- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Günaydın günnükümm boshayallersmile
Sessizim günnük pazar gününden beri susuyorum, halini hatrını sormuyorum, günü nasıl geçti merak etmiyorum, hatta hesap bile sormuyorum
Hepsi dilimin ucunda ama ağzımı açmıyorum, açmayacağım da
Ne kadar sürer bu bilmiyorum ama kendini affettirene kadar konuşmayacağım
Affettirse de eskisi gibi olmayacak hiç bir şey
Kafesini açtım artık tutsak değil, alabildiğine özgür...
Onun için evliliğimiz onun mahkumiyetiydi
Söylemese bile böyle hissettiğini biliyorum
O istiyor ki ben evde oturup onu bekleyeyim o gitsin gezsin gelsin
Birlikte bir şeyler yapalım demiyor hiç, ne zaman baş başa olalım dışarı çıkalım desem birini davet eder
Çok mu sıkılıyorsun birlikte bir şeyler yapmaktan diyorum cevap alamıyorum.
Tamam kırk yılda bir beni şaşırtır baş başa bir yerlere gideriz ama yetmiyor bana
Ben istiyorum ki mutlu olduğumuz yerlerde birlikte bir şeyler paylaşalım, yapmaktan mutlu olduğumuz şeyleri birlikte yapalım ama o bensiz bir şeyler yapmak için çırpınıyor resmen
Hafta da bir maç yapacağız arkadaşlarımla dedi ilk başta arıza çıkardım sonra sessiz kalmaya başladım
İstemedim gitmesini ama o mutluydu, bu onun için müthiş bir şeydi, uzun zamandır gidiyor maça
Maç oynadıkları saat gerçekten çok geç 11 - 12 arası gittiği yer evimize 10 dk uzaklıkta
ama o akşam arkadaşlarıyla daha fazla görüşebilmek için en geç 10'da evden çıkıp gidiyor maç biter bitmez de gelmiyor elbette sohbet ediyorlar, maçın kritiğini yapıyorlar vs
Dakikaları sayıyorum ben tek başıma kaldığımda zaman geçmiyor sanki
Onun gelmesine yakın gidip yatıyorum uykuya dalmaya çalışıyorum onu beklediğimi görmesini istemiyorum
Ben tek başıma onu bekliyorum gecenin bir yarısına kadar ve hiç memnun değilim bu durumdan
Yine de susuyorum ama görüyorum ki artık bu ona yetmemeye başladı
Başka günlerde bir şeyler yapmak istiyor arkadaşlarıyla
Ben yalnız mı kalacağım dediğimde duyduğum cümleden sonra kendimi kaybediyorum zaten
"Sen annene git"
Bu cümle benim için o kadar çok şey ifade ediyor ki resmen çıldırıyorum
O dışarıda arkadaşlarıyla eğlenirken ben annemle oturacağım onu bekleyeceğim
Bunu duymak zoruma gidiyor.
Geçen hafta işten çıktık eve geldik bi kaç saat sonra hazırlanıp maç için çıkacaktı biliyorum
Dedm ki gideceksin bi kaç saat sonra biraz benimle ilgilen
Duyduklarım karşısında gerçekten şok oldum o gece o kadar çok ağladım ki
Ben çocukmuymuşum ne ilgisi gösterecekmiş bana aynı odada oturup tv izliyormuşuz ya daha ne olsunmuş
İlgi beklemek çocukluk mu diyorum ben senden ilgi beklediğimi söylerken sen bana çocuk musun diyorsun.
Bu cümleler bir kavganın başlangıcıydı işte...
Bundan sonra birlikte yapacağımız planlar duyamayacak benden
Nasıl yapacağım bilmiyorum ama vurdumduymaz olmalıyım, tepki vermemeliyim ona, sessiz kalmak zorundayım.
Bir de böyle deneyelim bakalım.
Pazar akşamı ettiğimiz kavgadan sonra maçı izleyip eve gelmiş, ben erkenden evden çıkmıştım, geç döndüm
Eve girer girmez de yattım, o da her zamanki gibi salonda uyuya kalmış tv başında
Dün gece de aynısı oldu, bu böyle sürüp gidecek eminim ki
Ben ona "hadi kalk yerine yat" demediğim sürece bu böyle sürüp gidecek
Akşam olacak işten geleceğiz ben kendimi odaya kapatacağım o salonda tv izleyerek uyuya kalacak.
Ev sessiz, ben evden de sessiz.
Bu böyle sürüüp gidecek
Artık evliliğimiz benim mahkumiyetim, onun krallığı...
