Popüler Konu Sevgili günlük...

Havanın böyle sıcak olması felaketimiz olacak ama anlık mutluluğa engel değil, aymazlık dedikleri bu olsa gerek… İyi ki aklımızdan geçenlerden sorumlu değiliz, kulunu tanıyorsun Yaradan…. Kullanma kılavuzumuz Sende.

Böyle ergen ergen şarkılara nerden kafayı takıyorum bilmiyorum 😂 galiba yıllardır flört kapılarının kapalı olmasıyla falan ilgili. Evliliğe mola hakkımız olsaydı keşke, bu ara bir hakkımı kullanırdım

Bugün yolcuyuz günlük. Ama yorgun ve halsizim. Spor ayakkabısı mı götürsem bot mu ona bile karar vermiş değilim. Yıllar sonra ilk defa otobüse bineceğim, pandemi malum. Küçük kızım hayatında ilk defa binecek hatta, şehir içinde bile binmedi toplu taşımaya. Otobüste uyusam diyorum ama biliyorum ki imkansız😭

Bu sabah erken uyandım
Şöyle bi' sahile indim
Can sıkıntısından tuttuğum balıkları
Denize attım
Gezdim gezdim döndüm eve
Aynada kendimi sevdim
İki kişilik yatağıma serile serile
Bi' başıma yattım
Sen neyini ciddiye alıyo'sun
Bu dünyanın bu kadar
Bi' kedine bak, bi' kendine
Akışta çiçekler, kuşlar
Hayat bi' gün, o da bugün
Bir buna aldırıyorum
Ne kalana ne gidene, kadehimi bu gece
Kendi şerefime kaldırıyorum
Bi' buna aldırıyorum
Bu sabah erken uyandım
Şöyle bi' sahile indim
Can sıkıntısından tuttuğum balıkları
Denize attım
Gezdim, gezdim, döndüm eve
Aynada kendimi sevdim
İki kişilik yatağıma serile serile
Bi' başıma yattım
Sen neyini ciddiye alıyo'sun
Bu dünyanın bu kadar
Bi' kedine bak, bi' kendine
Akışta çiçekler, kuşlar
Bir buna aldırıyorum
Hayat bir gün, o da bugün
Bi' buna aldırıyorum
Kendi şerefime kaldırıyorum😅✌️👒

LOjmandayken beni sinir hastasi eden adiler bugun ogrendimki bana ettikleri kendilerinden cikmis misli misli. Lojmandan atildiklarini ogrenen serefsiz kocam siranin kendisine geldigini tahmin ettiginden birden terasi kapatasi geldi. Sonra apartman komsularimizin ev ile ilgili sikintilarini mutayite bildirip birden cok ilgili alakali davranmaya basladi.apartman otoparkinin yapilmasinda ön ayak oldu,iyilik melegi tü tü tü...
BIr yapmacik davraniyor bana ,bu hali beni kendinden tiksindirdi. Oglumu bahane edip y.odasinda 2 haftadir yatmiyorum. Bosucam seni gerizekali dedim. Ardindan kombiyi degistirecegi tuttu.fabrika arandi. Aaa oooo bikere iyilik melegi,gecimdiz olan benim!
Annem geldi biraz citlattim evlilik durumlarini,duymazdan gormezden geldi. En sonunda bosandigim vakit sizin evinize gelmem korkmayin dedim.annemde Allah korusun dedi 😔 devlet herkese bakiyo,sanada bakar dedi ☹😢😤🤬 dogru dedim devlet herkese bakiyo, ben ve 2 cocugum yuk olmamya! Calisana bi is bulana kadar idare etsinler beni, sonrasi bakmalarina gerek kalmaz dedim.
Devlet avukatta bulur ,sizin avukatlariniza ihtiyacim yok dedim 😔😕
Bana habire kaderin bu senin diyo.. benim sinavim ,kaderim k.pederimden surekli taciz gormek mi? Tecavuze yeltenmesini korkuyla sinip beklemek mi? Bugun bana boyle hallenen yarin kizima yapmayacaginin garantisi mi var?!!
Esim olacak zaten bosayacakti beni ,carsida arkadaslarindan kimi gorsek,ee hani tayin isteyip gidecektin hani(beni gosyerip ima edip) ayrilacaktin diyolardi. Bari artik gerceklessin. Benim cevremin bu kadar guclu olacagini tahmin etmiyordu. Simdi beni bosayasi oyuzden gelmiyor cunku ucu dokunacak,cocuklari alamayacak. Ahlaksizlik iftirasida atamayacak zavalli.
Yaninda asla yuzum gulmuyor,soguk duruyorum. Annem bu duruma epey icerledi,bide bu yu,den tartistik annemle. Tamam destek olmayacaksiniz bari golge etmeyin! Engel olmayin! 1 haftaligina orduya gidicez,eger bunca olaydan sonra sag kalirsam adliyeye gidip bi avukat bulup bosanma davasi acicam.
Dubleks ev, orta halli bi cip var satip 2ye boleriz. Ama bu pislik bosanmamak icin ugrasacak gibi duruyo. Ev ve arabadanda vazgecerim olmazsa,yeterki beni biraksin. Ben bu adi pezevenk srefsiz adamdan kurtulayim. Allah yardimcim olsun. Cocuklarimi vermeyecegim ben bu turk dusmani hiristiyana.
Dini butun insan itiraz etsede ben genc (40) ve guzel olarak (!) ,guzellik mi kaldi bee ,herseye ragmen bosanicam. Helali ile her is yaparim,utanmam gocunmam. Aile buyuklerim beni bu sekilde yetistirdi. Cocuklarim en kucugu 5 yasinda yani evde tek basina durabilecek yasta.
Allah hakkimda hayirlisini nasip etsin,Allah yardimcim olsun

