selam pempem 
dün beni eski iş yerimden çağırdılar yaa. telefonda dedim aslında gelmicem istemiyorum artık orayı diye. Ama anlamıyorlar, illa gel diyorlar. Gel bi görüşelim kahvemizi iç bari diye
. Bu gün gitim görüştüm teklifler verip duruyorlar''yok şu şefi, bu müdürü yapıcam seni diye''. Ama ben yok istemiyorum diyorum. Ellerinden gelse zorla kolumdan tutup işletmede iş verecekler kaydirigubbakcemile3 . İyi eleman olmanın verdiği zararları işte bu günlüküm:smiley-cool:. Neyse konuyu kapatık işle ilgili. Başka şeylerle konuştuk eski şefimle. Sonra laf dönüyor geliyor yine işe, iyi biliyor bunlar işi heeeeeeeeee :1ninca:. Ama bendeki inat değilmi. İSTEMİYORUM bilmiyorumkismile. Bi yandanda kötü olamıyorum onlara karşı, çünkü kaç sene orda çalıştım, sonuçta onlar benim en değerli referansım. Sonunda güzel güzel ayrıldım işletmeden...
Şincik tek hayalim ne biliyonmu günlükümboshayallersmile. Artık o istediğim yere yerleşelim arkadaşımla. Yeni bi hayata başlayalım. Yeni insanlar, yeni bir iş ne kadar iyi gelicek bana opuyorumnanaktan. Hadi gelsin artık o güzel gün

dün beni eski iş yerimden çağırdılar yaa. telefonda dedim aslında gelmicem istemiyorum artık orayı diye. Ama anlamıyorlar, illa gel diyorlar. Gel bi görüşelim kahvemizi iç bari diye

Şincik tek hayalim ne biliyonmu günlükümboshayallersmile. Artık o istediğim yere yerleşelim arkadaşımla. Yeni bi hayata başlayalım. Yeni insanlar, yeni bir iş ne kadar iyi gelicek bana opuyorumnanaktan. Hadi gelsin artık o güzel gün