Yok o değildi, kadında 9 nefs var erkekte 1. Kadın 9 unu güder, erkek 1 taneyi güdemez.Erkeklerin söylemesi neyse de bu kk da kadınların bunu söylediğini okudu bu gözler
bir kere aldatan yine aldatır ama şu da var aldatmayan erkek çok çok az bulmak zor. birini bulursun aldatmıyor zannedersin ama gizli saklı yapar açıkcası gözü dışarda olmayan erkek olduğuna çok inanmıyorumMerhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
Evlenince daha iyiye gitmiyor, şimdi neyse 5 beteri.Konuya bu kadar cevap geleceğini beklemiyordum. Herkese yorumu için teşekkür ediyorum.
Şuan karar aşamasındayım iki kötü karar arasından birini seçmek zorundayım.
Bende asla affetmem diyordum büyük konuştum sanırım başıma geldi çok zor bir durum.
Aldatılmışsınız ve gerçekten karar vermek çok mu zor . Evlenin de görün .Konuya bu kadar cevap geleceğini beklemiyordum. Herkese yorumu için teşekkür ediyorum.
Bende asla affetmem diyordum büyük konuştum sanırım başıma geldi çok zor bir durum.
Neyi zor?Konuya bu kadar cevap geleceğini beklemiyordum. Herkese yorumu için teşekkür ediyorum.
Daha kötü ne olacak ki yav? Aldatılmışsınız, güveniniz yerle bir olmuş, umudunuz kırılmış. Ayrılma kararı vermeniz halinde daha beter ne olabilir?Konuya bu kadar cevap geleceğini beklemiyordum. Herkese yorumu için teşekkür ediyorum.
ben evlenmeden önce, nişandan önce tek gecelik aldatılmışım ama evlendik bir 6 ay sonra mesajları kurcalarken gördüm. niye baktıysam bilmiyorum. arkadaşıyla konuşmuşlar. eğer sevgiliyken görsem affetmezdim ayrılırdım. linç yerim ama evliliğimiz o kadar iyi gidiyordu ki eşim evden işe işten eve geliyor, çok saygılı, çok seviyor sürekli bana karşı ilgili, daha önce hiç büyük bir sorun yaşamamışız, eşim mesajlar bana ait değil diye yeminler ediyor inanmış gibi yaptım. Bu durum ara sıra hala aklıma geliyor canım yanıyor. evliliğimiz iyi gidiyor bir yılı geçti, başka hiçbir sorun yaşamadım. dediğim gibi benim psikolojim yıprandı eşime belli etmedim ağladım ama yüzüne güldüm.
kişisel tercih ama sevgiliyken nişanlıyken aldatırsa ayrılmak kolaydır, hele bir de başka kötü huyları, içine sinmeyen şeyler varsa ayrılmalısın. ben yaptığımı doğru bulmuyorum ama dedim ki ben ayrılsam başkasıyla evlensem herşey çok güzel mi olacak diye başka bir psikoloji içerisindeydim, çünkü o beni öyle bir el üstünde tutuyordu ki hala da öyle yani görsen aldatması mümkün değil, bende kendimi de inandırdım yapmadığına..
karakteri bozuk ama özünde iyi biri , yersenAy nolur özünde iyi biri deme. Sinirim bozuluyor
1 yapan tekrar yapar .Merhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
Nesi zor? Cidden merak ettim ondan soruyorum. Evli olsanız çocuk var , ekonomik bağımlılık var falan diyeceğim ama daha yolun başındasınız. Adam size en düşkün olması gereken zamanda başkasına gitmek için bir dakika bile düşünmemiş. Sizi umursamadan keyfine bakmış, ona sizden vazgeçmek bu kadar kolayken siz ondan daha mı değersiz ve önemsizsiniz.Konuya bu kadar cevap geleceğini beklemiyordum. Herkese yorumu için teşekkür ediyorum.
Zaten adamların savunması da genelde "o arada kavgalıydık, ayrıydık o yüzden yaptım" şeklinde oluyor ki. Sevişmek veya sevişmemek çok bir şey değiştirmiyor bence. Bahaneler bitmiyorBence affetme motivasyonları “e ben adamla sevişmiyorum, adamın ihtiyaçları var errrkeg sonuçta, bu ihtiyacını başkasında gideriyor. O yüzden aldatma sayılmaz” şeklinde.