Sevgili varken başkasına ilgi duymak

Morcicek9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
18
8
Arkadaşlar herkese iyi pazarlar öncelikle. Uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konuyu paylaşmak istiyorum . Birkaç aydır bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum yada öyle sanıyorum . Karşımdaki şahıs biraz çocuk ve gerçekten kötü zamanlarımızda oldu düşünmeden davranan bi tip. Ama pişman oldu hallettik tabi. Gelelim asıl konuya ben normalde hayatıma birini alınca dışarıdaki karşı cinse karşı tüm algılarımı kapatırıö bakmam bile içimden dahi gelmez ama bu sefer yıllardır tanıdıgım ama hiç düşünmediğim birine karşı birden bire ilgi duymaya başladım herşey bi anda oldu kalabalık bi ortama giriyoruz sevgilim ve ilgi duydugum cocuk aynı yerde oluyorlar ve ben nereye bakıcımı şaşırıyorum ilgim diğer baska taraga yöneliyor. İlk basta dış görünüş olarak etkilenmiştim olabilir dedim üstüne gitmedim ama zamanla elektrik almaya başladım rüyalarımda görmeye başladım e tabi bunlar olurken kendi sevgilime karşı istemsiz bir mesafem oluyor ona belli etmesemde. Kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen beni yargılamayın. Baskasımdan Etkilenmek herkesin basına gelebilir ben asla yolda buldugum ınsan icin yola cıktgım ınsanı bırakmıcam yanlış anlaşılmasın.o etkılendıgım kısı asla bırlıkte olmayı dusundugum bırı degıl normal sartlarda bıle.sevgilimide çok seviyorum hiç düsünemezdim bıle ayrılmayı.Sadece kendimi ve ilişkimi sorguluyorum. Gercekten sevsem bunlar olurmuydu? Ben asla boyle seyler yapmam yanı suana kadar kendimi böyle tanıdım . Birden başkasını düşünürken bulunca kendimi ilişkimde ya da bende eksiklikler mi var diye düşündüm bian. Yoksa sadece dönemlik bir kafa karışıklığımı? Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkür ederim

O zaman sevgilimi gerçekten seviyorum demeyeceksin canım. Gerçekten sevsen bunları hissetmezsin.

Yargılamıyorum seni çok normal bir durum. Sevgilinle ayrıl bence. Ama sevgilinle diğer kişi arkadaşsa olmaz o iş.

O zaman sevgilimi gerçekten seviyorum demeyeceksin canım. Gerçekten sevsen bunları hissetmezsin.

Yargılamıyorum seni çok normal bir durum. Sevgilinle ayrıl bence. Ama sevgilinle diğer kişi arkadaşsa olmaz o iş.

Diğer kişiyle olmasını gercekten istemiyorum zaten sevgilim olmasada mümkün değil . Bir süre daha boyle giderse ayrılacagıö zaten. Tesekkur ederim sağolun.

Daha 2 aydır berabersin. Kafakarışıklığı normal. 2 ayda çok seviyorum demen yanlış bence. Ne kadar tanıyosun da çok seviyorsun?

Zamanla gerçekten çok sevdiğinde olmaz, geçer merak etme.

Bu yazılanları bir erkek yazsa ya da düşünse herkesneler neler söyler.. bence yaptığın şey terbiyesizlik, karşındaki insana haksızlık. Bunları düşünmen bile

Daha 2 aydır berabersin. Kafakarışıklığı normal. 2 ayda çok seviyorum demen yanlış bence. Ne kadar tanıyosun da çok seviyorsun?

Zamanla gerçekten çok sevdiğinde olmaz, geçer merak etme.

Kendisi 3 yıldır yakın arkadasımdı kişiliğinden ve tanıdıgımdan şüphem yok. Bende geçiçi oldugunu dusunuyorum. Tesekkut ederim

herşey biz insanlar için...o yüzden kimseyi yargılamak haddime değil. sevgilinle kaç zamandır berabersiniz? genellikle uzun süreli ilişkiler heyecanını kaybedip monotonlaşma sürecine girebiliyor eğer ciddi adımlar atılmıyorsa veya ortada ilişkiyle ilgili problemler varsa. tam da bu süreçte iki taraf da hayatındaki yepyeni birinden etkilenebiliyor. çevremde karşılaştığım bir durum bu. eğer gerçekten sevgi ve bağlılık varsa bir yanlışa götürmez bu durum. heyecan ve tutku arayışı olabilir, beğenilme iç güdüsü olabilir. içinde böyle şeyler yaşayabilirsin bir süre. ama bu yanlış adımlar atmana, sevgilinle beraberken hayatına başka birini almana sebep olmamalı. o çok başka bir boyut. bence bir süre kendini dinle. kimle bir geleceğin olabilir, kimle bir hayat boyu yürüyebilirsin ve kimin başına omzunu yaslamak istersin, hayat boyu sonsuz güvenebilirsin onu düşün...

Demeye çalıştığıö şeyi anlamanıza çok sevindim . Bende bit heyecan arayışı olduğumu düsünüyorum asla o diğer kişiyle ilgili bir gelecek düşüncem yok. Bi süre sonra toparlanırım bence . Çok teşekkürler ilginiz için

Sevgilinizi gerçekten sevdiğinize emin misiniz? Yaptığınız kesinlikle sevgilinize haksızlık. Siz herhalde sevgilinizin sizi gerçekten çok sevip(!) başka birisinden etkilenmesini hoş karşılamazdınız.

Sevgilini kesinlikle sevmiyorsun orası net.

Ayrılmayı düşünmüyorum deme bence. Sevmediğin biriyle ne yapcaksın? İlerde ya başkasına aşık olursan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…