• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili haftasonu tatilinde hic aramaz mi?

Ya okurken ne düsündügümü yazicam hos olmicak. Ama bence sen yine de cok güvenme. Aksam acmayip. sabah seni seviyorum yazmasi, sucluluktan bile olabilir.

Haklısınız bende olsam çok kızardım eşiminde var böyle bi vukatı bi daha yapmaya cesareti yok ama :KK12:Bizim ikide çocuğumuz var düşünsenize Marmaris'e gidiyor iki günlüne adam aramıyor beni hadi bidaha gitde görim :KK62:

Yanlışsın! Bu kadar sık boğaz etme insanı, kaybettikten sonra kazanmak için düşeceğin halleri düşün!Hep derim bunu, çoğu zaman frendir sende böyle düşün canım, çünkü cidden abartıyorsun.Yaşını bilmiyorum ama liselilerden farkın yok şu sorununla.İlişkine zarar verme kendi ellerinle benden tavsiye olurmu?

Herkesin hayati farklidir ama benim iliskimde sozlum 2 saati gecerde hala aramassa onun hakkinda endiselenirim birsey mi olduda aramadi acaba diye.

Yalnis anlama kizma darilma gucenme ama senin anlattigin durum bir iliski degil benim icin, Yine soyluyorum herkes farkli ama bukadarinada pes. Sende sesini cikartmiyorsun, beni aramayacak benimle ilgilenmeyecek sevgiliyi ne yapayim ben

Herkesin hayati farklidir ama benim iliskimde sozlum 2 saati gecerde hala aramassa onun hakkinda endiselenirim birsey mi olduda aramadi acaba diye.

Yalnis anlama kizma darilma gucenme ama senin anlattigin durum bir iliski degil benim icin, Yine soyluyorum herkes farkli ama bukadarinada pes. Sende sesini cikartmiyorsun, beni aramayacak benimle ilgilenmeyecek sevgiliyi ne yapayim ben

Soylediginiz gibi her iliskinin dinamigi farkli. Kimi insanda sik bogaz ettigimi dusunuyor mesela. Iliskiyi yasayanlardan veya benzer iliskiler yasayanlardan baskasi tam olarak anlamakta zorlaniyor sanirsam :)

Bence sakladığı bileyler var mesela Gittiği yerde bir kızarkadaşı olabilir. Yıllar önce bende yaşamıştım buna benzer bişey hergün birlikte Olduğum sevgilim gece gündüz ayrılmazdık. BaZı günler telefonuna ulaşamazdım kısa kısa konuşur kapatırdı. Araştırdım ve sonuç aldatılmışım sonuç ayrıldık. Kendini fazla kaptırma

Sizde gereginden fazla sertsiniz. Ayrilmak, birakmak bilmem ne yapmak cocuk oyuncagi degil oyle.
İlişki de çocuk oyuncağı değil ama karşınızdaki de bir insan, bıkabilir de bazı şeylerden. Ayrılmamış olabilir ama her şeyin fazlası zarar. Fazla trip, kapris bıkkınlık getirir. Aynı şekilde karşı tarafın da her yaptığının fazlası zarar. Çocuk oyuncağı değil dediğiniz halde ayrılmayı düşündüğünüzü belirtmişsiniz ama yaşadığınız olay yüzünden. Kendinizle çelişmeyi bir kenara bırakın. Eski konularınıza da baktığımda ben pek bir olgunluk göremedim sizde, kusura bakmayın. Sevgilinizde de yok o olgunluk. Ama üzülmeyin, bazı şeyleri düzeltmek sizin elinizde.

Back
X