Popüler Konu Sevgili günlük...

Gece oldu ve düşünceler beynime hücum etti. Aslında çok uykum vardı bir saat önce. Ancak rutindi falan derken geçti gitti. Şimdi zihnim çalışıyor. Düşünceden düşünceye hayalden hayale geçmekteyim. Bazıları çok zorlayıcı, yazması bile zor… ne olacak böyle bilemiyorum. Kendimi başka bir yerde hayal ediyorum çoğu zaman. Çok üzgünüm. Büyük mü konuştum, herkese oluyor mudur… hiç bilmiyorum. Bir arkadaşıma açılsam mı… ama unutmaz bunu, olmaz… kalkıp bir ilaç alayım, ağrı kesici iyi gelir herhalde ve büyük bir bardak su. İnşallah yeterli gelir. Sonra da koyunları saymalıyım. Dua etmemiştim uzun zamandır. Vesvese kovucu olanlar derdime derman olun, aklı selime kavuşmama vesile olun.

Sevgili günlük ...
Evlendim boşandım. 2.evliliğimi yaptım... Bunları ben mi yaşadım? Benim mi bu hayat gerçekten .Kapandım tesettüre girdim elbiselerden eteklerden şıkır şıkır giyinmelerden ilim sahibi olmaya çevirdim yüzümü Allahı tanımak istedim... Kadere kafa göz daldım aslında özetle.
Ama çok yorgunum. Rabbimden başka kimsem yok.
Gözlerimin içindeki ışık da yok.

Her şeye rağmen çok mutsuzum. Mutsuzluktan ölünüyorsa işte o benim.

Sevgili günlük,
kendi yalnızlığımda boğuluyor gibiyim. Oysa etrafımda insanlar yok değil. Ama sevdiklerim, yanımda istediklerim artık benimle değil, dünya da değil. Bazen bunu haksızlık olarak görsem de tövbe ediyorum. Rabbim var bir bildiğin, sen herseyin en iyisini bilirsin Şüphesiz. Ama özlemek çok ağır. Yıllarca ikiz gibi yaşadığım candaşımı kaybetmek annemden sonra paramparça etti beni. Parçalarımı toparlamaya çalışıyorum. Çocuklarım için ayağa kalkmaya çalışıyorum. Başarıyor gibiyim de aslında. Ama onu hatırlatmayan tek birşey yok, onu özleyip anmadığım tek bir gün yok. Geride bıraktıklarına sahip çıkma çabam da ekstra hırpalıyor gönlümü.
Unutmak değil istediğim asla, hatta unuturum diye korkuyorum. Bazen hayat mesgalesine dalıp aklımdan çıkarmış gibi olduğu zamanlar oturup kendimi suçluyorum. Seni unutamam canım kardeşim. Sen ve annem hep gönlümdesiniz. Rabbimin cennetinde de bir arada olabilme dileğiyle. Hissettiğim dünyevi özlemin orada son bulması dileğiyle... İkinizi de çok seviyorum.

Sevgili günlük
Kendimden umudumu kesmedim. Herşey çok güzel olacak biliyorum

İyi hissetmek istiyorum, iyi, gönlü güzel insanlarla iletişimde olmak istiyorum, anlaşılmak istiyorum ve bunların beni iyileştirmesini istiyorum.

Sevgili günlük, bugün öyle bir konusmaya denk geldim ki inanamadim.
Gerçekten kötü insanların olduğuna inanmaktan zorlanirdim. Ama.bazi insanlar gerçekten kötü

"Gel beni yanlış anla", "bir sürü benzer mesajın içinden beni bul ve bana laf et" "benim tersime git, inatlaş" tarzı bir enerjilerim var galiba benim. Gerçi eskiye nazaran azaldı şükür ama bitmedi.
Hey Allah'ım..

Allahım, sana inananların acılarını üzüntülerini hafiflet, az biraz huzurunu, iyi hissetmelerini arttır. Kimseye ağır imtihanlar verme nolur.

Sevgili Günlük;

İçimde kocaman bir boşluk var.
Sanki çok sevdiğim bir yakınımı sonsuza kadar kaybetmişim gibi, sanki sevdiğimi gurbete yolcu etmişim gibi, sanki tüm dostlarım başka şehirlere aynı anda taşınmış gibi, sanki o çok beklediğim mutluluk haberini hiçbir zaman alamayacağımdan emin olmuşum gibi...
Öyle tahammül edilmez bir sıkıntılı hâl ki.
Ne yaparım, nasıl başa çıkarım bilmiyorum.
Masadan eksilen dostlar, etrafımdan eksilen insanlar, içimden eksilen duygular.
Bir şey var, bir netameli hava.
Boğulacak gibi oluyorum bazen.
Klasik müzik de ruhuma iyi gelmeye yetmedi.
Kitap okumak da, sevdiğim dizi de.
İnsana insan gerek.
Ben çok insansız kaldım...

Hala cinsellikle bağlantılı olarak kadın ve kız ayrımının yapılıyor olmasına uyuz oluyorum!

Sevgili günlük..
Günler cok tuhaf ve hızlı geçiyor.Uzun yıllardır babama ithafen yazdığım günlüğe artık yazmıyorum.Ona sürekli derdimi anlatmaktan utaniyorum.Oglumla konusuyorum biraz ama icimden.Beni duydugunu dusunuyorum.Sürekli birilerini özleyerek geçen hayatım artık sehrimi cocuklugumuda özletiyor bana.Gurbette zaten özlerken gidince hasret giderirken oda kalmadı.Korktuğum başıma geldi..Yok oldu şehrim.Anılarım,çocukluğum. Yerine yapılacak sehir hic kimsenin anısını yerine koyamayacak.Herkes oraya yabancı artık.Ve ben deprem korkusundan oglumun acisini yasamadigimi farkettim.Deprem olunca oglumun acisi içimi kavurmaya başladi.Ailemde gitti hataya.Aklım onlarda.Yeğenlerim bücürlerim nasıl ürkek bakıyorlar heryere.Onlari hem cok özlüyorum hem onlarn icinde bu korku hep kalacak diye endiseleniyorum.Elimden bisey gelmiyor.
En acısı bu.
Kimseye yetemiyorum.Yetemedim.Kendime bile..Tükenmişim ayakta sanarken kendimi.Ve her travmamda dısariya daha cok gülmeye başladim.Gülüşüme gözyaslarimi saklıyorum.Gülmesem aglayacagim biliyorum.Ağlasam susmayacağım...

Canim yazmak istiyor günlükçüm.
Aglamalar geliyor gözlerime, zor engel oluyorum.

2017de yazmışım Zavallı ben ya acıdım kendime

Allah'ım sen sabır ver Yarabbim lütfen ya da sabredecek şeyler gelmesin hayatıma bu en iyisi lütfen lütfen! Hele ki dolduğum taştığım konular gelmesin artık önüme lütfen yeter!

Bir insanın ailesine, yakınlarına bir şeyi yapamadığını, başaramadığını, hata yaptığını ya da bir şeyi yapamayacağına dair endişelendiğini söyleyebilmesi ve destek görebilmesi büyük şans, büyük özgürlük. Bazen çok arıyorum bu eksikliği ve bunu yaşayanlara çok özeniyorum. Negatifi değil pozitifi gören aileler lazım. Mükemmelliği arayan değil hataları olağan kabul eden, köstek olmayan aileler lazım. Zaten mutsuzken bir de yakınlarının üstüne gelmesi çok kötü bir şey. Derin bir yalnızlık hissi.
Bazı şeylere başlayamamın bir sebebi de bu. Düşersem yalnızım. Kalpten, gönülden bir "olsun" duymayacağım ve kendi arkamda sağlam durabilecek kadar güçlü bir ruh durumunda değilim, ekstra üstüme yük biner... Aşırı kırgın, kırılmaktan, güvenememekten, üzülmekten yorgunum. Fazlasıyla kırılıyorum...

Bir gün dellenip evdeki her şeyi atıcam Çok kalabalık.

Yahu, yeni numarayla, kendinin görünmediği bir profil resmiyle lönk diye görseller mi atılır insana? Abidik gubidik numaralar arıyor, bazen whatsapptan da yazan oluyor e ben de seni lönk diye engellerim, görseller de kayıtlı olmayan numaralardan otomatik olarak inmiyor ben de indirmedim, neyle karşılaşıcam ne bilim. İnsan bir yazar "ben şuyum yeni numaram bu" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…