Popüler Konu Sevgili günlük...

Serefsiz kocamin altina yatan ,lojmandaki karsi dairemde oturan fahise.bos durmayip baska kadinlarin kocalarinin altinada yattigindan ve gavat kocasi bu duruma ses cikarmadigindan "ahlaksizlik sikayetiyle" lojmandan atildilar. Hem kahpeligi yapan kendisi hemde uzerime iftira atmisti serefsiz adî ,Allah buyuk boyle kendi ayagina dolandi iste.
Evime alinan 15 yumurta ,zeytin,bal vs aynisi onun evinede gidiyodu. Kadinin sacini yikayacagi sampuandan kozmetik esyalarini aliveriyordu. Haftalik pazar ihtiyaci karsilaniyordu. Decatlondan alinan ust bas ayakkabi hic girmiyorum bile. Gavat kocasi güya bosucakmis ama cocuk derslerinden kalmasin diye idare etmeliymis karisinin yaptigi eskortluga , bunun adi eskortluk degil de ne peki? Bundan 3 ay once 18 yasindaki oglunu gordum ben lojmandan iceri girecektim,arabayi iceri park etmistim.kimligimi askere uzattim post cihazindan okundu tam iceri girerken. Cocukta yuz ifadesi, lâ anam babam okadar iftira atti - iftiranin tutmasi icin yalanci sahit ayarlandi. Eee bu kadin atilmamis mi tskdan bakisini gordüm.
Rabbim buyuk yaptiklari ellerine ayaklarina dolanir iste böyle.

