sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

bende buyuk bi takinti oldu arama dedikce arayasim geliyor biliyorum super degil pislik birisi ama aramayacagim artik zaten ablamim dugunu var bi sure planimda oldugundan aklima gelmez umarim yorumunuz icin tesekkurler

bende buyuk bi takinti oldu arama dedikce arayasim geliyor biliyorum super degil pislik birisi ama aramayacagim artik zaten ablamim dugunu var bi sure planimda oldugundan aklima gelmez umarim yorumunuz icin tesekkurler
Hislerini çok iyi Anlıyorum ben ..bende de vardı böyle bir sorun !! Beni engelle dedim zorla engellettim de yavsş yavaş unuttum onu

tesekkur edeeim beni o kadar iyi anlayip ozetlediniz ki durum ayni bu sekilde sadece vazgecemiyorum hep bi gun olur diyorum ama umudumu kaybettim artik araymayacagim dediginiz gibi disaridan zavalli gorunuyorum bu durumdan kurtulmam lazim

Kuzum malesef kullaniyorsun. Ve eger dedigin kadar cok seviyorsan. Senin sevgin boyle bir adami va iliskiyi hak etmiyor.Duygularindan istifade edip seni kullanmasina daha fazla izin verme yoksa ileride daha fazla uzulebilirsin.
Kapat kapilarini, cikar hayatindan.
Eminim aci çekeceksin ama ileride daha buyuk acilar cekmekten kurtulmus olacaksin.

Niye gercekleri kendin bildigin halde caninj acitmana izin veriyorn seninle sadece cinsellik yasamak isteyen bi adamdan ne beklersin git sna deger veren birni bul daha mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…