Otobüsün İstanbul’dan çıkıp gelmesini bir saat yoldan sonra gittiğimiz terminalde bekledik. Rötar yaptı. Anca bindik saat ikide. Ve bingooo… 15 dk sonra mola. Her zaman mola verilen dinlenme tesisinden binerdik halbuki. Kocam olacak salak bunu unutmuş olmalı. Offff bıktım usandım

Budala yerine konmamalı insan ,saflıkla yazdığı çizdiği okunmasada,klavye tek başına yazmıyo be günlük..
Ona yazdırannkalbi kimbilir kaç defa kırıp çöpe attılar,yinede tertemiz çok şükür✌️🙏🏻

Kandil gunu ona,seni istemiyorum artik dedim. Sakaya vurup menopoza mi girdin dedi bende hee hee diyip basimdan savusturdum. Yukari ciktim arkamdan geldi etrafimda dolaniyo. Yine ayni konuyu acti bende cok ciddi olarak seni istemiyorum dedim. Sonra cocuklarin odasina gittim kandil gunu ibadetler ne ise onlari yaparken ,surekli kapidan kafasini uzatiyo soylenerek gidiyo. Sonra arada arkamdan cok yaklasiyo ve okudugum sureleri dinleyip yine gidiyo.
Hic beklemiyormuydu acaba onu birakmak isteyecegim? Kabullenemedi fark ettim. Sabaha kadar ara ara geldi cocuk odasina kspidan kafasini uzatip bana bakti ,o bakinca bende uyandim herseferinde 😠 sanirim aklindan beni öldürmek falan gecti ancak firsat vermedim 😶🙄o her geldiginde uyandigim icin.
Bugun eve terasi kapatmalari icin usta cagirmis bende eve almadim ,musait degilim diye. Usta ve isciler disari birakmislar malzemeyi haberim yok. Beni arayip bilgilendirmek zor geldi gerizekali. Bide ne dese 15 gunlugune gidicez orduya! Cocuklar 1 hafta gec baslayacakmismis.. hic gidesim yok :KK43: tamamen sogudum bitti.
Oglum bana cok bagli ve bu onu hazmedemiyor .
15 gün sonra adliyeye giderim benden napiyim. Adliye ne tarafta yeri nerde onuda bilmiyorum yaa artik ne gerekliyse ogrenecegim.
Beni öldurmek istemesinin tek sebebi ; cok gizli sirlarini ogrenmis olup ülkemde fitnelik cikarma amaclarini desifre etmemdir.
Zaten artik soyle dusunuyorum : Allah beni imtihan etti ayni zamanda bu insanlarin desifre olmasini sagladi. Imtihanim bitmis olmali ki bana bu kurtulus yolunu gosterdi. Seceneklerim var artik.
Bana copten bi farkin yok derdi ,eger bu oyle demeseydi ben kendimi kanitlamaya ugrasirmiydim yani badima turlu musibetler gelmese ,tembel ben bu zekayi calistirirmiydiim? Hepsi birbirine neden sonuc iliskisiyle bagli iste.

