sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Sana bir şey söyleyeyim. Kimse çekmez vs dediğin o adamcık var ya, aşık olur bir başkasına o kadar romantik, kibar, çekilir biri olur ki görsen inanmazsın. Senin için tren kaçmış, artık sizden bir yol olmaz. Ne yap et okulun için çareler ara...
Sonuna kadar katılıyorum. Kimseye bağlanamaz dediğin adam en romantik sevgili hatta eş olur, ama seninle değil omaylovee omaylovee . Hayal kurma, sizin için senin hayal ettiğin bir gelecek yok.

İlişkiler zaten karşılıklı kullanmak degil midir ya. Biraz o beni kullancak biraz ben onu kullanicam. Adi ask olsa sonu evlilik olsa farkli mi oluyor. Hepiniz yeri geliyor hizmetci yerine yeri geliyor aşçı yerine yeri geliyor cocuk bakicisi olarak kullanılıyorsunuz zaten :)) cok komik herkesin kendini piremses ve kullanilmiyor zannetmesi, ibretlik.

Benim karşıma da çıkmıştı bu "ıssız adam" tipinden.Sevişmek ister ama iş evliliğe gelmesin diye "sevgili değiliz" cümlesinin arkasına sığınıyor.
Seni kendine bağladığını düşünüp rahat rahat istediği boyuta taşımaya Çalışıyor bu ilişkiyi.Ne demek sevgili değiliz ! O senden vazgeçmeden sen ondan vazgeç ki haddini bilsin.Zamanla değişir deme,değişmiyorlar.
Ha bu arada bu tipler bir yandan da dindar(mış) gibi davranırlar da genelde !
Kurtul ondan seni kullanmasına izin verme,sevgili değilsek bu ilişkide benşm konumum ne de !! Bunu nasıl yakıştırırsın bana de ! değer verdiğini de zannetme ,sadece seni elde tutma çabası bu
Burcu da ikizlerdir kesin ?
yay burcu ve nefret ettim yay burcundan süreklik ben özgurum bana kimse karisamaz havasi ve ben istedigim her kizi elfe ederim özguveni var bu dediklerini diyorum ben biktim adtik bu durumu cekmekten diyorum cekme diyor benden bi karsilik bekleme diyor o zaman da sinir oluyorum nasil beni sevmez ben ona ne yaptim diye bir sürü mesaj atiyorum

Sana bir şey söyleyeyim. Kimse çekmez vs dediğin o adamcık var ya, aşık olur bir başkasına o kadar romantik, kibar, çekilir biri olur ki görsen inanmazsın. Senin için tren kaçmış, artık sizden bir yol olmaz. Ne yap et okulun için çareler ara...
evet dogru ilk zaman bana da öyleydi ne kelimeler ederdi de ağzim acik kalirdi simdiyse düs yakamdam diyor

Hayır demek ile başlayabilirsin.
Görünen köy kılavuz istemez, adam bildiğin seni kullanıyor.
Canı isteyince arıyor, senden alacağını alıyor, sonrasında da hadi hoşçakal.

Kendinizi kullandırtmayın.
Ne duygularınızı ne de bedeninizi.
İnsan böyle körü körüne sevebiliyor malesef.
Fakat silkinip kendine gelmen lazım.

resmen sevgili değiliz canım sıkılınca bana iyi geliyorsun diyor. bırak gitsin bu adamdan hiçbirşey olmaz bence o ilk 10 ayda da sevigli olmamışsınız.

yay burcu ve nefret ettim yay burcundan süreklik ben özgurum bana kimse karisamaz havasi ve ben istedigim her kizi elfe ederim özguveni var bu dediklerini diyorum ben biktim adtik bu durumu cekmekten diyorum cekme diyor benden bi karsilik bekleme diyor o zaman da sinir oluyorum nasil beni sevmez ben ona ne yaptim diye bir sürü mesaj atiyorum
Aşık hallerin geçtiğinde çok kızarsın kendine bunları bana yapmasına nasıl için vermişim ben diye..ondan bi cacık olmayacak bunu kabul et ve onu istediğim kıvama getireceğim gibi bir Hırs yapma vazgeç gitsin.insanın zoruna Gittiği için de zaman verdiği oluyo ama olan sadece zamana oluyor.onu "sensiz" bırak ve hayatına bak,bir kumar oynadım kazanamadım de kendine yeni bir yol çiz,okulunu tamamla mesela.Sen özelsin ve kimse sana bu saygısız muameleyi yapamaz,bunu unutma.o sorumluluk almak istemiyor,senden başkası da olsun diye yol yapmiş oluyor böylece ,vicdan rahat!! Senden önce o bırakırsa seni daha çok üzülürsün Def et onu