Oglum 2018de dogduktan sonra k.pederim hareketleri cok degisti surekli bana çatalini gosteriyor,uckurunu gostermek icin firsat kolluyor yani sürekli beni taciz ediyordu. Wc yada banyoya girdigimde ben icerden kapiyi kitlemisken kendisi zorlayarak acmaya calisirdi. Kapi kitli ve dolu diye bagirmama ragmen halen kapiyi zorlardi. Kendisi wc girdigi zaman eger koridorda sesimi duyduysa wc kapisini acip s.kini gosterdigi an ben hemen arkami dönup ilk kapidan iceri girip kendimi odanin birine atardim. Beni gördugu an pantolununu asagi indiriyor sozde giyinip soyunuyor bu! Sonra k.valideme soyledim,tam soyundugu vakit karsimda, babam kapiyi örtmeyi unuttu herhalde bi bakiver sen ört derdim veya ben su tarafa oturayim babam giyiniyo derdim kaynanama. Oglum 3 yaslarindayken artik iyice zivanadan ciktigindan esimede soyledim, yanimda dur babana karsi dedim. Bana sahip cikmak yerine 2 gun tavir yapti sonra geri normal yasantisina döndü. Bu yaz gittimizde findiktan sonra aksam denize gidiyoz.donuste cocuklari banyo yaptiriyorum,en son kendim olacak sekilde gunluk rutinimiz buydu. Yine ayni sekilde herkese söyledim "cocuklari banyo yaptiracagim denizden geldik, bahceye baktim evin erkekleri findigi havalandiriyodu.k.validem yika cocuklari dedi. Ogluma dedim suyu isitayim seni cagircam.banyoya gittim kapisi kapali olunca disardan bagirdim, oglum mu yikancakmis benim falan,yinede emin olmak icin banyonun kapisini tiklattim bi kac kez dolu mu biri var mi anlamak icin. Geri oglumun yanina gittim,sonra tekrarbanyoya geldim. Kapiyi bi actim serefsiz k.pederim ciplak ,bana yuzume gülerek kapiyi aciyor daha! Kapiyi tutup dolu demek veya ciolakligindan sakinmak yerine, kapiyi ardina kadar acti ve yuzume gulucukler atiyor tenesir paklayasica kopek!! Ben orada okadarkotu oldumki banyodan nasil ciktigimi bilemedim,elim ayagim titredi. Cocuklari ogün yikamadim. Bu olayi msjla bir arkadasima yazdim. Arkadasimda artik kadesten mi yoksa jandarma mi bilmiyorum.benim durumumu anlatmis. Ertesi gun esim orduya gidecekti carsiya,sizide gotureyim demisti. Sabah bi kalktim ust camasirim yok,15 gunlugune gittigimiz icin 1 tane yeter hava sicak geceden yikayip sabaha kurur dedigim icin,yedek getirmemistim. Evin altini ustunu getirdik yok sutyen. Ilk aklima gelen bunlar ustume iftira atacak ,sutyeni o yuzden aldilar odamdan! Emzirme atletlerimi orda birakmistim iyikii! iki tane ust uste giydim,mayonun icindeki sungerleri icine koydum. Lacivert desenli elbisem vardi birazda kambur durdum.esim bizi carsida birakti. Hemen camasirci bulup yeni sutyn aldm bi kac tane.
Birazda carsida gezip cocuklarin gonlunu yapip köye eve geldik. Biz evden ciktiktan sonra k.pederimi jandarma veya polis karakolundan cagirmislar. Benim arkadasima soylediklerimi ,kadinin beyani esastir diyerek orada iyice bi halletmisler. Eve geldikya ikiside mum olmus. Kaynanam ve kpderim. 180⁰ donus yapmislar hareketlerinde. Cocuklarimi el ustunde tutmalar,benim lafim ikilenmiyor. Heleki o taciz durumlari hic yok.
2 gun sonra kaynanam laf carpmaya,iftiraya varacak sekilde ,sadece kendisi konusup benim lafimi kesip konusturmamaya basladi. Kendimi savunmami firsat vermiyor manyak.
Dayimin kizinin dugunu var 1gun sonra biz apar topar orduya geldik,kasitli olarak beni akrabalarimla gorusturmemi, adam mutlu olmami istemiyor salak.
Neyse evimize geldik cunku okullar acildi. Benim bunye iflas etti orduda yasadigim sikinti,stres bedenen beni mahvetti. Eve geldik gecesi hem ishal hem kusma , kahverengi ,visne rengi kusuyorum ama. Bu srefsiz kopek beni oyle gordugu halde aaa ben ise cok gec kaldim ,marmarise gidecek ucagi kacirmayayim dedi. Arabayi aldi eve bes kurus para birakmadi. Defoldu gitti. Ermeni hiristiyan pezevenk!!!!
Evde 2 cocuk aç ,bakima muhtac benim yapacagim yemege muhtac. Bende halim takatim yok ayakta dikilmeye. 3.gunu taksi cevirip lojmana girdim,arabanin icin 1000 lira koymus ve 1 ayligina gitti köpek. Serefsiz.. bide cemkiriyo taksiyi niye tutmusum,minibusle niye gelmemisim.ulan halim yok hastayim ben kati kalpli musluman dusmani.
Simdi bunlar yaptigi kahpelikleri ortbas etmek icin benim cok agir depresyona girdigimi,halisilasyonlar gordugumu ve cok agir psikiyatrik ilaclar kullandigim yalanini dört bi yana duyurmuslar. Hatta k.pederimde benim gözüm varmis(!) Kaynanamla arasini acmak icin boyle seytani bi plan yapmisim :) k.pederim benimle ilgilenmeyince ona itibar suikasti kurmusum,olmayan seyleri olmus gibi gosterip polise sikayet etmisim,psikolojim cok bozukmus benim!

15 tatilde orduya gidicez maaalesefffff! Ve yazin yasadigim igrencligi bana tekrar yasatirlarsa ecelleri benim elimden olur!

Annem babam biliyor ve tek dedikleri "idare et kizim,senin sinavin boyleymis bu dunyadaki" , aman bosanip gelme 2 cocukla ,elaleme kizin gecimsiz dedirtmem türkce meali.