Iyi halden indirim detayi olarak ahlaksizlik iftirasi atma pesindeler. Hiristiyan olduklarindan haram sevap cennet cehennem umurlarinda degil. Cocuklari alabilmek icin arada sirinlik yapiyolar bana.
Gorumcem bana sadece 1 gun tahammul edebildi onuda aklinca laflari sokarak :))) aslinda 1 gun bile degil aksam 8de ordaydik gece 10.30da uyuduk,sabah 10 kalktik onlar oglen 3 gibi yola ciktilar .17-18 saat oluyo asagi yukari.
Cmtsi yola cikicaz baktim bu oda kapilarini kilitliyo napiyosun sen dedim oda kapilarini niyekitliyosun. Meger camcilara evin yedek anahtarini vermis biz yokken terasi kapatacaklarmis!!!!!! Vee bunu bana odalarin kapilarini niye kitliyosun dedigimde soyluyo gerzek. O kadarsinirlendimki,kahve icmeye vakit yok evden cikiyoruz artiik.
TEras yatak odasinda kaldigi icin kapisini kitlemedi, benim altin yuzuklerim vardi.son anda aklimageldi el cantama attim. Biraz daha ziynet esyam vardi kolyegibi,umarim adamlar almaz! Salona camasir sermistim benim ic camasirlarim var. Kitleburayi dedim kitlemedi ,bisey olmaz dedi salak. Yolda ordutagelirken y.odasindaki pijamalarimin oldugu dolapta sexi geceliklerim aklima geldi bi dunya kufir savurdum salaga! Yani umarim dolaplari acip merak edipte bakmazlar umarim. Gerizekali bastan desebana ben oralari toplarim ,kitlencek odalarin icine birakirdim..
Yani bu adami bosamak icin en dogal sebep bunca yaptigi pezevenkligi saymazsak!
kesinlikle zorluk cikartacak!!
Annemde cabasi , kadin hayatima engel olmak icin yasiyo resmen. Kaynanama hakkimda neler demis,öldüm sinirden. Ben aslinda cahilmisim erkekler beni cabuk kandirirmis ,cabuk kanarmisim ben (ne alaka! Erkekler ne alaka! Benim erkeklerle ne isim var! )
Komsuya msj cektim gecen gün tabi tlf cekmiyo köy burasi. Hemen balkona ciktim,kayinpederim kosarak pesimden geldi,tlfnuma bakiyo..komsumane yazdiysam okuyo.basima dikildi gitmiyo! Tlfna sifre koydum karistirmasinlardiye nasil kuduruyolar.
Esim olacak tetikte bekliyo salak ben senmiyim! Tlfnumdan güya onu aldatiyomusumda msjlasiyomusum,tlflasiyomusum aman ne iftiralar..öldürecek beni aslinda sadece hapiste "namusumu korudum iyi hal indirimiyle az yatmak" amaciyla uzerime kumpas kurmaya calisiyorlar.
Kaynanam az once dediki, oglumla hic konusmuyosun ,ilgilenmiyosun oda gidiyo baska ugraslar buluyo..hee zaten hep gelinler suctu,ogullariniz sütten cikma ak kasik! Ben neler neler yasamisim zaten,benim basimdan neler gecmis zaten.....hic bisey demedim,sabrettim sustum!
Ahh bi denk getirse beni bogacak :KK70:

Dişini sık ayrilma diyorlar 😤😭 tarihin kaderi elimdeymis :)) kim inanir buna ,hahaha. Sinirim bozuldu! Lise tarih kitaplarindan alinti gibi hayatim entrikalarla dolu 🤯😬 evlilik boyutundan cikti bildigin hacli savaslari ustunluk ,galibiyet vaziyetlerine döndü.
Tasnak hincak cemiyetinin cok gizli faaliyetlerini desifre ettigim icin bana sülalesi asiri kizgin. Yani osmanli canakkalede savasorken bu ermeniler bizi arkamizdan vuruyordu. Cok fiyakali soyadlari var ama duysan has turk bunlar acep hangi kayi boyu oguz boyu veya ataturkun akrabasi mi acaba dersin taa oyle soyadlari.
Türklesmesi gereken yerler icin Allah tarafindan boyle uygun gorulmus! Bana denilen bu!
Istihareye yattim 19 yasindayken ve bu adami(kocami) ruyamda gordum 7 gun boyunca , kocamla 22 yasinda tanistim. Internette mynette okey oynarken rakibimdi,sonra ortagim oldu sonrada yuzyuze tanistik,sonrasi aileler tanisti soz nisan nikah dugun siralamasi takip etti.

