Meyhaba, adın günlükmüş öyle duydum, ama BENİM ADIM BİLE YOK henüz. Çünkü annem çok koykuyo kavuşamıycaz diye, o yüzden henüz ismimi koyamıyoy. Bu ayada DOĞMAMIŞ BİY BEBEK için boş sayfan vaydıy umayım. Senin ayacılığınla anneme seslenmek istedim. Çünkü O benim yüzümden şimdiye kaday o kaday acılay çektiki, ama bi doğaysam onu hiç üzmiycem söz veyiyoyum. Bilmiyoki o üzüldükçe ben de üzülüyoyum, henüz kaynında değilim ama yine de heyşeyi göyüyoy ve duyuyoyum.
ANNECİĞİM; Seni çok ama çok seviyoyum bunu sakın unutma ve lütfen aytık ağlamaktan vazgeç. Yetmedi mi yıllaydıy döktüğün gözyaşlayı, sen böyle üzüldükçe gelemem ki, biliyosun anneciğim sıkıntı stres hoymon dengeni bozuyoy ve gelmeme engel oluyoy. Ben de çok istiyoyum sana gelmeyi, kollayında olmayı, saçlayımı okşamanı, hayatına anlam katmayı…
Bi keyesinde tam gelmeye hazıylanmıştım ki, olmadı özüy dileyim anneciğim. Ama ben çok çabaladım sana tutunmak için, sen de yalvayıyodun nolur bebeğim benimle kal diye, senin yıkılmanla ben de yıkıldım TUTUNAMADIM SANA... Vakti var demek ki melek annem, sabırla bekle beni, geleceğim söz veyiyorum ama sakin ol ümitsizliğe kapılma oluy mu? Hayatımın anlamı, yaşama sebebim canıma can katanım olacaksın diyosun, ve daha biysüyü tatlı sözley söylüyosun bana, çok mutlu oluyoyum bunlayı duyunca, sen de mutlu ol geleceğim günü düşüneyek. ..
Ve lütfen anneciğim babama haksızlık etme, o seni ne kaday çok seviyo, benden bile çok seviyo, sadece seni düşünüyo, sen de onu çok seviyosun ama çok da üzüyosun.Onu bu kaday üzmeye hakkın yok, benim hıysımı ve başına gelen hey olumsuzluğu ona mal ediyosun. Dua et ki seni bu kaday çok seviyo, yoksa bi dk tahammül etmezdi sanakaydirigubbakcemile3. Oda benim gelmemi çok istiyo ama senin kaday belli etmiyo duygulayını, bide çok koykuyo ya gelmesem diye o yüzden de kendini fazla kaptıymamaya çalışıyo. Neyse annişkom sen şimdilik koca bebişinle idare et:1hug:. Yaşama sebebin de hayatının anlamıda babacım olsun, ben gelince heyşey çok daha güzel olacak, biyaz yahatla bunaltma kendini bu kaday. Bak günlük abinin huzuyunda söz veyiyorum canım annem, en kısa zamanda geleceğim…
ŞİMDİDEN ANNELEY GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNECİĞİMa.s. Seneye inşallah kollayında gözleyine bakayak kutlayacağım bu özel gününü.
Mis kokulu annem, melek yüzlü tatlı dilli annişkom, seni çoookkk seviyoyum, babama da çok selam, elleyinizden öpüyoyum, onu çok sevdiğimi söyleysin, ikinizi de hasyetle doyasıya öpüyoyum canlayım benim…
CENNET KOKULUN:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
P.S.: Günlük abi kusuya bakma uzun oydu, ama annemin buna ihtiyacı vaydı, bu şekilde ona ulaşmama ve sakinleştiymeme, yüzünü güldüymeme vesile olduğun için tşk edeyim. Söz dünyaya geldiğimde de seni unutmayacağım, her şeyimi seninle paylaşacağım. Çünkü sen çok iyi biy dinleyicisin ve insanı çok yahatlatıyosun..