Hic bu kadar cok nefret etmemistim. Dogu karadenizden nefret ediyorum, yesil agaclarindan tiksiniyorum. Ayaklarim geri geri gidiyor her seferinde.
Iyiki ahiret var,yoksa insan gercekten ne yapacakmis bilinmez.

Namaza basladim, cok uzgun okadar morali bozuldu ki yuzune yansidi. Evde you tubeden kuran sureleri aciyorum sesli dinliyorum.herif Cok rahatsiz oluyo, tlfnumun sarji bitermis oyle yaparsam :))))
Sureleri unutmusum onlari ezberliyorum bastan.

Soy bozmak icin musluman sunni kizlarla evleniyorlar. Oglan oluncada bosatmak icin cabaliyolar,oglani anneye anne tarafina dusman yetistiriyorlar.
Cocuklari hristiyan yaptiklari icin erkek cocuk bu sebeple onemli onlar icin. Kiz cocuklarini asla muslumanla evlebdirmiyorlar yine kendi iclerinden yani hristiyanla evlendiriyorlar.

Evlenecek olanlar iyi arastirsin soy,sop,mezhep ve din olarak.

Benim icinse hakkimda hayirlisi olsun.. Allaha sigindin tamamen :'(

Sıkıntılıyım.
Geçsin diye bekliyorum.
Tam geçecek gibi oluyor. Belki de geçiyor. Onu bile tam anlamıyorum.
Sonra tekrar bi sıkıntı bi darlık.
Dua zamanı mı acaba, ondan mı?
Allahım yardım et, hayırlara çıkar.

Sevgili günlük,

Şuan boğuluyorum sanki nefes alamıyorum…
Keşke herşeyimi paylaşabileceğim bir tane dostum olsaydı, her vakit arayabileceğim dertleşebileceğim bana moral verip beni güldürebilecek bir dost…

Sevgili günlük;
Nefes aldığım sürece hep kendim olmayı istedim.İnsanlar ne der,nasıl bakar diye tek bir an dahi düşünmedim.Hal böyle olunca beni kabullenemeyen de oldu,beni ben gibi ,olduğum gibi seven de...
Bazen hayta takıldım elimde değil yapımda var;fakat kimseye ne kin,ne de fesatlık gütmedim.
Bazen salağı oynadım çünkü buna inadırdıklarımın iç yüzlerini o zaman gördüm.
Yaşamsal belirtileri yitip gitmesin diye içimdeki polyanna yı hep şaha kaldırdım.Gel gör ki; bunun farkında olmayanların ahiret sorularına maruz kaldım.
Sordular madem için bunca ağlar,canın bunca yanar sen nasıl dayandın bu hayata ?
İşte size cevap>>Yaradılanı hep sevdim,yaradan dan ötürü...
Bana geleceksen ey hayat kendin gibi gel ,ben gibi riyasız,yalansız ve olduğun gibi ..
Hile-hurda işim olmaz ,yapanlarda mutlu olmaz,sen özündeysen zaten ,senden sadesi bulunmaz...
Sevginin yolundayım,ben gibi,kendim gibi..
Mutlu sabahlara uyanmak adına bir iyi geceler modunda☀️👒

Sevgili günlük,

gençliğim ziyan oldu…
Geri dönüş yok, çok üzgünüm…

Ekmek lazım.
Ayak sakat.
Hava soğuk.
Terlik zor.
Ayakkabı bot imkansız.
Nerde bu getir'ler yemek'ler sipariş'ler 🙄
Gidip dönsen ayağı uzatıp oturup şişi insin diye beklemek, dinlendirmek...
Çabuk iyileşse.
Zaman eskisinden çok daha hızlı geçiyor.
Ama zorlar yine zor geçiyor.
İmtihanlar büyüdü gibi.
Hayır olsun.

