Mayın tarlasında, dolaşıp durmuşum aşk sanıpta herkes arkamdan bağırmış kimseyi duymamışım.
Savaş filmlerinde olur ya yaralı yaralı devam etmişim sonuna kadar aşk ya yanımdasın sanmışım...
Mayın tarlasında,yürüyüp durmuşum aşk sanıpta tel örgülerde durmamış bir delikten geçmişim.
Herşey bana dur demiş,kulağım darbe almış duymamışım...Sonuna kadar aşk ya sadece inanmışım.
Koşmuş,düşmüş,kalkmışım.Sevişmek sevmekten gelir inanmışım elimden tuttuğunda öylemi inanmışım ki bize bir şey olmaz sanmışım.
Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıpta.
Soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım.
Aşk filmlerinde olur ya işte öyle sevmişim sonunda.
Bedelim sağlam bulunmuş yüreğim paramparça...
Sevdiğim şarkılardan biri... Çok sevdiğim ve sözleri için " vay be beni anlatmış" dediğim... Hangi şarkı çalarken tekrara aldım hatırlamıyorum... Bu şarkıda defalarca çaldı diğeri gibi...
Çalarken şarkı, çok değil geçen bir kaç ayı hatırladım sadece.. Yaptıkları geldi aklıma...Bu kadar mı kördün düş dedim... değişmiceğini bile bile umutsuzca değişir diye herkese karşı onu savunman inanmadığın şeye zorla kendini inandırmaya çalışman, ne kadar boşaydı diye düşündüm...Değişir değişir o böyle biri değil görüceksiniz vs .... Gördük...
Sonunda bende inanmaktan vazgeçip sonunun olmicağinı kabullenerek yoluma devam etmeye karar vermiştim.. Halada kararlıyım.. O olmayacak...
Şimdi neden bunları yazıyorsun peki diye düşünüyorsundur... Artık tam "tamamdır artık aramıyor msj atmıyor rahatım" dediğim anda bi msj geliyor..
Akşam, "benden nefret ediyorsun artık dimi? yazan bi msj geldi...
Evet ondan nefret ediyordum ne adını duymak ne haber almak ne yüzünü görmek hiç bir şey istemiyordum...
Ve o da bunu biliyor... Bilerek neden yazıyor... Neden arıyor... Anlamış değilim... Anlamakta istemiyorum sadece tamamen çıksın istiyorum hayatımdan. bunu istiyorum..
Böyle mutluyum. huzurluyum.. İstediklerim yanımda istediklerim benimle!Beni biraz olsun üzene ve kırana yer yok. Ve sana hiç ama hiç yer yok.