Popüler Konu Sevgili günlük...

Korkma Vind.. Korkma... İçinden bir şey yine kaç diyor sana, sesi çok daha az geliyor artık çünkü daha güçlüsün ama geliyor yine de. Güçlenir belki ama sen korkma. Kalbimi koru Allah'ım, güç ver, sağlık ver bana. Doğru zamanda doğru kararı alabilme yetisi ver. Korkulardan tamamen arınmamı, çok daha dengeli olmamı, dengemi kaybettiğimde çabucak toparlanmamı sağla.

Karşımdakinin iç dünyama dair, düşüncelerime dair hiç bir şey bilmediği halde şahsi meselelerimle alakalı dışarıdan gördüğü kadarıyla sorgulamasından, yargılamasından nefret ediyorum.

Seni anlamayan veya anlamak istemeyen insanların söylediklerini çarpıtmasından nefret ediyorum... Haksız çıkmamak için var gücüyle çırpınan insanlar... Herkesi kendi gibi düşünüyor sandığı için davranışlarını farklı algılayanlar ya da kendisini anlatıp aslında senin öyle olduğunu iddia edenler... Çok yorucu.

14.01.2021
14 gün..
Unutuldum yine..
Umarım bu sefer kesin bir şekilde inceldiği yerden kopar...

Öte yandan sevdiklerim ile ilgili güzel haberler almak mutlu ve motive diyor beni.
Mutluluk-melankoli arasında gidip geliyorum, tam bir dengesizim.

Sana küfür etmek istiyorum para ama seni sevmeyince iyice gidiyormuşsun falan diye susmaya çalışıyorum. Ama illallah ettim bu para mevzularından gerçekten, yeter.

Eğer bir gün aile kuracaksam; yanlış zeytin alındı diye alakasız konulara da sarkabilecek şekilde evde kavga gürültü çıkmayan bir aile için neler mümkün?

Evet.. Yine bir iş baskısı. Allah'ım, bir çıkış yolu... Ben istemediğim bir işte sırf parası için yapamam, mutsuzluğun dibini görebilirim. Evet gerekiyor ben de çok istiyorum ekonomik özgürlüğümü ama sevmediğim bir iş ölüm gibi geliyor. Ama istemiyorum deyince de bin bir türlü düşüncelere giriyorlar, anlatamıyorum da çünkü anlamıyorlar, huzursuzluk çıkıyor.

16.01.2021
Offf şu haftasonu karantinalarında bana soldan soldan geliyorlar günlük, içim bunalıyorrrrr..
Day 16...

Kulağım çok agrıyo boğazım da acıyo neden vücudum bu kadar hassas herzaman hastayım

Uyumak istiyorum uzun bir zaman uyumak ama vakit gelmedi

Sevgili günlük kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum bir taraftan da çok güçlü bugün rüyamda babamı gördüm orman gibi bir yerde yürüyorduk baba seni hep yaşlanıncaya kadar ölmüycen sanırdım ama gittin

Kanser sen bir hastalık değil sin benim için artık kandan candan bir varlıksın lanet bir şeysin şeytanın ta kendisisin lanet varlık yok ol bırak artık bizim yakamızı

Hiçbir acı sonsuza kadar sürmüycek hep bu cümle kafam da dolanıyor yaşamaktan yoruldum beni artık bunun bitecek olması yaşatıyor

Sevgili günlük :)
Önceki zamanlarda hep gün saymışım hep olumsuz yazmışım. İnanarak olumlu şeyler yazmalıymışım meğer. Buranın çalışma tarzı bu şekildeymiş aslında. Dua ettiğim kişi için duamın kabul olduğunu fark ettiğimde anladım. Ve şu an da ben de sevdiğimle bir an önce evlenme isteğimi yazıyorum. İnşallah tekrar açtığımda gerçekleşmiş olduğunu göreceğim :)

Hala beyaz yakayım ama en kısa zamanda kurtulucam bu sıkıcı hayattan. Bu video’yu ekledim, yıllar sonra nasıl bir ruh hali içinde olduğumu hatırlayıp, gülerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X