Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük şöyle içimden geçenleri anlatmayı isterdim. Sonunu düşünmeden acaba demeden hepsini. Bazen duygusala bağlıyorum. Çalışırken o gün bir olay üzerine kendimi kötü hissettim. Yine aklıma gelen şeyler gözlerimin dolmasına neden oldu. Ama belli etmemeye çalıştım. Kendi kendime sordum neden bu kadar değersizim, neden diye. Pek sormam bu soruyu kendime ama sordum işte üzüldüm biraz. O an yardımcı olmaya çalıştığım biri elindeki tatlıyı uzatıp ikram etti, senin için dedi, gülümsedim sanki içimden geçenleri anlamış gibi. Kötü hissediyorum günlük. Ardından aynı gün oraya yeni gelen biri geldi rahatsız ediyorum ama konuşmak istedim dedi ve birkaç şey dedi. Basit şeyler belki ama farklı günlük. Anlatamıyorum da tükendiğimi her zerreme kadar hissediyorum. Ayrıca cesaret edip randevu almayı düşündüm aradım hastaneyi, belkide bir uzmandan yardım almam daha iyi olur. Uykudan uyandığımda telefonumdaki kedi kartı borcunu görünce aynı gün içinde bunu yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Maddi sıkıntı çekmekte istemiyorum. İyi olmakta istiyorum ama aşamıyorum. Eskiden sürekli başka şeyler derdim burada ama biryandan toparlanmak güçlü olmak istiyorum. Güçlü bir kadın, ayaklarının üstünde duran biri. Bu isteğim eskiye oranla çok daha arttı. Bu güzel ama şöyle bir şey var eskiye oranla daha çok yoruldum. Her zerremin tükendiğini hissediyorum. Bazen düşünüyorum yıllar önce tamam deseydim gitseydim yurtdışına şimdi daha farklı olur muydu? Çok sürmüyor bu, sonradan hayır diyorum ben bunu istemezdim. Gitseydim mutlu olmazdım orada. Sadece maddi açıdan iyi olacaktı belki. Kendimi bazen çok çaresiz hissediyorum. Günlük anlatmam normalde anlatamam ama konuşmaya ihtiyacım var şuan. Geçer birazdan. Şuan umutlu gibiyim ya çok sürmez nasılsa. Sana her umutlu bir şey yazdığımda hemen sonrasında daha kötü şeyler oluyor. Bilmiyorum ama yazmak istedim günlük. Şuan umutluyum. Bunu yazarken umutluyum.

Sevgili gunluk,
Neden kafami gunluk dusundugum olaylardan alamiyorum. Sanki takilip kalmisim gibi. Birazda skismis hissediyorum kendimi. Boguluyorum. Olgun bi insan oldugumu dusunurdum ama degilim. Cok sukur isim var ama issiz gibi hissediyorum kendimi. Cunku bu isi hayatim boyunca yaptigimi dusunemiyorum. Ama universitede sectigim bolumun sacmaligindan bu isi birakirsam ne is yapacagim ki korkusu bana kendimi hapiste gibi hissettiriyor.

Keske universite ve hayat kararlari bu kadar erken yasta alinmasaydi. Simdi 26 yasindayim ve ne burs alabilirim ne ailem yanimda. Kendi basima biseyler yapmam gerekecek. Oyle zor geliyor ki... evin odemeleri, elektrik, su, mutfak. Calismaya mecburum ama isimi sevmiyorum. Sevmeye calissam, her gun isim beni mahvediyor. Gunde 13, 14 saat calismak nedir ya? Insani birsey mi bu?

Kacmak istiyorum da kacacak yerim yok. Sorumluluklarim girtlagima yapismis gibi. Katlanmakta zor. Bakalim. Allah sonumu hayir etsin

Sevgili günlük hayatımın anlamı bitanecik oğlum artık iki yaşında çok şükür rabbime bugünleride gördüm ya :nazar::nazar::nazar:

İçimdeki bu sıkıntıları psikolog çözebilir mi?

