Sevgili/Nişanlı tarafından aldatılıp affedenler

Merhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
Evlenmeden önce aldatıldıysanız orda durun. Lütfen durun. Devam eden ilişkilerde Ben hiç iyi hikaye duymadım.

Evlenmeden önce yüzünü gördüm çok şükür de. Sadaka ver. Yoluna devam et.

Parantez içi önemli. Bu msjları ciddiye alanlar oluyor gerçekten şok oluyorumm

akıl mantık işi değil bu bikere karşısındaki kişiye aşırı derecede özgüven ve tekrar yapması için bir izin mahiyetinde olur zaten. sorulacak soru bile değil affedenler demiyelimde göz yumanlar neden bunu yapıyor acaba ben bunu merak ediyorum

Bir arkadasim 6 senelik iliskide aldatildi affetti sonra tekrar aldatildi tekrar affetti ve nisanlandi tekrari olurmu bilinmez
benim de böyle bir tanıdığım var. sevgiliyken defalarca aldatıldı. evlendi yine aldatılıyor.
artık her sevgililer gününde kabullenmiş benden başka kime çiçek göndermiş diye eşinin hesaplarına bakıyordu
kısacası sanırım bir kere affeden yine affediyor. aynı aldatma gibi bu da belki rutine mi dönüyor bilmiyorum.
asla kimseyi kınamam. herkesin kendi tercihi. herkesin kendi hayatı.
ama zor olsa gerek.
hepsinden öte ben şeyi merak ediyorum. affedenlerin içi içini yiyip bitirmiyor mu. nasıl üstesinden geliyorlar acaba

Aynen bende kinamak istemiyorum sizin gibi dusunuyorum nasil atlatıyolar diye ama affedenler alismis mi oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…