Sevgili ve arkadaş?

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Sevgilimin en yakin arkadasimiin hatrini sormasini çok kafaya takıyorum bundan nasil kurtulurum? Hatta bu yüzden arkadaşımdan uzaklasmaya başlıyorum.
1. Sevgilim en yakin arkadasimi tanıyor, benimle konuşurken bazen elif ne yapıyor diyor, en son görüşüyor musunuz napiyo evde sıkılıyor mu dedi, ne bilim dedim geçtim?
2. Ama sadece ona özgü deil baska arkadasimi da sorar nadiren ama o kisiyi daha yakindan tanıdığı icin onu soruyor sorarsa sürekli değil ama sorar.
3.sizce bir ilgisi falan varmi ben yazarken bile inanmıyorum cok cok sacma kiz sözlü çünkü ve benim yanlis anlamam sevgilimi sinirlendirir. Bir keresinden yanlis anlama sacmalama dedi.
4. Bikere de numarasini almaya çalıştı ben vermedim sacmalama dedi neden dedim zorlayınca söyledi sana supriz yapcaktim yardım isticektim falan gerçekten de oyle oldu hediye almak icin yardim istedi.
5.10 aydir sevgiliyiz sizce bisey olsaydi çoktan çıkmaz miydi ortaya 🤣
6. Ve bisey hissetse ayrilinca ben ondan daha geri gelir miydi peşimden geldi ve o kiza dediki konus seviyorum onu barissin lütfen pişmanım falan demisti bisry hissetse oyle demezdi bence.
Sizce?

Napiyo diye sordu ya karantinada napiyo sıkılıyor mu diyo ya sanane yani diyorum ne soruyon o
Belki hoşuna gitmeyen bir konu konuşuyorsunuz ya da cvp vermek istemedigi bir soru konuyu değistiriyor ya da kıskandigini bildigi icin sseni kizdirmaya calisiyor :)

İlgisi var mi yok mu çözemedim? O yüzden buraya anlatim. Anlattillarima göre sence var mi yoksa normal mi bu tür şeyler ona göre tepki koyarim
Ben ilk konunda sevgilimin arkadaşıma ilgisi var demenden yola çıktım bunu biz bilemeyiz sen hissetmişsin ki konu açmışsın buraya eğer öyleyse şayet arkadaşının bir suçu yok sevgilinin suçu var uzaklaşman gereken o

Ben ilk konunda sevgilimin arkadaşıma ilgisi var demenden yola çıktım bunu biz bilemeyiz sen hissetmişsin ki konu açmışsın buraya eğer öyleyse şayet arkadaşının bir suçu yok sevgilinin suçu var uzaklaşman gereken o
Yanlis yazdim aslinda. Var gibi de değil yokta. Anlattillarima göre sence? Normal mi

Bence abartıyorsunuz durumu. Sevgilinizin en yakın arkadaşınızın halini hatırını sormasinda ne var ki. Benim de nişanlımın aşırı samimi olduğu 2 arkadaşı var ve telde konuşurken eğer yanlarindaysa ya da buluştuğumuz da soruyorum a ya da b ne yapıyor selam şöyle diye. Ya da o bana soruyor.

Numarasını almaya çalışması onu sorması falan garip tabi 🤔

Bence abartıyorsunuz durumu. Sevgilinizin en yakın arkadaşınızın halini hatırını sormasinda ne var ki. Benim de nişanlımın aşırı samimi olduğu 2 arkadaşı var ve telde konuşurken eğer yanlarindaysa ya da buluştuğumuz da soruyorum a ya da b ne yapıyor selam şöyle diye. Ya da o bana soruyor.
Bilmem tuhaf geldi. Ben tuhafladim bikac kere oda her sorduğumda söyleme dedi seni sordu napiyo die yanlis anlaşılır dedi. Boyle demesinin sebebi yanlis düşünmediği icin mi?

Baştan arkadaşlıklarını ilişkine dahil etmeseydin keşke hiç gerek yok bence eğer birde kıskanç biriysen hiçccccc gerek yok 1 senedir nişanlıyım arkadaşlarımı nişanlımla tanıştırmadım gerek görmüyorum

Back
X