Selam günlük uzun zaman olmuş sana yazmayalı ama iyiyim diyemiyorum kötüde değilim bilmiyorum sanki hayat sen hayal kur bende hepsini yıkayim der gibi

Gunluk, ne anne ne baba.. Bu dunyada tamamen yalnizim. Tek Rabbim var yanimda. Su sinava calisma surecinde tek yardimlari maddi olacak ailemin, ozellikle annemden hic manevi destek gormedim hayatimda. Aksine yerdi daha cok. Babam desem konusunca dinliyor yermiyor sagolsun ama sessiz sakindir genelde. Manevi destegim hic olmadi.. En fazla annem bi anlik hevesle bisiler dualar falan okumustur ama o seyi yapmazsam yapamazsam yerildim. Simdi bile eger ben duzgun calistigim halde heyecandan, basaramama korkumdan vs bu sinavi kanamazsam maddi seyler basima kakilip, sanki ben hic uzulmemisim gibi "beceriksiz" lafiyla annem tarafindan yerilecegimi tahmin edebiliyorum. Bunu dusunmeden calisabilmem ve sınava girmem lazim. Artik umursamamam lazim seni anne yoksa bu yuzden basarisiz olacağım. Bence sen de dua et yukumden kurtulmak icin. Hayal kirikliklarini ofke olarak kusma artik bana! Ben de insanim ya!
Ahh.. Rabbim guc ver bana. Hassasim...

Selam yazınıza denk geldim. Sanırım üniversite sınavı için hazırlanıyorsunuz. Bende o aşamalardan geçtim. Babam senden bir b.k olmaz diyip dersaneye yazdırmayacaktı. Sonra annem ikna etti ve gittim. ders çalışmak sürekli test çözmek gerçekten çok sıkıcı. Ama bu sınav kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :) sonra test çözmekten hoşlanır hale geldim. Bağımlılık yaptı hatta. Çözemediğim zaman kendimi boşlukta hissediyordum. Ama bir yandan da uyku düzenimi asla bozmadım. Kendime Pazar günleri izin verdim ve gezdim. Kendime 1 dizi izleme hakkı verdim. (Aşkı memnu :) ) Günlük soru limiti koydum kendime ve hırs yaptım. He bir de şehirdışı kazanırsam ailem göndermeyecekti o yüzden benim mutlaka İstanbul'da bir yer kazanmam lazımdı. Hangi bölüm olursa olsun farketmez yeter ki İstanbul'da olsun. Veeee Marmara hukuk mezunu bir avukatım çok şükür :) istersen sana yardımcı olabilirim. Başkalarının sana destek olmasına gerek Yok. Sen İnan ve çalış yeter ki. Çalış ve dua et :)

Selam yazınıza denk geldim. Sanırım üniversite sınavı için hazırlanıyorsunuz. Bende o aşamalardan geçtim. Babam senden bir b.k olmaz diyip dersaneye yazdırmayacaktı. Sonra annem ikna etti ve gittim. ders çalışmak sürekli test çözmek gerçekten çok sıkıcı. Ama bu sınav kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :) sonra test çözmekten hoşlanır hale geldim. Bağımlılık yaptı hatta. Çözemediğim zaman kendimi boşlukta hissediyordum. Ama bir yandan da uyku düzenimi asla bozmadım. Kendime Pazar günleri izin verdim ve gezdim. Kendime 1 dizi izleme hakkı verdim. (Aşkı memnu :) ) Günlük soru limiti koydum kendime ve hırs yaptım. He bir de şehirdışı kazanırsam ailem göndermeyecekti o yüzden benim mutlaka İstanbul'da bir yer kazanmam lazımdı. Hangi bölüm olursa olsun farketmez yeter ki İstanbul'da olsun. Veeee Marmara hukuk mezunu bir avukatım çok şükür :) istersen sana yardımcı olabilirim. Başkalarının sana destek olmasına gerek Yok. Sen İnan ve çalış yeter ki. Çalış ve dua et :)

Kpss..
Benim için düzenli ders çalışmak çok zor zaten, gece oturmasını da çok seviyorum, üzerimde geçmişin, evin ağırlığı çok var, yaşam enerjim zayıf, biraz maddi sıkıntılar da var, sabah yürüyüşleri yarıyor ama dizim de rahatsız zorlanıyorum kısa sürede, kafamda çok büyütüyorum bir de sanırım.
Duygusal anlamda da o kadar kapalıyım ki aileme dert anlatamıyorum, anlatmaya çalışsam da pek ciddiye alınmıyor sanırım o kadar kapatınca kendimi, annem tarafından daha çok.
Teşekkür ederim destek veren yazınız için. İnşallah ben de ders çalışmaya düzene alışır ve başarırım, çünkü yapmam gerekiyor...

geçen gün öyle elimde telefon, televizyon açık vs dururken boş düşünürken aklıma o geldi.

tam olarak şöyle düşündüm canım sevgilim...
geçmişte olsa bugün aşk acısı çekiyor, birini stalkluyor, birinden haber bekliyor, bir mutsuz bir huzursuz olurdum.