Sessizim günnük pazar gününden beri susuyorum, halini hatrını sormuyorum, günü nasıl geçti merak etmiyorum, hatta hesap bile sormuyorum
Hepsi dilimin ucunda ama ağzımı açmıyorum, açmayacağım da
Ne kadar sürer bu bilmiyorum ama kendini affettirene kadar konuşmayacağım
Affettirse de eskisi gibi olmayacak hiç bir şey
Kafesini açtım artık tutsak değil, alabildiğine özgür...
Onun için evliliğimiz onun mahkumiyetiydi
Söylemese bile böyle hissettiğini biliyorum
O istiyor ki ben evde oturup onu bekleyeyim o gitsin gezsin gelsin
Birlikte bir şeyler yapalım demiyor hiç, ne zaman baş başa olalım dışarı çıkalım desem birini davet eder
Çok mu sıkılıyorsun birlikte bir şeyler yapmaktan diyorum cevap alamıyorum.
Tamam kırk yılda bir beni şaşırtır baş başa bir yerlere gideriz ama yetmiyor bana
Ben istiyorum ki mutlu olduğumuz yerlerde birlikte bir şeyler paylaşalım, yapmaktan mutlu olduğumuz şeyleri birlikte yapalım ama o bensiz bir şeyler yapmak için çırpınıyor resmen
Hafta da bir maç yapacağız arkadaşlarımla dedi ilk başta arıza çıkardım sonra sessiz kalmaya başladım
İstemedim gitmesini ama o mutluydu, bu onun için müthiş bir şeydi, uzun zamandır gidiyor maça
Maç oynadıkları saat gerçekten çok geç 11 - 12 arası gittiği yer evimize 10 dk uzaklıkta
ama o akşam arkadaşlarıyla daha fazla görüşebilmek için en geç 10'da evden çıkıp gidiyor maç biter bitmez de gelmiyor elbette sohbet ediyorlar, maçın kritiğini yapıyorlar vs
Dakikaları sayıyorum ben tek başıma kaldığımda zaman geçmiyor sanki
Onun gelmesine yakın gidip yatıyorum uykuya dalmaya çalışıyorum onu beklediğimi görmesini istemiyorum
Ben tek başıma onu bekliyorum gecenin bir yarısına kadar ve hiç memnun değilim bu durumdan
Yine de susuyorum ama görüyorum ki artık bu ona yetmemeye başladı
Başka günlerde bir şeyler yapmak istiyor arkadaşlarıyla
Ben yalnız mı kalacağım dediğimde duyduğum cümleden sonra kendimi kaybediyorum zaten
"Sen annene git"
Bu cümle benim için o kadar çok şey ifade ediyor ki resmen çıldırıyorum
O dışarıda arkadaşlarıyla eğlenirken ben annemle oturacağım onu bekleyeceğim
Bunu duymak zoruma gidiyor.
Geçen hafta işten çıktık eve geldik bi kaç saat sonra hazırlanıp maç için çıkacaktı biliyorum
Dedm ki gideceksin bi kaç saat sonra biraz benimle ilgilen
Duyduklarım karşısında gerçekten şok oldum o gece o kadar çok ağladım ki
Ben çocukmuymuşum ne ilgisi gösterecekmiş bana aynı odada oturup tv izliyormuşuz ya daha ne olsunmuş
İlgi beklemek çocukluk mu diyorum ben senden ilgi beklediğimi söylerken sen bana çocuk musun diyorsun.
Bu cümleler bir kavganın başlangıcıydı işte...
Bundan sonra birlikte yapacağımız planlar duyamayacak benden
Nasıl yapacağım bilmiyorum ama vurdumduymaz olmalıyım, tepki vermemeliyim ona, sessiz kalmak zorundayım.
Bir de böyle deneyelim bakalım.
Pazar akşamı ettiğimiz kavgadan sonra maçı izleyip eve gelmiş, ben erkenden evden çıkmıştım, geç döndüm
Eve girer girmez de yattım, o da her zamanki gibi salonda uyuya kalmış tv başında
Dün gece de aynısı oldu, bu böyle sürüp gidecek eminim ki
Ben ona "hadi kalk yerine yat" demediğim sürece bu böyle sürüp gidecek
Akşam olacak işten geleceğiz ben kendimi odaya kapatacağım o salonda tv izleyerek uyuya kalacak.
Ev sessiz, ben evden de sessiz.
Bu böyle sürüüp gidecek
Artık evliliğimiz benim mahkumiyetim, onun krallığı...
Son düzenleme: