Aldatilmak sozunu incelerseniz anlarsiniz ki aldatan insan da, affeden de normal ruh sağliğinda değil. Mesela onunla mesajlaşiyorsunuz sizinle yazarken bir yandan başkasina da yaziyor. Cumartesi sizle buluşuyorsa pazar başkasiyla buluşuyor. Seni uyutmaya çalişiyor. Ve üzücü tarafi da vicdanlari sizladigi için değil pisliklerinin uzeri açildiği için ozurler, yalvar yakarmalar başliyor. Kendiniz dusunun evlendikden sonra iş yerindeki bir kizla ayni durumu yaşayamaz mi? Aldatmak bir hastalikdir. Vefasizlik, şerefsizlik en buyuk ruhsal hastaliklardan biri . Bu yuzden de bir yapan tekrar yapar Aldatmak karşisindaki insani aptal yerine koymakdir. Benim sevgimi harcayan ve kendi sevgisini bir kaç kiz arasinda paylaşdirip bana da bir parça ayiran insanla işim olmaz.Merhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
Bilmem miiiiiii?O kadar çoklar ki. Sevgilisine/nişanlısına kendi izin vereni biliyorum ben.
Burda konularda yazıyorlar ya “namusumla evlendim, elime erkek eli değmedi evlenene kadar ama adam “artık” “yollu” kadına gitti” diye.Bilmem miiiiiii?
Bi arkadaşım vardı lisede, sevgilisini bi kızla boş otobüste görmüşler. Kızın kulağına kaçırmışlar ama kız zaten biliyormuş, ben izin verdim demiş kız'' Benim evleneceğim belli mi onunla, bana ilişeceğine gitsin ateşini söndürsün işte. '' demiş. Bi de şey sanıyorlar, evlenip onun muhteşem tertemiz gıcır gıcır vajinasına kavuşunca adamlar kadın milletine tövbe edecek.
Bende özümde iyiyim amaaaAy nolur özünde iyi biri deme. Sinirim bozuluyor
Ahh çilekeş gadınnn kıyamammdediğim gibi benim psikolojim yıprandı eşime belli etmedim ağladım ama yüzüne güldüm.
Ne şok yaşaması, o zamanda bahane hazır; suçu diğer kadına at, masum kocasını o ayartıyor. Hayır demiyorlar, tamam kadın ahlaksızda benim kocam ne. Ayrıca o kadının kendi hayatı, kendi seçimi, kendi ahlaksızlığı. En azından kadın kimseye bir söz vermemiş. Bir güruh daha var ki kocasının ahlaksızlığının faturasını sadece kadına kesiyor. Kadın kadının düşmanı, bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar. Sanki bütün kadınlar aralarında bu konuda anlaşmışlar sadakat yemini etmişler gibi. Arkadaş bir tane aldatılan adamın diğer adam için erkek erkeğin düşmanı söylemine sığındığını görmedim. Sana sözü veren kocanın koynuna girmeye devam ediyorsun ama elin kadınına laf söylüyorsun. Sanki kocasının peşine düştüğü kadın yüz vermediği için aldatamasa sorun kalmıyor. Kimse kadın olsun erkek olsun herkesin insan olduğunu, herkesin kendi kararları ve ahlak anlayışı olduğunu bizimde sadece kendimizden ve eşimizden sorumlu olduğumuzu göz önüne almıyor.Böyle yapan kadın tonla sayabilirim sana. Evlenince de aldatılıyorlar, hayatlarının şokunu yaşıyorlar.
Ben bu üyenin açtığı konuları hatırlar gibiyim yav? Mutluyum falan demiş ama sansasyonel bir iki konusu vardı sanki.Ahh çilekeş gadınnn kıyamamm
Şöyle şok oluyorlar, kendileri sakladığı için bedenlerini çok değerli sanıyorlar, erkekleri basit düşünüyorlar, onlara yeter ki kadın olsun, evlendikten sonra ben yeterim kimseyi aramaz sanıyorlar, ama aç gözlü kocaları bal gibi arıyor, öyle yani.Ne şok yaşaması, o zamanda bahane hazır; suçu diğer kadına at, masum kocasını o ayartıyor. Hayır demiyorlar, tamam kadın ahlaksızda benim kocam ne. Ayrıca o kadının kendi hayatı, kendi seçimi, kendi ahlaksızlığı. En azından kadın kimseye bir söz vermemiş. Bir güruh daha var ki kocasının ahlaksızlığının faturasını sadece kadına kesiyor. Kadın kadının düşmanı, bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar. Sanki bütün kadınlar aralarında bu konuda anlaşmışlar sadakat yemini etmişler gibi. Arkadaş bir tane aldatılan adamın diğer adam için erkek erkeğin düşmanı söylemine sığındığını görmedim. Sana sözü veren kocanın koynuna girmeye devam ediyorsun ama elin kadınına laf söylüyorsun. Sanki kocasının peşine düştüğü kadın yüz vermediği için aldatamasa sorun kalmıyor. Kimse kadın olsun erkek olsun herkesin insan olduğunu, herkesin kendi kararları ve ahlak anlayışı olduğunu bizimde sadece kendimizden ve eşimizden sorumlu olduğumuzu göz önüne almıyor.
Farklı bir ten, beden arayışı. Bakire olman, ondan başkasına bakmamış olman falan adam için bir engelleyici unsur değil ki.Şöyle şok oluyorlar, kendileri sakladığı için bedenlerini çok değerli sanıyorlar, erkekleri basit düşünüyorlar, onlara yeter ki kadın olsun, evlendikten sonra ben yeterim kimseyi aramaz sanıyorlar, ama aç gözlü kocaları bal gibi arıyor, öyle yani.
Sus sus, erkek olasım geliyor.Farklı bir ten, beden arayışı. Bakire olman, ondan başkasına bakmamış olman falan adam için bir engelleyici unsur değil ki.
Çoğu erkeğin kafasında ve hayalinde ikili hayat var. Şimdi linç yiyeceğim ama çoğu fırsatını bulsa aldatır, bunu sistematik bir hale getirir, ekonomisi el verse ev de açar, ilk karısını da boşamaz. Adam için şölen gibi bir şey bu. Biz kadınlar fazla duygusal bakıyoruz olaya. Adamlar öyle değil.
Ne, yalan mı?Sus sus, erkek olasım geliyor.
Erkeklerin söylemesi neyse de bu kk da kadınların bunu söylediğini okudu bu gözlerBendeki nefis adamı delirtir, ama aldatmıyorum. Ahlak diye birşey var.