- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
Ben geldim Minnoş kaydirigubbakcemile3 bugün evdeyim hiçbiyere çıkmicam çünkü dün çok fena dağıttık kuzenle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aöf sınavından sonra evde napalım die düşünürken birden hadi kalk olivyuma gidelim dedi kuzen, hem gizemin nişanı için beyaz bi ayakkabı bakmam lazımdı neyse ben eve geçtim giyindim süslendim kuzenin kapısını çaldım onu aldım hoooop attık kendimizi dışarı 12:30 gibi neyse mağzaları geze geze bi ayakkabı dükkanına girdik ben bi ayakkabı denedim güzel durdu evet ama mantar topuk yani dolgu topuk olduğu için bendeki boyla beraber 2 metre oldum abartısız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse almadım tabikide ve olivyuma girdik mağzaları gezerkene kendimizi adil ışıkta bulduk ve aman allahım muhteşem bi elbise denedim ama ne deneme görmen lazım kabine kuzenimle beraber girdikk bi cümbüş bi kıkırdamalarki sorma gitsinn kaydirigubbakcemile3 neyseeeee elbiseyi giydimm ve tabisideeee mikemmmel olduuu ve benn herzamanki gamze olaraktan aldım elbiseyiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kararımı değiştirdim beyaz elbise giymicem dünkü aldığım elbiseyi giyicem nişanda :lepi:
neyse sonracığıma poloya girdik mikemmel hasır şapkalar vardı yaaa aklım kaldıı, ordan çıktı yine mağzalara girdik ve yorulduk üst kata çıkıp önce karnımızı doyurduk ve baktık hala minik bi yer kalmış boşta veeee kumpiiirrr yedikkkk kaydirigubbakcemile5
dün varya felekten birgündü anlicağn heleki yemek yerkenki sohbetimizi görmeliydinn koptuk koptuk kaydirigubbakcemile3 sonra bi mağzaya girdik kuzene conwers aldık ohh güle gülee giysinn canım benimm,.. ve yavaş yavaş eve dönmeye karar verdiğimizde saat 6 olmuştu tadını çıkaralım dedik ve yürüyerek gidelim dedik havada mis gibiydi ohhh sefamız olsunn olumunekankayizsmile eve geldiğimde görmeliydin babamı hani ayakkabı alcaktın yine elbise almışssın dedi amaaan babaa hepsi beni 2 metre gösterdi bende elbise aldım dedim kaydirigubbakcemile3 neyse üstümü değiştirip doğruu kuzene geçtim diğer kuzenlerde geldi ve bisküvi pastası eşliğinde dondurmamıızı yedik balkon keyfi yaparak ve tabu oynadık bizimkilerle çok zevkli oluyo bu oyun yaaa delikafadulden
sonra evlere dağıldık ve yorulduğumu hissettim. bugünde evdeyim birazdan kalkıp evi temizlerim çünkü yarın dedem ve annanem geliyor:lepi:
Hadi öptüm seniiiii yine beklersin biliyorum gelicm emin ol paii paiii
neyse sonracığıma poloya girdik mikemmel hasır şapkalar vardı yaaa aklım kaldıı, ordan çıktı yine mağzalara girdik ve yorulduk üst kata çıkıp önce karnımızı doyurduk ve baktık hala minik bi yer kalmış boşta veeee kumpiiirrr yedikkkk kaydirigubbakcemile5
dün varya felekten birgündü anlicağn heleki yemek yerkenki sohbetimizi görmeliydinn koptuk koptuk kaydirigubbakcemile3 sonra bi mağzaya girdik kuzene conwers aldık ohh güle gülee giysinn canım benimm,.. ve yavaş yavaş eve dönmeye karar verdiğimizde saat 6 olmuştu tadını çıkaralım dedik ve yürüyerek gidelim dedik havada mis gibiydi ohhh sefamız olsunn olumunekankayizsmile eve geldiğimde görmeliydin babamı hani ayakkabı alcaktın yine elbise almışssın dedi amaaan babaa hepsi beni 2 metre gösterdi bende elbise aldım dedim kaydirigubbakcemile3 neyse üstümü değiştirip doğruu kuzene geçtim diğer kuzenlerde geldi ve bisküvi pastası eşliğinde dondurmamıızı yedik balkon keyfi yaparak ve tabu oynadık bizimkilerle çok zevkli oluyo bu oyun yaaa delikafadulden
sonra evlere dağıldık ve yorulduğumu hissettim. bugünde evdeyim birazdan kalkıp evi temizlerim çünkü yarın dedem ve annanem geliyor:lepi:
Hadi öptüm seniiiii yine beklersin biliyorum gelicm emin ol paii paiii
Son düzenleme: