• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili hanımlar bi el atın

Ne kadar bir paradan bahsediyorsunuz? Mesela ben atiyieum 10 bin verip, ustume tapu istemem, o parayi hibe ederim muhtemelen. Ancak benden istenen 100bin ise vermezdim. Tapi size olsa bile bir ise yaramayan yere baglayacaksiniz parayi. Yarin obur gun ana baba vefat edince, anilari var diye satilmayacak orasi

Ne kadar bir paradan bahsediyorsunuz? Mesela ben atiyieum 10 bin verip, ustume tapu istemem, o parayi hibe ederim muhtemelen. Ancak benden istenen 100bin ise vermezdim. Tapi size olsa bile bir ise yaramayan yere baglayacaksiniz parayi. Yarin obur gun ana baba vefat edince, anilari var diye satilmayacak orasd
Daha fazla kimliğimizi belli etmemek için yazamıyorum ama az bi rakam çok değil 10 binden fazla 100 binden az 😀 🙈🙈🙈

Evi tamamen siz mi yaptıracaksınız ona da destek olurlar mı. Ben o potansiyeli gördüm ailede😂😂 Valla yazlığınız olur ileride sizin de çocuklara kalır. Zaten çok yüksek Bi miktar değilmiş.

Arkadaşlar merhaba böyle bi konu açmıştım bi çok arkadaş ortaklık işi olduğu için mantıklı bulmadı bizde bu teklifi araba planımız olduğu söyleyerek reddettik tamam dediler daha sonra eşimin ailesi denize yakın merkezi olmayan ama hoş bi yerden arsa aldılar geçenlerde (siz ev ister yaptırın ister yaptırmayın ilerdehertürlü değerlenir burası )diyerek
ama şöyle bi durum oluştu aldıkları arsa fiyatı hesaplarına uymadı toplam fiyatın yüzde 8 i falan yani toplam fiyata göre baya düşük bi para eksik kaldı , bu parayı bizden talep ettiler bende ilk başta borç olarak istiyorlar diye düşünerek tamam dedim ama eşim onu şuan ödeyemezler diyor .
Telefonda konuşurken burayı zaten size aldık tapuyu size yapcaz falan diyorlar ben hem buradaki konuşmalarımızdan dolayı hemde belirsiz durumlardan dolayı kafam çok karışık .

Eşim tapuyu üzerimize yapsınlar diyor ama yapsalar bile söz hakkımız olmayacak sadece onların teklifine göre bi durum olursa bize yarayacak yoksa çok uzun vadede işimize yarıyor sizce ne yapayım arkadaşlar çok büyük bi fırsat mı bizim için yoksa gereksiz eş ailesi ile içiçe mi geçiyorum ? istemedende olsa bu işe bulaşmış gibi olduk :KK43: lojman konusuda ev olmadığı için lojman hakkım yanmıyormuş üzerime arsayı alsam bile .

%8'le tapuya ortak mı olacaksınız?
Ağza bile alınmaz, ana baba yahu.

100.000 lira bu devirde para mı? Kaldı ki daha da az diyorsunuz. Bu paranın lafını yapıp tapuyu üstüne istemek bana garip geldi. Gene de siz bilirsiniz

100.000 lira bu devirde para mı? Kaldı ki daha da az diyorsunuz. Bu paranın lafını yapıp tapuyu üstüne istemek bana garip geldi. Gene de siz bilirsiniz
Yok biz istemiyoruz onlar yapalım diyor ben istemiyorum eşim yapmayı onlar teklif etti yapsınlar madem diyor ben üzerine ev yapıp yapamama durumundan emin olamadığım için sorumluluk almak istemiyorum

Back
X