- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi tomvejerry
Ya okurken ne düsündügümü yazicam hos olmicak. Ama bence sen yine de cok güvenme. Aksam acmayip. sabah seni seviyorum yazmasi, sucluluktan bile olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde gereginden fazla sertsiniz. Ayrilmak, birakmak bilmem ne yapmak cocuk oyuncagi degil oyle.Çok kaprislisiniz, çocuk gibi.
Herkesin hayati farklidir ama benim iliskimde sozlum 2 saati gecerde hala aramassa onun hakkinda endiselenirim birsey mi olduda aramadi acaba diye.
Yalnis anlama kizma darilma gucenme ama senin anlattigin durum bir iliski degil benim icin, Yine soyluyorum herkes farkli ama bukadarinada pes. Sende sesini cikartmiyorsun, beni aramayacak benimle ilgilenmeyecek sevgiliyi ne yapayim ben
İlişki de çocuk oyuncağı değil ama karşınızdaki de bir insan, bıkabilir de bazı şeylerden. Ayrılmamış olabilir ama her şeyin fazlası zarar. Fazla trip, kapris bıkkınlık getirir. Aynı şekilde karşı tarafın da her yaptığının fazlası zarar. Çocuk oyuncağı değil dediğiniz halde ayrılmayı düşündüğünüzü belirtmişsiniz ama yaşadığınız olay yüzünden. Kendinizle çelişmeyi bir kenara bırakın. Eski konularınıza da baktığımda ben pek bir olgunluk göremedim sizde, kusura bakmayın. Sevgilinizde de yok o olgunluk. Ama üzülmeyin, bazı şeyleri düzeltmek sizin elinizde.Sizde gereginden fazla sertsiniz. Ayrilmak, birakmak bilmem ne yapmak cocuk oyuncagi degil oyle.