Neyse devlet bana guvence verdi dedim,peki ne yardimi dedi. Bende is bulacak ev bulacak herkese ne yapiyosa banada aynisini yapacak dedim. Devamli yaninda olmayacakki dedi. Devamli yanimda olmasina gerek yokki dedim,ben calisip kendi ayaklarimin uzerinde durduktan sonra devlet daha ne yapsin dedim. *bazi insanlar gercekten cok tuhaf ,bu devlet daha ne yapsin anlamadim ben.
Öfff canım sıkıldı,zorla zorla tutuyolar,bosanma diyolar 😠🤬

Bugün üç kere yaşım soruldu, biri işi gereğiydi o tamam ama diğer ikisi küçük sandıkları için(en azından soruldu tabi o da var, emin davranmadılar). Ve ben gerçekten bu kadar küçük göstermekten hoşlanmıyorum. En büyük derdim bu olsun elbette ama hoşlanmıyorum 😒 Geçen de yaşımı aşağı yukarı biliyor olması gereken bir kişi tarafından z kuşağı denildi bana :işsiz: Gerçi annem bile "küçücük çocuk" diyor yani.......🤦‍♀️ 30u aştım...
İlla bir çalışıyor olmam lazım, süslü püslü şık falan olmam lazım galiba.

Günlük bu kez uzun uzun anlatmaya geldim galiba. Galiba diyorum çünkü belki göndermeden silerim belki yazmaya başlayınca devamı gelmez.
Çok huzursuzum günlük. Bu huzursuzluk adeta gölge gibi peşimi bırakmıyor. Eskisi gibi karamsar değilim, acıya sıkı sıkı tutunan o kız da değilim. Gerektiğinde çekip gitmesini bilen, dram sevmeyen biriyim. Ama yok bazı şeyler hallolmuyor. En son bir ay önce artık bunalmışlığın nirvanasındayken ve onun beni umursamaz tavrını gördüğüm gün dayanamayıp o kaldırıma oturup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Ben artık yoruldum, hiçbir şey yolunda gitmiyor yeter artık diye. Ayların hatta yılların birikmesiydi. Şimdi bunu yazarken bile yutkundum. Ben biriktire biriktire ilerliyorum galiba. Ama yemin ederim artık o kadar bunaldım o kadar bunaldım ki. Buradan kurtulmayı öyle çok istiyorum ki. Aklıma gelen her an dua ediyorum diyebilirim. İşler yolunda gidecek mi bilmiyorum ama gitmeli. iyi şeylerin olmasına çok ihtiyacım var. Ben çok zorlanıyorum. Çok huzursuzum bu şekilde. :KK43:

1954 dogumlu sapik orspu cocugu it herif icin Ya Kahhar zikrini cekebilirmisiniz,eger beni okuyan varsa tabi.
Allah onun bin belasini versin!
Evde yine kose kapmaca oynuyoruz! Gozunu bana dikerek skiyle oynuyor serefsiz adi köpek. Yanimdan gecerken bana bedenini bana surtturuyo ,cehennemlik.
Kasitli hareketler sirf gideyim,ayrilayim diye cocuklari birakayim diye.
Laflar hazir zaten ,annem demiski güya kizim cahil cühela internette erkeklerle konusuyo ,erkekler bunu kandiriyo sonra basima kim neler gelmis ,neler gwcirmisim ben,iftiralar hazir. Arkamdan cocuklari almak icin,bu ahlaksiz kadin dicekler.
Seref yoksunlari

Aidiyet duygusu taşıyınca olmuyor sevgili günlük..
O yüzden herkesi ve hatta herşeyi olduğu yerde sevmek veya bırakmak mı lâzım? Umarım bırakmak zorunda kalmayız...

1954 dogumlu sapik orspu cocugu it herif icin Ya Kahhar zikrini cekebilirmisiniz,eger beni okuyan varsa tabi.
Allah onun bin belasini versin!
Evde yine kose kapmaca oynuyoruz! Gozunu bana dikerek skiyle oynuyor serefsiz adi köpek. Yanimdan gecerken bana bedenini bana surtturuyo ,cehennemlik.
Kasitli hareketler sirf gideyim,ayrilayim diye cocuklari birakayim diye.
Laflar hazir zaten ,annem demiski güya kizim cahil cühela internette erkeklerle konusuyo ,erkekler bunu kandiriyo sonra basima kim neler gelmis ,neler gwcirmisim ben,iftiralar hazir. Arkamdan cocuklari almak icin,bu ahlaksiz kadin dicekler.
Seref yoksunlari
Eşiniz olacak kişinin bu durumdan haberi var yani öyle mi👀

X