sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Yorumlarin çoğuna inanamadım gerçekten.
Karşınız da gençliğinin baharında henüz 19 yaşlarında genç bir kız var,neden bi iki cümleyi çekip kıza saldırıyorsunuz siz şaka mısınız?
Yok random gülücük atan,yok eseksen semer vurur diyen.
Bu kız zaten üzgün ve yaralı,çocuğu takıntı yapmış durumda yardim etmeyecekseniz değerli parmaklarinizi gözünüze sokup klavyeden uzak durun,yazmayın.
Konu sahibi,canım lütfen lütfen kendine bu eziyeti yapma
Git seni seven sevdiğin biriyle ol bu ne oldum manyağı duygularını sömüren adamla olursan bütün gençliğin elinde çürür inan bana geriye donup bakınca sadece gözyaşlarını hatırlarsın. Bunu sana gençliğini bir erkek uğruna heba edip geçmişini gözyaşları ile selamlayan bir ablan yazıyor,soylediklerime kulak ver lütfen.
cok tesekkur ederim gercekten beni anlayarak yorum yapmissiniz abla nasihatlarini dinleyerek kendimi tutup bir daha yazmamaya calisacagim iyi ki yazdiniz sagolun

cok tesekkur ederim gercekten beni anlayarak yorum yapmissiniz abla nasihatlarini dinleyerek kendimi tutup bir daha yazmamaya calisacagim iyi ki yazdiniz sagolun
Bu hayatta en değerli varlık sensin,inan bana ailenin bi tanesisin,çok güzel bir gelecek var önünde,kendine bunu yapma. Sen çok özelsin,özel ve güzel olduğunun farkında ol ve ona göre adım at.

evet dogru ilk zaman bana da öyleydi ne kelimeler ederdi de ağzim acik kalirdi simdiyse düs yakamdam diyor

Kendine bunu neden yapıyorsun ?
Bu kadar mı değersizsin
Senin deyiminle gayet ileri kafalı biriyim
Hayatım boyunca sevişmeyi hiç tü kaka görmedim
Ama sevişmeyi sadece ihtiyaç gidermek olarak da görmedim
Sevişmek sevgiyle, paylaşımla gelen bir şeydir, cinsel kadar duygusal tatmin de gerekir
Bizler insanız, diğer canlı türleri gibi çiftleşmek bizim yaratılışımızda yok aslında
Sevgi her yerde olmayabilir ama saygı yoksa, insanlık yoksa sevişmekte olmamalı
Bu yüzden insanların söylediği kullanmak kelimesi açık anlatım sana anlayışsızlık gibi gelmesin
Kendini sev ve değer ver her zaman, ailemin en küçük bireyinden bile ufaksın okuduğum kadarıyla, bunun sevgiyle bir ilgisi yok, içten içe adamı belki değiştirebilirim duygusundasın hepsi bu. İnsanlıktan nasibini almamış o mahluğa daha fazla prim verme. Duygu Asena'nın Kadının Adı Yok kitabını okumanı öneririm, her şey evlilik değildir ama ilkeli olmak, dimdik durmak, kendine değer vermek gerekir hayatta

İlk beraber oldugum kisi sevgilim ve 5 senedir beraberiz. El ustunde tuatar, bisey yapiyosak gozumun icine bakar begendim mi rahatsiz oldum mu sevdim mi diye ve en onemlisi evlilik/nişan planlarimiz var. Deger gorme, degerli hissetme genis kavramlar. Benim deger gorme kavramlarim bunlar. Dolayisiyla kullanildigini düşünüyorum. Bu adam ne yapiyor da kendini degerli hissediyorsun?

Canım geri kafalılıkla alakası yok. Ben de yaşadım cinselliği evlenmeden önce. Ama senin yerinde olsam bu adama daha fazla güvenmem. Zaten bu saatten sonra sana aşık olmaz her şeyi yaşamışsınız bağlanacak olsa 1.5 yılda bağlanırdı. Bu gerçeği kabullenip yoluna bakmalısın. Sana değer veren birini bulursun daha çook gençsin.

