- 5 Nisan 2010
- 62
- 0
Karşılıksız olsa, platonik takılsam zaten çoktaaannn unutmuştum. Ama kadere bak ki tam unuttum dediğim anda karşıma çıkardı onu. Ve duygusal bir şeyler paylaşınca daha çok bağlandım.. Tabi o sıralar bağlandığımın farkında değildim. Sonradan anladım.mafoldumben
Karşılıklı güzel bir şeyler yaşadıktan sonra bitince, unutması çok zor. Eskileri hatırlayıp duruyorsun işte.
Birlikte olmayı denedim ama düşe kalka oldu. Sözde o da bana bağlanmıştı. Eee nereye kadar tek taraflı idare edebilirsin ki..Benim de bir gururum var. O vazgeçerse ben de vazgeçerim.:1closedeyes:
Aşkımdan gebersem bile vazgeçerim..:1closedeyes:
Haklısın tek taraflı olmaz. Sanırım o sana yaklaşmaya çalışırken sen fark etmemişsin. Sen yaklaşmaya çalışırken o fark etmemiş. İkinizde farklı zamanlarda yaklaşınca aşkınız yarım kalmış. Ondan haber alıyor musun? Eğer kız arkadaşı yoksa senin gibi oda unutamıyordur... Sitede çok var oda beni seviyormuş ama ben sonradan öğrendim söylemi... Gurur önemlidir ama mutluluktan daha önemli olmayabilir. Gerçi onun gelmesi gerek ama... Hiç bu iki buçuk senede aramda mı seni?