Popüler Konu Sevgili günlük...

Achlys-Erebus, Kaunaz-Teiwaz, ᛗᚨᚾᚾᚨᛉ-ᚾᚨᚢᛏᚺᛁᛉ

Günlük sana yazmak istediğim çok şey var ama nerden başlasam bilmiyorum. o yüzden yazmıyorum şimdi, sonraya bırakıyorum. Sonra da toparlayabilirsem tabi

Sinsilikle işini yürütmekten vazgeçmeyeceksin değil mi… evde annenden gördüğün iletişim tarzı bu ne de olsa. Çocuklar büyüyünce, kendimi hazır hissedersem senden boşanmayı düşünüyorum. Aslında böyle bir planımın olduğunu yıllardır biliyorsun, sen de farkındasın. Fit ve bakımlı olma çabalarımdan anlıyorsun. Hayatıma erkek almak mecburi değil benim için ama hayat devam ediyor bu da bir gerçek. Sana hakkımı helal etmeyeceğim o zaman. Hele arkamdan hanımköylü olursan korkarım seni Allah da affetmez. Bir kere sana beddua etmiştim içimden. Gözüne dizine dursun yaptıklarım demiştim de nasıl olduysa gözünden rahatsızlanmıştın. Yine böyle olmasın diye kötü dualarımı boşanma sonrasına bırakıyorum. Aynı evde bir de aenin dertlerinle uğraşamam. Benden sonra tufan…

Sevgili günlük,
O evin ilanlarına baktım şimdi. Ne güzelmiş. Nasıl kıskandım anlatamam. Sefil göründü hayatımız gözüme. Keşke ben de öyle bir yerde büyütebilseydim çocuğumu. Gel gör ki ikimize de kısmet olmadı o ev. Haklıymış satmaya kıyamamakta deeermişim nasip olur mu ögle hayat bize de beee

Başkalarını suçlayarak kendinden kaçma olayın o kadar yoğunki düşüyor diye eşyalara lanet falan okuyorsun saçma sapan.

Sevgili günlük,
Korktuğum başıma mı geliyor yoksa geçici bir süreçte miyiz? Anlamanın yolu var mıdır? Ben mi kuruntu yapıyorum kendimi mi doldurdum gerçekler mi bunlar?

Her şey çok güzel olsun.
Şahsi konularda, aile içinde, çevremde, ülkemde, dünyada...

Psikoloğa, psikiyatra gitmenin rezil bir durum olduğunu düşünenlere uyuz oluyorum.

Ailen arkanda anlayışlı şekilde sapasağlam durmayınca kendi arkanda durmakta da zorlanıyorsun sanırım. Her şeyde suçlu/kötü sen olunca başkaları iyi olunca büyük bir kırgınlık içinde yaşıyorsun.
Aile ya derin bir acı ya da derin bir mutluluk.
Çocuklarınızın hayatta en güvendiği liman olun lütfen...
Aile öncelik olmalıdır..

Hep mi yalnız hissedeceğim Allah'ım? Buna alışmam mı gerekiyor? Kabullenmem mi gerekiyor?

Bir çocuğun kalbi ailesi tarafından ömürlük sevgi, şefkat şarjıyla doldurulmalıdır... Saygı ve anlayış da şart...
Ne kadar da zararlı bir ayı olan gad yengecim...

Rüyalarımdan özellikle fantastik, kurgusal dizi-film senaryosu yazabilirim ciddi ciddi. Pek acayipler, bilmediğim evrenleri görüyorum

Sevgili günlük,
Bu kadar alınganlık çok aptalca geliyor. Şakadan anlamıyor oturup kendini savunmayı bilmiyor. Çocuk gibi. En nefret ettiiğim huyu bu. Aman sallamıyorum zaten.
Bugun yine intikam alınmış gibi oldu herkes tarafından el birliğiyle. Tamam o da beni iki kere ağlattı ama geçti gitti. İntkamın bu kadarı zevk vermiyor. Bu kadar bedel yetmiştir herhalde diye düşünüyorum.

Sevgili günlük,

İçimdeki ışık söndü/ sönmüş… hiç birşeye karşı ne bir merakım ne bir hevesim var hadi bunları geçtim içimden hiiiç bir şey yapmak gelmiyor. Cildim çok kuru kendime zar zor krem aldım ama gel görki onu bile süresim yok, alttarafı krem alıp yüzüme süreceğim 1 dakikamı bile almaz ama yok canım istemiyor .
Hep “düzeleceğim” diye kendimi telkinde bulundum ama yok tam tersi dahada kötüye gitti…
Ben nasıl düzelirim. İçimdeki ışığı yeniden aydınlatabilirmiyim

En ufak negatif enerji beni kötü etkiliyor. Buna karşı güçlü olmadan yaşamak zor.

Meslek olarak doğayla ilgilenmeliymişim galiba..
Saf, temiz, huzurlu...
Bilinçli kötülük diye bir şey yok.
Biraz da müzik ve yabancı kültürler/dil.
Sanat... Renkler...
Bunları istiyorum. Ama hobi ama meslek.
Ve öyle de oldu! :)

Sevgili günlük,
Yine yeniden diyete başlamaya karar verdim. Ha bir de birikim yapmaya. Hedefim midede azaltıp kumbarada çoğaltmak. 3783937. kez yine çok pis niyetlendim.

İlaçla mutlu, keyifli olmak istemezdim elbet ama bir yolu olması sevindirici.. Ve galiba zekamdan kısıyormuş bu depresyon, kaygı vs...
İlaçsız tamamen sağlıklı olduğum zamanlar diliyorum kendime...

Rabbim bana güç ver, cesaret ver, yılmazlık, azim, sabır, yüksek motivasyon, kararlılık, doğru ve hızlı kararlar alabilme yetisi, denge, merkezinde kalabilme, netlik, zihinde berraklık, disiplin, esneklik vs. ihtiyacım olan her şeyi kolaylıkla ve daimi olarak ver de artık çıkayım bu kabuktan, artık yaşayayım şu hayatı gönlümce, huzurla, keyifle. İstediğim olmadığında, aksilikler olduğunda hemen düşmesin motivasyonum. Düşersem kolayca ve kısa sürede kalkabileyim. Duygusal ve mantık dengensinde olayım. Hayatımın sorumluluğunu, kontrolünü elime alayım ve onu, kendimi güzelleştireyim. Hayatımda güneş doğsun, çiçek açsın, kuşlar cıvıldasın. Esenlikte olayım. Kendimi bulayım. Kendimi yaşayayım. Sevdiğim, ruhuma, bedenime iyi gelen şeyleri hayırlısıyla yapayım. Güzel insanlarla karşılaşayım. Kendimi gerçekleştireyim. Kendimi geliştirip olgunlaştırayım. Kendimle de dünyayla da aram iyi olsun. Maddi manevi güçleneyim. İnsanlarla nazikçe sınırlar oluşturabileyim. Saygı, sevgi, şefkat, anlayış, güven içinde yaşayayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…