sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Burada acilan iliskiye dayali konularin cogunda kadinin degersizlestirilmesi var. Sevismek vs. Her ne ise, her ne olursa olsun, anlasilan sen onun nezdinde degersizsin.

Yasin kucuk, sunu hep aklinda tut olur mu? Sen degerlisin ve hic bir erkegin sana farkli davranmaya hakki yok. Sana deger vermeli, saymali. Sevmiyorsa bile deger vermeli. İncitmeye kiyamamali.

Bu adam sana normal bile davranmiyor, asagilayici konusmalari var. Davranislari kim bilir nasil. Bir erkegin sana bunu yapmasina izin verme. Verme ki hakettigin degeri gor.

Cabuk bir cozum bul. Erkenden don bu hatadan...
yargilamadan cok guzel bi yorum yapmissiniz tesekkurler

Hıhım çok modern :)
Balkondan çıkıp tekrar eve giriyor ailesi görmesin diye ve bunun adı modernlik :)
Geri kafalıları begenmiyor kendisi, yaşadıgı şey çok ileri kafalılıkya malum :p
Kafa nereye biz oraya felan filan.
off aben modernim demedim ki keske zahmet ddip yorum yapmasaydiniz da sinirim bozulmasaydi cok bilmisler sizim gibi tipleri sevmiyorum yorum da istemiyorim

Seven bir adam husui sevişmek için aramaya utanır. Sana karşı bi çekincesi yok gayet saygısızca bunu söyleyebiliyor.
Sevişmek istediğinde bu ihtiyacını giderecek birini bulmuş neden bıraksın?

İlk mesajda kızdım size ama sonraki yorumları görünce çok üzüldüm. Belli ki bir çıkmaza düşmüşsünüz kendiniz çıkamayacaksınız bu durumdan. Olaya nereden bakarsak bakalım elimizde kalıyor. Uzman yardımı almanızı tavsiye edeceğim size, bir çeşit bağımlılık gibi geldi bana durumunuz. Gençliğinize, ruhunuza, bedeninize, geleceğinize, ailenize yazık omaylovee omaylovee

İlk mesajda kızdım size ama sonraki yorumları görünce çok üzüldüm. Belli ki bir çıkmaza düşmüşsünüz kendiniz çıkamayacaksınız bu durumdan. Olaya nereden bakarsak bakalım elimizde kalıyor. Uzman yardımı almanızı tavsiye edeceğim size, bir çeşit bağımlılık gibi geldi bana durumunuz. Gençliğinize, ruhunuza, bedeninize, geleceğinize, ailenize yazık omaylovee omaylovee
kesinlikle haklisiniz ona karsi bi baginliligim var sasece yaninda mutluyum sonra ise heo mutsuz ama bulusmayinca gorusmeyince delirip agliyorum saatlerce bulusmak icin ariyorum aşk degilde takinti saplanti oldu artik :(

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
tüm kapıları kapatacksın.aradğnda açmayacaksın

Yorumlarınızı okudum da bence sizin ayrılmak için öncesinde bir uzmandan yardım almanız lazım.Psikolog falan.Ve ayrılmayı gerçekten istemeniz lazım.Yerle yeksan etmişsiniz kendinizi.Yazık ya gençliğinize,onurunuza,gururunuza yazık.Ailenize yazık.Nasıl bi ilişki bu gel deyince gecenin bi vakti çıkıp bedenini kullandırmak.Kusura bakmayın ama midem bulandı benim.Üstüne bir de paranızı alıyor ş.....z.hemen bi uzmana başvurun Ve ayrılın.

Benim karşıma da çıkmıştı bu "ıssız adam" tipinden.Sevişmek ister ama iş evliliğe gelmesin diye "sevgili değiliz" cümlesinin arkasına sığınıyor.
Seni kendine bağladığını düşünüp rahat rahat istediği boyuta taşımaya Çalışıyor bu ilişkiyi.Ne demek sevgili değiliz ! O senden vazgeçmeden sen ondan vazgeç ki haddini bilsin.Zamanla değişir deme,değişmiyorlar.
Ha bu arada bu tipler bir yandan da dindar(mış) gibi davranırlar da genelde !
Kurtul ondan seni kullanmasına izin verme,sevgili değilsek bu ilişkide benşm konumum ne de !! Bunu nasıl yakıştırırsın bana de ! değer verdiğini de zannetme ,sadece seni elde tutma çabası bu
Burcu da ikizlerdir kesin ?

soylediklerinizde haklisiniz ama sevgilisi yok buna eminim kimseyle de olamaz cekmez benden baska kimse com eminim
Sana bir şey söyleyeyim. Kimse çekmez vs dediğin o adamcık var ya, aşık olur bir başkasına o kadar romantik, kibar, çekilir biri olur ki görsen inanmazsın. Senin için tren kaçmış, artık sizden bir yol olmaz. Ne yap et okulun için çareler ara...

Seni bi eşya gibi ihtiyaç duyduğunda kullanıyor.

Bu arada profil resmin hiç iç açıcı değil...

kesinlikle haklisiniz ona karsi bi baginliligim var sasece yaninda mutluyum sonra ise heo mutsuz ama bulusmayinca gorusmeyince delirip agliyorum saatlerce bulusmak icin ariyorum aşk degilde takinti saplanti oldu artik :KK43:
Lütfen kendin için bir şey yap. Bu durum seni mutsuz etmeseydi kesinlikle yorum yapmazdım. Ama hayatını kötü bir yöne soktuğunu görünce dayanamadım. Üniversiteyi bırakıp geleceğinden, evden gizli çıkarak ailenden, bursunu yedirerek ekonomik özgürlüğünden, bedeninden, ruhundan kısaca herşeyimden vazgeçmişsin. Bir gün gerçekleri gördüğünde ayağa kalkmak için güç bile bulamayacaksın bu kadar yıkıntının arasında. Daha kötü olabilir mi, olur. Hamile kalsan mesela. Doğursan baba figürünü unut, anlattığın gibiyse kabullenmeyecektir, umursamayacaktır, yine üzüleceksin. Doğurmaktan vazgeçsen onun hem psikolojik hem fiziksel etkisini nasıl kaldıracaksın ki muhtemelen ailenle de sancılı süreçler başlayacak.

Kurtar kendini. Bir uzmana git. İlk ilişkin bağlılığın hastalığa dönmüş. Ben de o dönemler sevgilimden başkasıyla yaşayamam derdim. Hatta onsuz nefes alamadığımı düşünürdüm(ki cinsellik hiç yaşanmadı aramızda). Ama ne oldu eşim çıktı karşıma. Hem seviyorum hem seviliyorum. İnan bir şeyleri karşılıklı yaşamak çok daha güzel. Bunlar muhtemelen sana masal gibi geliyor şu an sana. Ama birazcık kendine değer veriyorsan yardım al, ayağa kalk.

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam

Back
X