Sonuna kadar katılıyorum. Kimseye bağlanamaz dediğin adam en romantik sevgili hatta eş olur, ama seninle değilSana bir şey söyleyeyim. Kimse çekmez vs dediğin o adamcık var ya, aşık olur bir başkasına o kadar romantik, kibar, çekilir biri olur ki görsen inanmazsın. Senin için tren kaçmış, artık sizden bir yol olmaz. Ne yap et okulun için çareler ara...
yay burcu ve nefret ettim yay burcundan süreklik ben özgurum bana kimse karisamaz havasi ve ben istedigim her kizi elfe ederim özguveni var bu dediklerini diyorum ben biktim adtik bu durumu cekmekten diyorum cekme diyor benden bi karsilik bekleme diyor o zaman da sinir oluyorum nasil beni sevmez ben ona ne yaptim diye bir sürü mesaj atiyorumBenim karşıma da çıkmıştı bu "ıssız adam" tipinden.Sevişmek ister ama iş evliliğe gelmesin diye "sevgili değiliz" cümlesinin arkasına sığınıyor.
Seni kendine bağladığını düşünüp rahat rahat istediği boyuta taşımaya Çalışıyor bu ilişkiyi.Ne demek sevgili değiliz ! O senden vazgeçmeden sen ondan vazgeç ki haddini bilsin.Zamanla değişir deme,değişmiyorlar.
Ha bu arada bu tipler bir yandan da dindar(mış) gibi davranırlar da genelde !
Kurtul ondan seni kullanmasına izin verme,sevgili değilsek bu ilişkide benşm konumum ne de !! Bunu nasıl yakıştırırsın bana de ! değer verdiğini de zannetme ,sadece seni elde tutma çabası bu
Burcu da ikizlerdir kesin ?
evet dogru ilk zaman bana da öyleydi ne kelimeler ederdi de ağzim acik kalirdi simdiyse düs yakamdam diyorSana bir şey söyleyeyim. Kimse çekmez vs dediğin o adamcık var ya, aşık olur bir başkasına o kadar romantik, kibar, çekilir biri olur ki görsen inanmazsın. Senin için tren kaçmış, artık sizden bir yol olmaz. Ne yap et okulun için çareler ara...
Aşık hallerin geçtiğinde çok kızarsın kendine bunları bana yapmasına nasıl için vermişim ben diye..ondan bi cacık olmayacak bunu kabul et ve onu istediğim kıvama getireceğim gibi bir Hırs yapma vazgeç gitsin.insanın zoruna Gittiği için de zaman verdiği oluyo ama olan sadece zamana oluyor.onu "sensiz" bırak ve hayatına bak,bir kumar oynadım kazanamadım de kendine yeni bir yol çiz,okulunu tamamla mesela.Sen özelsin ve kimse sana bu saygısız muameleyi yapamaz,bunu unutma.o sorumluluk almak istemiyor,senden başkası da olsun diye yol yapmiş oluyor böylece ,vicdan rahat!! Senden önce o bırakırsa seni daha çok üzülürsün Def et onuyay burcu ve nefret ettim yay burcundan süreklik ben özgurum bana kimse karisamaz havasi ve ben istedigim her kizi elfe ederim özguveni var bu dediklerini diyorum ben biktim adtik bu durumu cekmekten diyorum cekme diyor benden bi karsilik bekleme diyor o zaman da sinir oluyorum nasil beni sevmez ben ona ne yaptim diye bir sürü mesaj atiyorum
Buna bagimlilik deniyor. Kendi kendini kolelestirmissin. Bundan kurtulman lazim. Bir sure aci cekersin ama uzuldugune deger merak etme. Kendini yeniden bulman gerekiyor. Bir uzmandan yardim almani tavsiye ederim. Bir psikologa gitmelisin..evlenmeyecegimizi gelecegimiz olmadigini bende biliyorum ama ondan baskasini asla sevemezmişm gibi dokanamazmişim gibi geliyor beni sevsin istiyorum belki sever diyorum ama olmuyor beni özledin mi diyorum hayir diyor arrik kalbimi bilerek kirmaktan bile çekinmiyor bu durumda oldugum icin kendime cok kiziyorum ama gel dese simdi yine giderim nefrer ediyorum bu yönümden
şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
En büyük hatayı okulunuzu bırakmakla yapmışsınız. Kendiniz için yapabileceğiniz en büyük iyilik yeniden okula dönmek olur.unilerimiz ayri sehirdeydi surekli onun yanina gidiyorduma ama o zaman aramiz cok iyiydi vizelere finallere giremeyince kaldim bende
inlikle katiliyorum senin derdini de okudum birak sürünsun biraz seviyormu mu anlamis olursun ben yapamadim ama sen yaparsin belkibırakkk ne sevgilisiii bu itlerin hepsinin derdi aynıııı hepsi yalancı artık bu erkek milletinden okadar nefret ediyorum ki
tahmin edemezsin ibibiklerini koparıp ağızlarına tıkayacaksınnnnnnn
Olurmu elinin altindasin, duygusal davraniyosun..halbuki simdi mantikli davransan ilerde daha az pisman olacaksin inan buna. Gerci arkadaslar herseyi yazmislarpesini biraksam adak dagitir belki de hic ugrasmaz oyle
sence arayacakmı beniiiinlikle katiliyorum senin derdini de okudum birak sürünsun biraz seviyormu mu anlamis olursun ben yapamadim ama sen yaparsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?