Popüler Konu Sevgili günlük...

Duygu-mantık, eril-dişil, iç dünya-dış dünya, içimdeki ebeveyn-içimdeki çocuk vb. her anlamda dengelendiğim ve bunun yansıması olarak bundan sonraki hayatımda da iç huzuru yakalamış olarak devam etmeye başlayacağım, öz farkındalık, öz şefkat, öz güven ve öz saygımın yeterli düzeylere geleceği, hem ruhen hem bedenen sağlıklı, zihnimin berrak olduğu, kendimi daha iyi bildiğim, hayatı daha iyi anladığım ve uyumlandığım, geliştiğim, bilinçlendiğim, anda kalarak geleceğimi doğru, güzel, disiplinli, azimli, pes etmeyecek şekilde inşa edebildiğim, çevremde düzgün, olgun, güvenilir, iyi niyetli, hayırlı insanların olduğu, insanlarla iletişimimin geliştiği, her daim meraklı, öğrenmeyi seven biri olduğum, sevdiğim, bana iyi gelen şeyleri yapabildiğim, önceliklerimi doğru belirlediğim, kendimi her daim doğru şekilde ortaya koyabildiğim, doğru anlaşıldığım, hem gerçekçi hem pozitif olduğum, değişen durumlara kolay adapte olduğum, ailemin de sağlıklı, huzurlu olduğu, tüm bunların sonraki yıllar için de sabitlendiği bir yıl diliyorum kendime :dua: Ülkemiz ve dünyamız da bir an önce iyileşir, maddi manevi huzurlu oluruz dilerim.

Son düzenleme:
  • Hak şerleri hayreyler. Sanma ki sen gayreyler. Görelim Mevlam neyler. Neylerse güzel eyler 🙏

29.12.2020
Beklenmedik anda beklenmedik bir naber mesajı..
31.01.2020
Beklenmedik yeni yıl kutlama mesajı..
Ama yok o eski pozitif sinerji...

Yolumu bulmama, severek yapacağım hedefimi bulmama yardım et Allah'ım... Lütfen aynı döngü olmasın yine... Lütfen... Artık yolumu bulmam lazım... Ne yapmam nasıl yapmam gerektiğini bulayım artık... Zaman geçmeden... Cesaretli olabilmem için mantıklı temellere ihtiyacım var...

"Hayır!" dediğimde yargılanacağım, zorunlu hissettiren şeylerden hoşlanmıyorum, hayır diyebilme özgürlüğümü kısıtlayarak can sıktıkları için, bazen bu psikolojiyi kırasım geliyor içten içe özgür hissetmek adına aslında o şey bana doğru bile gelse, hedefim olayın kendisi olmayabiliyor. Ama o huzursuzlukla, kendini anlatma çabasıyla baş etmesi güç. Gelenek görenek dediğimiz şeylerde karşı çıkılacak çok şey var böyle bence, hem baskı hali sıkıntı hem bazen yapılma nedenleri.

Yalnız yaşlanmak istemiyorum sanırım artık
Covid olan bir sağlık çalışanı arkadaşım tek yaşadığı, yakınında bakabilecek bir aile yakını da olmadığı için hastaneye yatırıldı
evde yalnızken durumu kötüleşirse diye..
Bu beni çok etkiledi bugün
Yalnızlık kaderim mi acaba?
Hiç mi sevip sevilemeyeceğim:KK43:
Neden böyle oldu acaba, neden patolojik bir tip oldum bu mevzularda..
Neden karşılıklı sevgi hissettiğim kimse olmadı..
Neden buu yaşıma kadar genel olarak sosyal bir kişilik olmadım, ortamlarda hep susan, konuşanları dinleyen kişi oldum ki..
Offf gece gece duygusal şarkılar dinleyince mi düşüncelere kapıldım acep?

Sabah kendi kafamı kesmek istiyordum. Bu nası bi ruh hâli......!!

Kendiliğinden bitse keşke, sakince, düşmanlaşmadan, kinlenmeden :dua: Gereksiz sıkıntı istemiyorum...

Bu ara sürekli tecrübeli birine danış mesajı alıyorum.. Kim o Allah'ım, yok göremiyorum öyle birini...

Paran ve yeterli bilgin olacak, bir çiftlik kuracaksın, her şeyin organik olacak, telefonun fazla akıllı olmayacak, alternatif tıp gibi bilgiler öğreneceksin(tabi ki bir yere kadar o da, her şeyi yapamaz), dikiş öğreneceksin, çok şey okuyup araştırıp öğreneceksin, kendi başının çaresine olabildiğince bakacaksın, modern hayat ve teknolojiden tamamen kopamazsın ama elden geldiğince mesafeli olacaksın. Şuan hiç bir şeye güven yok :işsiz:

X