Selam günlüğüm
Sana yazıp yazmamak arasında uzunca bir süre bocaladım sonra hatrın kalmasın diye iki karaliyim dedim:1closedeyes:
18 gün sonra 35 yaşında olacam günlükcağızım. Şöyle bir geriye dönüp baktığımda çok güzel şeyler yaşamışım. Cidden bak. Çocukluğum çok güzel geçmiş.Neşe içinde, dolu dolu. 3 kardeş çok güzel şeyler yaşamışız.Gençliğimde aslına bakarsan evlenene kadar güzel geçmiş. Ama evlendikten sonra sanki ben ben olmaktan çıktım. Farklı bir Özlem çıktı içimden. Deli dolu, gülümsemesi eksik olmayan Özlem gitti, yerine asabi, tahammülsüz, garip bir Özlem geldi.Ben bu değilimki ama:1no2:10 senelik evliliğimde şöyle bir geriye baktığımda elle tutulur sadece çocuklarımı görebiliyorum. Onlarıda bazen AYN'ın dediği gibi doğdukları hastaneye geri vermeyide düşünmüyor değilim hani. ışin şakası bir tarafa herkese anne baba sözü dinlemelerini tavsiye ediyorum senin aracılığınla günlüğüm. Ne üniversitede bölüm seçimimde nede koca seçimimde ailemin sözünü dinlemedim.Her ikisindede pişmanlığım var. hemde büyük pişmanlıklar.
Babamın sözünü dinlemiş olsaydım şimdi çok daha farklı yerlerde olabilirdim. Çok daha rahat olabilirdim. Daha çok kazanabilirdim. Daha saygın olabilirdim.
Yine anne ve babamın sözünü dinlemiş olsaydım hayatım çok daha farklı olabilirdi, ama ben kendi ellerimle yaptım bunların hepsini. Ben sorumluyum hepsinden. Ağır geliyor bana bu yük artık. Nereye kadar taşıyabilirimki, daha ne kadar.
Kısacası....... böyle işte.
zemuszemuszemuszemuszemuszemusamaaann tanrımmmmmmm şafak düşüyor gitgitdeeeee heyecan doruktaaaaa çünkü öylesine güzel planlar varkiiiiiiiiii ay ay ay şubatta doluyummm dopdoluyummmm :) biliyomusunnnn dün bişi öğrendimmmm öyle bir huylandırcamki onuuu :) bugün allem etmiş kallem etmiş ablamdan öğrenmiş saçlarıma dokunulduğunda huylandığımı (sağol yani ablacım alsanaalsanasmile) Aman allahım görsen varya msn'de konuşurken içim kıpır kıpır oluyoo :kedi: bu sabah bağıra bağıra şarkılar söylerek kalktım yataktan o derece keyifliyim yaniiiiii RABBİMM bozmasınnn mutluluğumuu amiiiiinnnnnnnn:Saruboceq: planları anlatmicam sana çünkü sır saklamıyosunnnnn ben emineye ve aslıya anlatırım özel bi şekilde toplantı yaparızzzz olumunekankayizsmilehaydi eyvallahhhhhhhh günnüşümm paiii paiii:roflol::roflol:
Geçer dediklerimi geçirdim. Biter dediklerimi bitirdim. Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim...Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana... Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz...O yüzden siz ne yapın biliyor musunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?