şimdi nasıl anlatayım bilmiyorum.biz 3 arkadaşız uzun zamandan beri, ali barış ve ben.sonra dersane yıllarında-5yıl önce- aramıza bi kişi daha katıldı. sonra sonra ben kadire-katılan kişi- aşık oldum hiç birine de ne söyledim ne de çaktırdım.
ali biraz boşboğazdır,yazın kadirle bana sürekli takıldı,takılma kısmını açmam gerekirse , sanki kadirde bana karşı birşeyler hissediyomuşta ali benim ağzımı arıyor,yolunu yapıyor gibime geldi..kadir çok sessiz sakin biri annesi yok ve hep babasının yanında çalışmış,paraya ihtiyacı olan biri değil ailesinin durumu iyi ama hiç boş durmaz garsonluk falan yapar marmarisliyiz hepimiz turizm falan,çok ta efendidir kendisi :), öyle olunca konduramadım gibi oldu fazla bişey düşünemedim heycandan,bişey de diyemedim güldüm sadece .. üniversiteye başladıktan sonra sadece tatillerde o da çalıştıkları veya köye falan gittikleri için çok az görüşüyoruz..şimdi ara tatilde buluşacağız ama ben çok feminen biri değilim,alışveriş yapmayıda pek sevmiyorum mesela mont aldım geçen rengine ayrıntısına pek bakmadım soğuktan korur mu korur aldım direk,pek flört durumlarından da anlamam örnek vermem gerekirse bi arkadaşımla hep mesajlaşıyoduk oda arkadaşım dedi bu çocuk sana yazıyor sonra evet öyleymiş,neyse odun kızlardan olduğumu anlamışsınızdır
ben bu buluşmada nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ne konuşmalıyım gönül ablalar yardım edin