SEVGİLİ' nin Stüdyo Fotoğrafları :)

çok tatlısın ve muhteşem gözüküyorsunuzopuyorumnanaktandarısı benimde başıma:) mutluluğunuz daim olsun tatlım

bir sonrakı konuda tekrar sen varsın kına fotoların da var orada baktım nısanda sacın yarım topluymus burada öle gözükmüyordu o yuzden öle dedim..şimdi oldu iki sacın da cok güzel olmus
sağol canım, teşekkür ederim.a.s.

Çok duru bir güzelliğin var, maşallah.
Allah mesut etsin canım.Mutluluklar a.s.
amin canım sağolasın. cümlemizi inş. :1hug:

ayyyyy, canım benim çok teşekkür ederim. benimde içime sindi her pozum. hiç biri içinde keşke bu olmasaydı diyemedim hatta aklımın kaldığı o kadar çok pozum varki :kaydirigubbakcemile3
ama çok pahalıydı ve o anki durumumuz buna müsait değildi. Canımız sağolsun hem, aldıklarımda çok güzel bence:lepi:

her pozunuz cok guzel canım benım bosver olsun bunlarda yeter olumunekankayizsmile

prenses gibisin maşallah cnm allah mutlu etsin cennete kadar hemde ogüen yüzünüz hiç solmasın çok yakışmışsınız

çok tatlısın ve muhteşem gözüküyorsunuzopuyorumnanaktandarısı benimde başıma:) mutluluğunuz daim olsun tatlım
aminnnn, tez zamanda inşallah canım:Saruboceq:

prenses gibisin maşallah cnm allah mutlu etsin cennete kadar hemde ogüen yüzünüz hiç solmasın çok yakışmışsınız
o kadar içten dua ettin ki canım, içim eridi. Allah razı olsun. Cümlemizin hep yüzü gülsün inş.:Saruboceq:

ASLIHASAN' ım, teşekkür ederim tatlım.

aminnnn, tez zamanda inşallah canım:Saruboceq:

o kadar içten dua ettin ki canım, içim eridi. Allah razı olsun. Cümlemizin hep yüzü gülsün inş.:Saruboceq:
[
ASLIHASAN' ım, teşekkür ederim tatlım.

AMİN CNM BNM SİZ FİDANININIZI TOPRAGINIZA ÇOK GÜZEL EKMİŞSİNİZ SEVGİNİZLE AŞKINIZLA SULAYARAK İLERDE MEYVECİK HABERLERİNİZİ ALMAK TEMENNİSİYLE CNM opuyorumnanaktan

AMİN CNM BNM SİZ FİDANININIZI TOPRAGINIZA ÇOK GÜZEL EKMİŞSİNİZ SEVGİNİZLE AŞKINIZLA SULAYARAK İLERDE MEYVECİK HABERLERİNİZİ ALMAK TEMENNİSİYLE CNM opuyorumnanaktan

inşallahhhhhh, Rabbim o meyvecikleri aratmasın inşallah. İsteyen herkesin evini neşelendirsin Rabbim.:Saruboceq:

hepside birbirinden güzel sizde öylesiniz allah bir ömür boyu mutluluk versin...

Özellikle ilk fotoğrafına bayıldım.
Ama hepsi birbirinden güzel :)
Allah mesut etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…