evlenmeyecegimizi gelecegimiz olmadigini bende biliyorum ama ondan baskasini asla sevemezmişm gibi dokanamazmişim gibi geliyor beni sevsin istiyorum belki sever diyorum ama olmuyor beni özledin mi diyorum hayir diyor arrik kalbimi bilerek kirmaktan bile çekinmiyor bu durumda oldugum icin kendime cok kiziyorum ama gel dese simdi yine giderim nefrer ediyorum bu yönümden
Buna bagimlilik deniyor. Kendi kendini kolelestirmissin. Bundan kurtulman lazim. Bir sure aci cekersin ama uzuldugune deger merak etme. Kendini yeniden bulman gerekiyor. Bir uzmandan yardim almani tavsiye ederim. Bir psikologa gitmelisin..

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam

essek olanın sırtına binen çok olur. diyorum başkada bişey demıyorum

Hayır bide eski kafalılar yazmasın nedir? Bunun yenisi eskisi mi var her iki türlüde kullanılıyorsunuz. Bi tek ben mi memnunum bu eski kafalılıktan anlamadım ki

bırakkk ne sevgilisiii bu itlerin hepsinin derdi aynıııı hepsi yalancı artık bu erkek milletinden okadar nefret ediyorum ki
tahmin edemezsin ibibiklerini koparıp ağızlarına tıkayacaksınnnnnnn

Yorumlarin çoğuna inanamadım gerçekten.
Karşınız da gençliğinin baharında henüz 19 yaşlarında genç bir kız var,neden bi iki cümleyi çekip kıza saldırıyorsunuz siz şaka mısınız?
Yok random gülücük atan,yok eseksen semer vurur diyen.
Bu kız zaten üzgün ve yaralı,çocuğu takıntı yapmış durumda yardim etmeyecekseniz değerli parmaklarinizi gözünüze sokup klavyeden uzak durun,yazmayın.
Konu sahibi,canım lütfen lütfen kendine bu eziyeti yapma
Git seni seven sevdiğin biriyle ol bu ne oldum manyağı duygularını sömüren adamla olursan bütün gençliğin elinde çürür inan bana geriye donup bakınca sadece gözyaşlarını hatırlarsın. Bunu sana gençliğini bir erkek uğruna heba edip geçmişini gözyaşları ile selamlayan bir ablan yazıyor,soylediklerime kulak ver lütfen.

Seni kullanıyor demek için geri kafalı olmak gerekmiyor. Kendini kullandırma. Vücuduna da kendine de saygın olsun biraz. 2 gun sonra başka kız bucak senle olan fuckbuddy ilikisi sona erecek. Buraya gelir hopp geri kafalılar beni kullandı attı hadi beni teselli edin diye konu açarsın.

unilerimiz ayri sehirdeydi surekli onun yanina gidiyorduma ama o zaman aramiz cok iyiydi vizelere finallere giremeyince kaldim bende :KK43:
En büyük hatayı okulunuzu bırakmakla yapmışsınız. Kendiniz için yapabileceğiniz en büyük iyilik yeniden okula dönmek olur.

bırakkk ne sevgilisiii bu itlerin hepsinin derdi aynıııı hepsi yalancı artık bu erkek milletinden okadar nefret ediyorum ki
tahmin edemezsin ibibiklerini koparıp ağızlarına tıkayacaksınnnnnnn
inlikle katiliyorum senin derdini de okudum birak sürünsun biraz seviyormu mu anlamis olursun ben yapamadim ama sen yaparsin belki

Kullanılıyorsun yazılmış ama adam açık açık yazmış sevgili değiliz diye .İlerisi için beklentiye girme demek istemiş.Zorla seni seviyorum ,evleneceğiz deyip te cinsellik yaşansaydı kulanılmış olurdunuz ama siz de sevdiğiniz için karşılıklı olarak istemişsiniz.Cinsellik yaşayarak aşık olamaz size.Erkek bu ,aşık olmadığı kadınla da yaşar cinselliği.
Not:Geri kafalıyım.

Back
X