Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda rastladığım kadarıyla affedip evlenenler, sonra tekrar aldatılmış. O yüzden affetmeyi hiç aklınızdan geçirmeyinMerhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
Nişanlı yada eş aldattiginda hazmedilemez ....Merhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
1 tane mesaj yakakadım ve hemen ilişkimi kestim. Aramalarına,mesajlarına, özürlerine asla kanmadım. İyi ki de kanmamış karşısında dimdik durmuşum. Yoksa devamı gelirdi böyle insanlar yüzsüz oluyor...Merhaba,
Affetmek için geçerli bir sebep aradım bulamadım. Siz bulmuşsunuz sanırım.Merhaba,
Aldatan kisi hep aldatir yapmam diye bazi kisiler inaniyor sonu husran sonra keske demek icin cok gec oluyor malesefki hint kumasimiMerhaba,
aldatildigimi bilmiyorum, ben devam edemezdim. hep acaba yine aldatilir miyim endisesi ile nasil yasayabilirim ki.Merhaba,
Merhaba,
Biraz mide meselesi. Mideniz kaldırıyorsa devam edebilirsiniz . Ama bazı kadınlar 5 çocuğu da olsa ayrılıyor kaldıramayınca kaldıramıyor . Bir yapan bir daha yapar. Güveni nasıl sağlayacaksın daha yolun başında seni aldatan bir adamın varlığı seni hiç mi rahatsız etmeyecek. Nişanlım değil ama eski sevgilim aldatmıştı ve terk etmişti bir zaman sonra köpek gibi yalvar yakar barıştık ne mi oldu yine aynısı yine aldatma. Tabi şuan ona teşekkür ediyorum öyle bir şey yapmasa belki bir ömür onunla yaşamak zorunda olacaktım ve eşimi tanıyamayacaktım Allah ondan razı olsunMerhaba,