Arkadaşlar merhaba böyle bi konu açmıştım bi çok arkadaş ortaklık işi olduğu için mantıklı bulmadı bizde bu teklifi araba planımız olduğu söyleyerek reddettik tamam dediler daha sonra eşimin ailesi denize yakın merkezi olmayan ama hoş bi yerden arsa aldılar geçenlerde (siz ev ister yaptırın ister yaptırmayın ilerdehertürlü değerlenir burası )diyerek
ama şöyle bi durum oluştu aldıkları arsa fiyatı hesaplarına uymadı toplam fiyatın yüzde 8 i falan yani toplam fiyata göre baya düşük bi para eksik kaldı , bu parayı bizden talep ettiler bende ilk başta borç olarak istiyorlar diye düşünerek tamam dedim ama eşim onu şuan ödeyemezler diyor .
Telefonda konuşurken burayı zaten size aldık tapuyu size yapcaz falan diyorlar ben hem buradaki konuşmalarımızdan dolayı hemde belirsiz durumlardan dolayı kafam çok karışık .
Eşim tapuyu üzerimize yapsınlar diyor ama yapsalar bile söz hakkımız olmayacak sadece onların teklifine göre bi durum olursa bize yarayacak yoksa çok uzun vadede işimize yarıyor sizce ne yapayım arkadaşlar çok büyük bi fırsat mı bizim için yoksa gereksiz eş ailesi ile içiçe mi geçiyorum ? istemedende olsa bu işe bulaşmış gibi olduk

lojman konusuda ev olmadığı için lojman hakkım yanmıyormuş üzerime arsayı alsam bile .