Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,

kendimi kapana kısılmış hissediyorum, ne yapmam, nasıl yapmam lazım bilmiyorum …

Bugün kendimi öldürmek istiyorum hemde oyle boyle degıl ruhum daralıyor kalbım sıkısıyor anlaşılamamak boguyor benı. Korkuyorum herseyden en cok kendıme zarar vermekten. Bu gece kendimi boğmak istiyorum. Yapmamslıyım yapmamalıyım . Panık atak krızlerım gelıyor sakınlesmelıyım kımse anlamıyor kımse. Sakın olmam lazım napcam bilmiyorum

Plan yapmayı bırakalı çok oldu. Ama ben böyle önümü göremiyorum: (
Bir yol açılsa bir ışık olsa bende önümü görsem. Biraz huzur bulsam.

Çok üzgünüm. O kadar üzgünüm ki boğazım düğüm düğüm ve kalbim ağrıyor.

Sevgili günlük
Fark etmek yetmiyormuş.

Günlük, dün çok zor gece geçirdim. Ağlasam belki rahatlardım ama ağlayamadım. Eve gelmek istedim sonra kendimi öldürmek. İnsan ölümden bu kadar korkarken neden kendini öldürmek ister. Nasıl bir ruh haline büründüm aklım almıyor. İyiki esım vardı. Yalnız olsaydım neler yapardım kendımde değildim ki. Artık cinnet anını az cok tahmın edebiliyorum. İnsan düşüncesini kaybediyor. Bende düşünemedim dun. Cok zor gectı sabah olmayacak sandım. Vucudumu ates sardı resmen. Ne yasadım bilmiyorum. Hatırlamadığım bırcok seyı esım anlatınca inanamadım ya aklım anlık nasıl gelır gıder. Nasıl bı sanıye öncesi sonrası farklı davranırım. Ya sabah yaptıklarım. Böyle delirecek hale ne zaman geldım. Neler oldu bana nasıl çıkacağım bu cıkmazdan . Anlatamıyorum cumleler yetmiyor. Sanki dünyanin tüm kelimelerini toplasam yıne yetmez gibi.

Pskiyatriye gittiniz mi hemen destek alsanız

ahhhh günlük,

seneler seneler geçmiş.

hayatımda hem cok sey değişmiş hemde hiç bir sey değişmemiş.

hala monotonluk ve duraganlık en nefret ettiğim sey.

cok iyi bir evliliğim var gunluk. ama cocugum olmuyor. Bu beni yarım yapar mı ?

neden ben diğer insanlara göre hep eksikleri olan bir insanım

Aşık olunca bir başka oluyorum, enerjim artıyor, yenileniyor, daha bir güzel hissediyorum, bir güç geliyor vs. vs. ama bunun normalde de olmasını istiyorum, aşka bağlı olması çok kötü...
Zaten hayatıma birini almam yıllar sürüyor ki olanda da bir hayır görmedim henüz, gözlerimin içi gülerek başladığım sonunda da bir ton ağladığım, çokça kırıldığım, değersiz hissettiğim durumlar oldu.. Özgürce, rahatça sevemiyorum hep temkin hep temkin, hep bir kontrol, hep bir denge kurma gerekliliği...

Sevgili günlük,

kafanın uyuşmadığı, sohbeti, muhabbeti, konuşma tarzı sana itici gelen, dertleşmenin mümkün olmadığı, sürekli negatiflik saçan biriyle hayatı paylaşmak zorunda olmak çok yıpratıcı…

Bu muydu ruh eşi yani, o kadar işaretini aldığım, değildir diye umuyorum, sinir oldum

Son düzenleme:
Bir gün ikili ilişkilerde mutlu olabilecek miyim?
Bu hayatta bunu gerçekten deneyimleyebilecek miyim?
Sağlam, gerçek, sağlıklı, güvenli, sevgi ve şefkat dolu, sadık, anlayışlı olunan, değer gördüğüm ve gönlümce değer verebildiğim, dürüst vs. vs. ilişkiler yaşamam mümkün olacak mı?
Bu kalp gerçekten ihtiyacı olanı bulabilecek mi hayatta...
Yoksa kırılıp dökülmeye mi geldim bu dünyaya...
Allah'ım gönül ferahlığı ver... Huzur ver.. Güven ver.. Şifa ver...

Son düzenleme:
Şu an derin bir yalnızlık hissediyorum her nedense...
İçim sıkışıyor...
Ruhum daralıyor...
Ağlasam biraz rahatlayacağım ama olmuyor...
Saatlerce yazı yazasım var ama yalnız olmalıyım...
Ben bu hayatta hep sıkışmış hissettim kendimi.
Özgürleşmeyi diliyorum...
Anlaşılmayı diliyorum...
Her anlamda şifalanmayı diliyorum...
Gerçek sevgiyi tatmayı diliyorum...

Güzel ilişkiler, iyi niyetli insanlar yerine ruhumu emen, yoran, takıntılı, değersiz hissettiren, haset, fesat, yalancı vs. tipler geliyor hayatıma. Kırmak için çabalıyorlar ve yalnızlık bana bunlardan çok daha iyi geliyor fakat asıl istediğim ve ihtiyacım olan bu değil...
İyi ilişkiler için çok çabalamam gerekiyor gibi ve ben de bu gücü nereden bulacağımı bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…