Çok yazasım var.
Kuzu evdeki bütün defterlere el koymasaydı... 🙂

Evet,
Yeni bir gün,yeni bir umut,yeniden merhaba hayat,sana da düşlerim sana da merhaba☀️
Çok gıcığım biliyorum,inadına yaşıyorum bu yüzden inadına seviyorum ❗
Varmı şikayeti olan? Yazılı yapın,çiçekleri de eve gönderin olurmu🤭
Sana verdiğim sözü bu gün de tuttum günlükcüğüm,bak hep pozitif😅✌️

Sevgili günlük .
Babama benzer birini gördüm onu oyle cok ozlemisim ki tarifi yok bu hissin aglamalar yetmiyor. Oğluma hasretim zaten icimi yakıp tüketiyor. Yaşamaktan da korkuyorum, ölmekten de. Ne dusunecegimi bilmiyorum.Çıkmaz duygulara girdim.Nefes alamadığımı hissediyorum.

Yeni bir gün daha taze umutlar🍀
Her yeni gün dünden güzel olmalı sevgili günlük.
Karşımda herşeyi inkâr eden,geçmişi unutmak isteyen iki beden var ve o nasıl istiyorsa öyle olması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum,diretmiyorum artık.Nefes aldığım için,ayakta dimdik durduğum için ve en önemlisi kişiliğimden ödün vermeden <BEN> olduğum için kendimle gurur duyuyorum ve inadına seviyorum herşeyi,herkesi 🙏🏻Yoksa ben ben olamam ki 👒

Taktik 1>>Her zaman en kötüyü önce düşün ki güzel olana hayret edebilme şansın olsun sevgili günlük...

Doğru sevmeyi bilmeyen ve haliyle de öğretemeyen ne çok kişi var.
Rabbim doğru sevmeyi bilenlerden, doğru kişileri sevenlerden ve doğru sevebilen kişiler tarafından sevilenlerden eylesin. Huzurla, mutlulukla, güvenle, saygıyla, içtenlikle, açıkça, yargılamadan...

Benim kadar iyi ya da kötü konuşulmaktan nefret eden bir aslan vurgulu var mı acaba. Genellikle kötü de olsa bayılıyorlarmış konuşulmaktan. Ben huzursuz hissediyorum, nefret ediyorum, ağırlık çöküyor üstüme. Her şey dengede olunca iyi hissediyorum ben... Gereksiz yere her konuda konuşulmasın, bilgi verilmesin(kime ne ya), konuşulan konu abartılmasın ya da o konu üzerinden ben iyi-kötü abartılmayayım, etiketlenmeyeyim her şeyi çok iyi biliyorlarmış, anlamışlar gibi. Çok gerekirse de gerektiği kadar. Fazlasını ben söylersem söylerim.
Bunu da en çok annem yapıyor maalesef.. 🤦‍♀️ Mesafe gerek bize.

Son düzenleme:
Günlük sevilmek istiyorum. Özellikle son günlerde çok fazla istiyorum. Karşılıklı sevme-sevilme duygusunu yaşamak istiyorum artık.. Olsa ne iyi olurdu..

Günlük kendimi son zamanlarda yalnız hissediyorum. Hâlâ huzursuzluk devam ediyor. Çok yoruldum. Bir şeylerin düzelmesine çok ama çok ihtiyacım var. Buradan kurtulmaya çok ihtiyacım var. İyi olmak istiyorum artık. Çok yoruldum. :KK43:

Koskaca 7 tepeli güzel şehir,meğer ne çok özlemişim farkında olmadan seni...
Evet sevgili günlük,sende güzelliklerimi biriktirmeye karar verdiğim günden beri sözümü tuttuğumu farketmişsindir sanırım🤗
Henüz yarım gündür İstanbul'dayım ve güzel hatıralarla buradan ayrılmak istiyorum,iyiye güzele dair olan ne varsa paylaşıcam sana yine söz✌️👒

İçinde “Sana hala deli gibi” cümlesi geçen o şarkıyı bilen varsa bana yazabilir mi? Radyoda dinledim, Mehmet Erdem sandım, youtube aradım ama değilmiş 😂

X