Günaydın günnüküm,
Çocuk olmayı çok özledim, tek derdimin hangi çizgi filmi izleyeceğimi, hangi oyunu oynayacağımı düşünmek olduğu günleri özledim mafoldumben
Eski 23 Nisanlar benim için çok daha fazla şey hatırlatıyor
Günler hatta aylar öncesinden öğretmenlerimizle dans dersleri, kıyafet seçimleri, provalar, kakara kikiri...
Günler sonrasında ise dizlerim tir tir titreyerek gösteri alanında öğrendiklerimi sergilemek
Gösteri bitiminde koşa koşa annemin boynuna atlamak, güzel miydi güzel miydi beni görebildin mi resmimi çektin mi diye heyecanla ardı arkası kesilmeyen sorular sormak...
Hele ki babam görevde değilse ve beni izlemeye gelmişse benden daha mutlu bir çocuk bulamazdınız o gün :asigim:
Canım babacım işinden dolayı sürekli yurt dışında yada şehir dışında geçirdi aylarını yıllarını
Kardeşimin de, benimde bir çok özel anımızda yanımızda olamadı, o yüzden böylesine özel günlerde onu yanımızda görmek müthiş bir duyguydu bizim için...
Ahh günnük nerelere gittim, rüya gibi sanki, keşke yine çocuk olsam...
Yaramazlık yaptığımda köşe bucak kaçsam annemden ya da kardeşimin üstüne atsam suçu yine "ben yapmadım anne o beni itti" kaydirigubbakcemile3
Tüm miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu mutlu olsun günnüküm, sen ilet herkese... turkbayragi
Sevinin küçükler, övünün büyükler 23 Nisan kutlu olsun turkbayragi
En büyük bayram bu bayram herkese kutlu olsun! turkbayragi
En büyük bayram bu bayram herkese mutlu olsun hihoyyyt