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Sexbody deniyor bildiğim buna. Hayatindan memnundan devam et ama illaki adi konmus iliski istiyorsan ayril. Zaten sonrasini o belirler. Seni kaybetmek istemezse adini koyar. Ama ayrilik tehtidi ile gelecek ilişkiden hayir gelirmi bilemem.

Kendine bunu neden yapıyorsun ?
Bu kadar mı değersizsin
Senin deyiminle gayet ileri kafalı biriyim
Hayatım boyunca sevişmeyi hiç tü kaka görmedim
Ama sevişmeyi sadece ihtiyaç gidermek olarak da görmedim
Sevişmek sevgiyle, paylaşımla gelen bir şeydir, cinsel kadar duygusal tatmin de gerekir
Bizler insanız, diğer canlı türleri gibi çiftleşmek bizim yaratılışımızda yok aslında
Sevgi her yerde olmayabilir ama saygı yoksa, insanlık yoksa sevişmekte olmamalı
Bu yüzden insanların söylediği kullanmak kelimesi açık anlatım sana anlayışsızlık gibi gelmesin
Kendini sev ve değer ver her zaman, ailemin en küçük bireyinden bile ufaksın okuduğum kadarıyla, bunun sevgiyle bir ilgisi yok, içten içe adamı belki değiştirebilirim duygusundasın hepsi bu. İnsanlıktan nasibini almamış o mahluğa daha fazla prim verme. Duygu Asena'nın Kadının Adı Yok kitabını okumanı öneririm, her şey evlilik değildir ama ilkeli olmak, dimdik durmak, kendine değer vermek gerekir hayatta
bende kendimi cok degeraiz hissediyorum ama onu seviyorum kopmaknistemedigim icinde her istedigine tamam dedim ama artik sevismek bile istemiyprum benim ilk birlikteligim oldugu icin hep mutlu oluruz sonum ve ilkim olur diye düşündümolmadi ayrilik vakti geldi yorumunuz icin cok teşekkürler :)

İlk beraber oldugum kisi sevgilim ve 5 senedir beraberiz. El ustunde tuatar, bisey yapiyosak gozumun icine bakar begendim mi rahatsiz oldum mu sevdim mi diye ve en onemlisi evlilik/nişan planlarimiz var. Deger gorme, degerli hissetme genis kavramlar. Benim deger gorme kavramlarim bunlar. Dolayisiyla kullanildigini düşünüyorum. Bu adam ne yapiyor da kendini degerli hissediyorsun?
iste bende sizin gibi olmak icin bu kadar süre bekledim belki olur dedim belki sever dedim ilk zamamlar o da öyleydi çok eminim bana aşıkti cok deger verirdi bana ama sonra cok degisti degersiz gordu beni ama ben beni sevdi belki tekrar sever diye bekliyorum ama bugunden itibaren kendime soz verdim yazmayacagim size de mutluluklar en icten samimiyetle

Canım geri kafalılıkla alakası yok. Ben de yaşadım cinselliği evlenmeden önce. Ama senin yerinde olsam bu adama daha fazla güvenmem. Zaten bu saatten sonra sana aşık olmaz her şeyi yaşamışsınız bağlanacak olsa 1.5 yılda bağlanırdı. Bu gerçeği kabullenip yoluna bakmalısın. Sana değer veren birini bulursun daha çook gençsin.
tesekkur ederim haklisiniz denedim olmadi bu saatten sonra da sevmez beni yorumlardan anladim en zoru kabullenmek ama öyle yapicam baska carem yok

iste bende sizin gibi olmak icin bu kadar süre bekledim belki olur dedim belki sever dedim ilk zamamlar o da öyleydi çok eminim bana aşıkti cok deger verirdi bana ama sonra cok degisti degersiz gordu beni ama ben beni sevdi belki tekrar sever diye bekliyorum ama bugunden itibaren kendime soz verdim yazmayacagim size de mutluluklar en icten samimiyetle

Umarim hersey senin icinde guzel olur. Bir insandan sogumanin en kolay yolu kotu yönlerini aklina getirmek. Senin verdigin degeri haketmeyen bir adamla zaman harcamayarak cok dogru bir karar vermissin.