şimdi sadece "ne yapıyor acaba" diye düşünüyorum..
birkaç dakika sonra sen zaten ne yaptığını yazdın bana...
11 ayda bu kadar aşık kalabilmek, sıradan olmamak mucizeydi. sana tapmam tesadüf değil.

11 aydır hala cicim aylarında olduğumuz için, her sabah upuzun mesajlar aldığım için, her an içimden her geçeni sana söylediğim ve hala şımarmadığın için... sana çok aşığım...

Dün o kadar rezil bir gün geçirmeme rağmen önceki hayatımdaki gibi beni etkilemedi ya duyarsızlaştım veya olması gereken en başından beri buydu sevgili günlük

sevgili günlük,
Hayatımda, herşey yerinde olmasına rağmen neden hala mutsuzum.

İçim de bir boşluk var sanki kalbim ağlıyor tıpkı diğerlerı gıbı sende gıdeceksın yo yoo gene ben gıdecegım bılınmez dıyarlara bambaska sehırlere gene sen olmayacaksın kım bılır kac kere daha yokluguna aglayacagım .Alışamıyorum sensızlıge sadece bırseylerın olmayacagını bılıyorum üzüntüm buna halbu kı ne cok ısterdım hersey dusundugumun tam tersı olsun ve bu kez getcekten yanılayım ama kalbıme engel olmak zorundayım bılıyorum kı hersey dıgerlerı gıbı hayal :KK43: Gözlerın ne guzel bakıyordu benımse ümitsız artık yılmıslık var ,hayal kırıklıkları dolu offfffff oysa ne cok ıstemıstım rabbımden artık utanıyorum ıstemeye .Bılıyorsun gelmeyecek olan hep beklenır bu söz gelıyor aklıma ve hersey bıtıyor.

İyi gece!er günlükçük...
Hiiiç, öylesine geldim.." Bir tek başın sıkışınca aklïna geliyoru
m! "Demeyesin diye aklıma şimdi de geldin söyleyeyim dedim..

Yeni şehrim, öğrencilik hayatım çok güzel.
Her şey dört dörtlük değil tabi ki, mutsuz zamanlarım da oluyor.
Sanırım artık boşanmayı istiyorum. O da ne halt yerse yesin umrunda değil. Evleniyo mu birlikte mi yaşıyo umrum dışı. Evet böyle gizli saklı yaşamaya çalışıyo, yazık ezik şey fotoğraf atmaya falan tırsıyo ama sıkıldım ben mutlu değilim hala onun karısı olmaktan. Kulağa bile iğrenç gelirken.

Sabır, sabır..
Ne sabrettim be günlük.
Düşe kalka düşe kalka, bugün bu günlere kaldım, inşallah hayırlısıyla boşanma işini de en hayırlısıyla yapıp. Aynı klasik hayata en azından daha huzurlu devam etmek amacım..

Çünkü biliyorum..
Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz.
Hele o atılan iftiraları sahibine iade eder. Kimsenin yanına kalmaz, kalmasın inşallah. Üçünün de.
Kolay mıydı mahkeme ortamında öyle iftiralar atmak? Allah korkusu yok içlerinde, yazık!
Sen büyüksün Allah’ım, en iyisini bilirsin.
Ben sabrederim, ne kadar beklemem gerekirse beklerim.

Gelmedi bugunde gunluk uğramadı iste belki igrar diye gozum hep kapidaydi belkidr ses vermeden gecer diye cok bekledim donmedim sırtımı kapıya gelmedi iste zaten sevmediginin farkındayım ama insan kabul etmek istemiyor aklim gercsgi bilsede kalbim ruhum inkar etmek icin cirpiniyor

Bende gitmedim gunluk bende ugramadim onun oldugu saatlerde oda gormesin beni dedim

Artık kendıme gelmem lazım bu sacmalıktan kurtulmam lazım kafam da bıtırıcem çünkü gündelık hayatım etkılenıyor .Evet yarından ıtıbaren hersey farklı olacak .

Olmayacagını bıle bıle kendını rezıl etmek böyle bırşey olsa gerek ne salagım kendımı kucuk dusurdum.Bu son olsun artık ya böyle kendını bılmezlerle ugrasmak istemıyorum.

Yeni bir yola ciktigimda hep bir tarafim eksik, bir tarafim çaba mucadele.. Basarmak icin ugrasiyorum. Basaracagim..

Sevgili günlük mutsuzluktan ölsem de bunu kimseye yansıtmamalıyım huyu beni bir gün öldürücek :ruh:

X