Ama şöyle bisey de var olsa beni bırakırdı bence uc kere ayrildim pesimden geldi bilemedim. Normal soruyor olabilir mi

Senij sevgilin arkadaşının hatrini sorsa sana sende boyle sakin kalır mısın acaba merak ettim. Boyle şeyler olmasa ben problem olarak görmem

Canımcım madem normal geldi ozaman sorun neeeeeee
Bide biz ayrıldık tekrar barismaya çalışıyor. Ondan hoşlansa bana böyle yaparmi ona göre bariscam yanisi. Hatta demisti dörtlü bulusalim bigun oda sevgilisini alsin gelsin sonra daha hic demedi. Bilemedim. Ayriyken niye kafama takıyorum cevabını alamadığım icin sanirim. Sen bisey hissediyo gibi duruyomu anlattillarima gore bide ben salak gibi arkadasima sordum seni soruyo sence normal mi falan

Uc tane yokki bu arada digeri farklı bi içerik

Canısı sen git barış ben iptal yetişemiyore sana yanisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…