Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi pembe içi mor günlük
bugün bir arkadaşım bu şiiri ekledi, okudum tüylerim diken diken olmuştu.
bu zamanlar her okuduğum ve dinlediğim şeylerin şiir haliydi bu.
Kadın adamı çok seviyordu...
Yemyeşil ovalarını verdi adama
Yaşam fışkıran.
Beni seviyor musun?
Evet, dedi adam...
Güneşini, ayını verdi kadın
Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına...
Beni seviyor musun?
Tabi, dedi adam...
Kadın çağladı
Gürül gürül akan pınarını verdi adama.
Beni seviyor musun?
Elbette, dedi adam...
Kadın bağlandı
Yaşam ipini adama verdi.
Bir oldular tek oldular adamla.
Beni seviyor musun?
Biliyorsun, dedi adam...
Kadın dağlarını verdi adama
Tırmandılar doruklara.
Beni seviyor musun?
Aşağılara baktı adam zirveden.
Başkalarını gördü
Sustu adam...
Ağladı kadın...
Gözyaşını verdi adama
Almadı adam...
Kadın onurunu verdi adama
Şaşırdı adam...
Sordu yine usulca kadın
Beni mi seviyorsun?
Onu da seviyorum seni de, dedi adam...
Sustu kadın...
Verecek bir şeyi kalmadığında...
Senin yüreğine ihtiyacım var, dedi adam
Başkasını sevebilmek için...
Çıkarıp yüreğini verdi kadın.
Korktu adam...
Beni sevmiyor musun, dedi adam.
Sesi yoktu kadının söyleyemezdi.
Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı.
Kalbi yoktu kadının sevemezdi.
Onuru yoktu kadının yaşayamazdı.
şiddet sadece dayakla olmuyor günlük.
herşeyin hayırlısı canım, dua edebiliyorum sadece...
bir insan yaşarken defalarca öldürülür mü?
8 ay önce bugündü.tek kelime etmeden bırakıp gitmiştin beni.sabaha kadar ağlaya ağlaya aramıştım telefonunu ama açmamıştın.beni o gece öldürmüştün.oysa ben o gece netten sana sınav sorularını bile indirmiştim çalışıp sınıfını geç diye hiçbişeyden habersiz.
haftaya görüşürüz belki diyordum içimden çok özlemiştim.çok ayrılmıştık çok barışmıştık ama ben seni hep çok sevmiştim.sen hiçbişey söylemeden çekip giderken ben acaba başına bişeymi geldi diye kendimi hırpalayıp duruyordum ama arayamıyordum da seni.çünkü söz vermiştin bana bundan sonra ne olursa olsun hep yanımda olacaktın.bende senin ağzından çıkan her söze inanırdım.sen bu gidişinle benim inançlarımı da yıkmıştın.aylarca dua etmiştim Allah'a seni bana bağışlasın kalplerimizi birleştirsin diye..bana dokunan ilk erkektin son ol istemiştim Rabbimden.resmine bakıp sabahlara kadar ağlardım ben.15 gün önce sevgilinden gelen mesajla yine öldüm ben..iki kişi öldürdünüz beni busefer..oysa ben o mesajı sana atmıştım sen cevapla diye.onca aydan sonra yaşadıklarımızın hatırına onca yılın hatırına bana bir sebeb söyle diye nefes aldığını bileyim diye..
merhaba ben ....'nın sevgilisiyim diye başlayan şukadar zamandır birlikteyiz diye devam eden okudukça aldatıldığımı anladığım ve sonunda aranızdaki büyük aşkın ve birlikteliğin değişmeyeceğine dair bir notla biten binevi biz mutluyuz mesajıydı bana geri gelen.
birde açıklama istemiş sadece merakından dolayı.kaç yıl çıkmışız,neler yaşamışız vs.hiçbirşey yaşamadık demişsin ona .yaşamadığımız daha ne kalmıştı 5 sene boyunca.Yalan bakarmış bazı gözler. Nerden bilirdim ?Suç mu aldanmak, inanmak, kendini bir rüyaya bırakmak? Hiçbir suçum yok benim..insan defalarca ölürmü,ölürmüş işte.evlenme bile teklif etmiştin birkeresinde oysa beyazları kefen biçmişsin üzerime.bütün hayallerime umutlarıma da mezar taşı dikmişsin sen.hadi tak ihanetini madalya gibi seni seven kalbin üzerine.ben ağlarken uyuyabilecekmisin o kızın koynunda hadi daha sıkı sarıl şimdi ihanetine.hiç acımadın değilmi aldatırken..sessizce defolup giderken..5 yılımı mahvederken..yalanlar söylerken..Böyle daha mı kolay hesap vereceksin Rabbine..olmayan vicdanınla hadi önce aklanabiliyorsan Rabbim'e aklan... hayattan kopardın sen beni günahlarınla,zor geldi adam gibi sevmek.katilim sensin benim.nekadar yıkarsan yıka temizlenmeyecek elindeki kan izlerim.meğer ölüm ne kolaymış benim mezarım sensin.
günlük...
Bu pembe,mavi haplar mı iyi gelecek şimdi bana
Ben bir ömrü siyaha boyarken sadaka bir gölgenin koynunda
Ama ahdım olsun..sevdam sana haram olsun...
kazen abi çok sempatik geldi çok güldüm ancakGunlukcum,
Sana Boston'dan yazmakta nasipmis burada 3. gunum yarin Canada'ya gecegim cok guzel kareler cektim ama her cektigim adamin para istemesinden de gina geldi artik. Yahu bizim memlekette para vereyim abi ne olur beni cek derlerdi veya abi hangi televizyonda cikacak (foto cekiyorum ha film degil ama nedense TV ile bagdastirmisiz)
Saygilar hormetler....
Bu arada burada saat 21:32 bizden 7 saat ilerisiniz su anda cogunuz pofur pofur uyuyor....
olabilir değil ta kendisi :asigim:hangi arkadaş acaba liv olabilir mi =)
pembiş dün harika bir teklif aldım mükemmelim bugunlerde hihoyyyt
allah bozmasın :Saruboceq: