sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Adam kendi mantığına göre 'yağlı kapı' bulmuş, bırakır mı hiç?
Kalbinizdeki sevgiyi kendinize bu kadar yüceltmeyin, o sevgiyi mantığınıza siper etmeyin.
Hissettiğiniz sevgi bir noktadan sonra size pişmanlık olarak kalacakken, sefanızı sürmek onun yanına kar kalacak.
Pişman olacağınız günlerin sayısını arttırmak istemiyorsanız hemen hayatınızdan def edin.
bugun o karari aldim aradim konusacaktim artik istemiyorum diye acmadi mesaj atmis ben seni ararim sen arama diye onemi dessm dd acmadi boyle bi insan iste bende aptalin tekiyim kurtulamam bu takintidan boyle oldukca daha cok yazip daha cok ariyorum inada biniyor iş

biliyorum aslinda bunlarin farkindayim ama benim degerimi anlar beni sever diye düşünüyorum hep ve asla kendimi baskasiyla düsünemiyorum bir daha aşik olmam gibi cunku onun yaninda cok rahattkm baskasiyla o uyuma yakalayamam artik
Yakalasan da yakalamasan da önemli değil , bu adamla bir adım öteye gitmez....

sana aşık olur mu hiç biraz mantıklı düşün , her gece uyuşturucu bağımlısı gibi onurunu gururunu yok sayıp adamın kollarına koşan bir kadın size aşık olunacak karakterde bir kadın figürü çiziyor mu?? Adam size aşık olmayacak. Biraz daha takılıp yollayacak şartları değişince.

Umarım gerçekleri görüp karşılıklı birbirinizi kullandığınızı ve asla bir geleceğinizin olmadığını en kısa sürede fark edersiniz.

Başka şehire gidin mümkünse. Tek başınıza adam sizden kopmak istemedikçe siz kopamayacaksınız çünkü belli...

18in ortasinda tanistim onunla simdi 19 yasindayim cok kisa bi süre sonra 20 olucam
Henuz cok gencsin. Dediklerimize geleceksin elbet ama aci cekeceksin bu konuda sana soyliyim. Bu iliskiye bir son versen inan daha az canin yanar. Cok kirilacaksin tekrar soyluyorum bir de demissin ki beni arama ben seni ararim diyor. Bu insanin hayatinda baskasi var bence.

bugun o karari aldim aradim konusacaktim artik istemiyorum diye acmadi mesaj atmis ben seni ararim sen arama diye onemi dessm dd acmadi boyle bi insan iste bende aptalin tekiyim kurtulamam bu takintidan boyle oldukca daha cok yazip daha cok ariyorum inada biniyor iş
Normal ilişkilerde bu tarz konular telefonla veya yüzyüze görüşerek bitirilir. Bitirmek için aramanıza bile gerek yok, direkt mesaj olarak söyleyip numarasını vs. silin.

benim için sevismek zevk asla önemli degil konu şu ki o benimle sevismekten baska aktivite yapmadigi icin durum bu sekilde yoksa hergun gezsek tozsak sevismek aklima dahi gelmez tabi ki onu seviyorum sevismeyi de seviyorum onunla ama tek istedigim bana aşik olmasi baska bisey degil
Sevişmekten başka bir aktivite yapmadığın adamı sevdiğini nasıl iddia edebiliyorsun? Sen adamı değil adamla sevişmeyi seviyorsun...

Offf daha parmak kadar çocukmuşsun üstelik :( ne diyim...

Üniversiteye git başka şehire , üni okuyorsan da yatay geçişe başvur senin okuduğundan daha düşük puanlı da olsa şehir değiştir. Gerçi ananın babanın olduğu şehirde bunları yapıyorsan şehir değiştirince nelere bulaşırsın orası da ayrı muamma....

Umarım çok fazla yara almadan büyürsün :(

Adamın sevgilisi var senide kullanıyor eh be güzel kardeşim yazık deilmi sana gururuna kadınlığına üstüne düştükçe iletişimi kesiyor sende dahada hirslaniyorsun bana bu şekilde davranamaza geliyor iş sil onun telini engelle ulasamasin sana birdaha dışarda sana aşık olacak senin kıymetini bilecek bir sürü genç var kendine bu kötülüğü yapma bir söz vardır insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse ona yapamazmış seninki de o hesap

Geri kafaliyim..18 yasinda bu yaptigina ins ilerde pisman olmazsin artik kendini kullandirma lutfen bazi fedekarliklar yapiyorsan bari degen birisine yap.

Şimdi sen kendini böyle bir duruma sokarak , " aşık ve modern " olarak mi tanımlıyorsun?
Hıhım çok modern :)
Balkondan çıkıp tekrar eve giriyor ailesi görmesin diye ve bunun adı modernlik :)
Geri kafalıları begenmiyor kendisi, yaşadıgı şey çok ileri kafalılıkya malum :p
Kafa nereye biz oraya felan filan.

18 yaşinda yasanan orgazmlarin kalitesi 10/10 sa 30 a geldiginde 6-7/10 oluyor. Bence firsatin varken bol bol sevis aşkı da salla gitsin. Sen ciddilesme koyver. Bak o zaman o nasi koşuyor pesinden.

Burada acilan iliskiye dayali konularin cogunda kadinin degersizlestirilmesi var. Sevismek vs. Her ne ise, her ne olursa olsun, anlasilan sen onun nezdinde degersizsin.

Yasin kucuk, sunu hep aklinda tut olur mu? Sen degerlisin ve hic bir erkegin sana farkli davranmaya hakki yok. Sana deger vermeli, saymali. Sevmiyorsa bile deger vermeli. İncitmeye kiyamamali.

Bu adam sana normal bile davranmiyor, asagilayici konusmalari var. Davranislari kim bilir nasil. Bir erkegin sana bunu yapmasina izin verme. Verme ki hakettigin degeri gor.

Cabuk bir cozum bul. Erkenden don bu hatadan...

anlamiyorsunuz
Sevişmekten başka bir aktivite yapmadığın adamı sevdiğini nasıl iddia edebiliyorsun? Sen adamı değil adamla sevişmeyi seviyorsun...

Offf daha parmak kadar çocukmuşsun üstelik :KK43: ne diyim...

Üniversiteye git başka şehire , üni okuyorsan da yatay geçişe başvur senin okuduğundan daha düşük puanlı da olsa şehir değiştir. Gerçi ananın babanın olduğu şehirde bunları yapıyorsan şehir değiştirince nelere bulaşırsın orası da ayrı muamma....

Umarım çok fazla yara almadan büyürsün :KK43:
anlamiyorsunuz galiba 10 aylik sevgiliydik gezmedigimiz yer gitmedigimiz sehir kalmadi sonradan bu hale geldi yoksa nasil aşik olayim üniyi biraktim bu sene

Adamın sevgilisi var senide kullanıyor eh be güzel kardeşim yazık deilmi sana gururuna kadınlığına üstüne düştükçe iletişimi kesiyor sende dahada hirslaniyorsun bana bu şekilde davranamaza geliyor iş sil onun telini engelle ulasamasin sana birdaha dışarda sana aşık olacak senin kıymetini bilecek bir sürü genç var kendine bu kötülüğü yapma bir söz vardır insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse ona yapamazmış seninki de o hesap
soylediklerinizde haklisiniz ama sevgilisi yok buna eminim kimseyle de olamaz cekmez benden baska kimse com eminim

Back
X