Sevgili kocam beni katakulliye mi getiriyor ????

Tipik erkekler işte kendilerini zeki sanarlar ama zerre beyinleri yok.Bu adam sizi kandırıyor.O şifreyi ya ver yada senden boşanırım diyecektiniz.Sert konuşmanız gerekiyordu.Siz onun arkadaşı veya sevgilisi değilsiniz eşisiniz.Vermem ne demek ya.Bizim evde babamın her şeyi açıktadır.Sıkıysa telefonuna şifre koysun.Büyü falan yalan.Ayrıca o arkadaşına gidip sorsanız herhalde eşinizi satmayacak.Belki ona bu akılları da o arkadaşı veriyordur.İnanmayın sakın psikolojik sorunu falan yok eşinizin.

canım Allah yardımcın olsun. eşim daha önce de hocalara giderdi dedin ya ben oraya biraz takıldım eğer çevresinde eşinin bu özelliğini bilenler varsa onlar tarafından suistimal ediliyor olabilir.bir şekilde büyü yapıldığına inandırılmış olabilir hele bir de bunun parasal yönü varsa çevresindekiler faydalanıyor da olabilir.gittiği hocalara para vermiş mi acaba?

.......işte ben geçen P.tesi günü mezarlıkta adıma yapılmış bir büyü buldum yok üstünde toplu iğne vardı ,çatal vardı bi şeyler söyledi evde ç.makinesinin önünde bir muska bulmuş önce sonra hocaya gitmiş iki arkadaşıyla sonra bunlar kabristanlığa gitmişler mezarın içinde bulmuşlar .........

Bence,önce bu söylediklerinin doğruluğunu araştırmakla başlayabilirsin.
O iki arkadaşı kimlerse,onlara sorabilirsin.
Mantıksız olan,ne işi varmış mezarlıkta ve tesadüfen mi büyü bulmuş ?
Nerden bilmiş kendisi için yapıldığını ?

Bazı psikolojik rahatsızlıklarda,doğaüstü güçlere takıntı gibi belirtiler var.
Mesela manik depresyon,paranoid kişilik bozukluğu ve şizofreni vs...

Back
X