Niyetim seni kırmak ya da yaralamak değil sadece dışarıdan bi gözle durumun nasıl görüldüğünü anlamanı istiyorum. Demin birine ben fuckbody değilim aşığım yazmışsın canım senin tarafından bakınca oyle olabilir ama karşındaki kişi seni fuckbody olarak görüyor ve ona gore davranıyor aşağılıyor. Kendine bunu niye layık görüyorsun. Her insan değerini kendi belirler. Sen kendine bunu reva görürsen karşındaki ne yapmaz.

Karsindaki kisi zamaninda sana kendini cok iyi pazarlamış mükemmel erkek benim diye oyüzden sen de şuan ona aşık zannediyorsun kendini. Aşk falan degil seninki tam olarak elde edemediğin için takıntı haline getirmişsin. Benim de 1 yılımı bu sekilde çalmış birisi vardı ben onun icin herseyin en iyisini yapmaya çalışırken o ilişkinin adını koymuyordu. Sen gibi çok ağladım zırladım beraber evlilik hayalleri kurdum bi sevgili gibiyiz bi 10-20 gün aramıyor. Dedim ki bunu niye yapıyorum kendime niye bukadar yıpranıyorum kestirip attım aramadım da bu iş bitti diye. Arayım konuşuyum dedikce erteliyorsun çünkü ve beklentiye giriyorsun belki de düzelir diye. Düzelmez düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Sen de arayıp haber verme direk hattını değiştir kestirip at. Daha yaşın cok genç okuluna devam et bi şekilde hayatını geleceğini garantiye al. Karşına çok çok iyi insanlar çıkacak buna emin ol ama önce kendini sev ve kendine değer ver ki karşındaki kişiler de ona göre davransın.

ben geri kafalıyım. ama senin yaşamına saygı duyuyorum.bu senin yaşantın bana kalırsa da kullanıyor. şimdi yanında mutlusun bir gün gidince mutsuz olacaksın. çok üzülürsün o gün gelmeden sen bırak onu derim. hakkında hayırlısı olsun.

Aa ben bu konuyu hatırlıyorum vardi aynısının bi benzeri adam bi tek onun omzunda ağlıyordu ama sevgili degillerdi filan... konu sahibini hatirlayamadim ya tüh. Digerinde de konu sahibi sevgili olmak istemiyordu yaşlarınızda ayni tesadüfe bak.
Neyse geleyim sana verecegim tavsiyeye ister geri kafali de ister deme ama birbirinizi kullaniyorsunuz ama tamamen cinsel anlamda. Bu adam seni sevmiyor ve sevmeyecek inan bana biraz daha gezecek biraz daha görecek ve biraz daha sevisecek-farkli türlerle- hergun aynı makarna yenmez mantığı. Sonra birgün doyacak ve aşık olacak ve sen de en guzel zamanini boyle bi insan icin harcadigina pisman olacak ve hatta sosyal medyadan stalk yapacaksin. Takinti haline getirme o cok süper biri değil önce bunu kabul et ve sen daha iyilerinw layiksin bini bil

İki insan sadece seks için bir araya geliyorsa ki adam bunu açık açık söylemiş bu iliski fuckbady dir.
ay herseyi siz biliyorsunuz son noktayi siz koyfunuz hersey haloldu dimi eger fuckbady olsam memnun olurdum bu durumdan her gece ağlamazdim ceaba gerek yok iyi gunler

Back
X