canım seni çok iyi anlıyorum benimde böyle bi arkadaşım vardı erkek arkadaşımdan bile kıskanıyordu beni en son çok sıkıntılı bi dönemden geçerken bana dediğin gibi sürekli sevgili tiribi yaptı yok beraber vakit geçiremiyoruz msj atmıyosun sinemaya gitmek istiyormuş ben gelmiyomuşum.. e iyi de ben çalışıyorum tek bir pazarım var kendime vakit ayırabildiğim her pazarımı seninle geçiremem ki hafta içi çalışıyorum işteyim meşgulum her dakika senin mesajlarına cvp verme gibi bi şansım yok ki bunları anlamak bu kadar zormu ya... en son bende çıldırdım yeter dedim ve 15 senelik arkadaşlığımız bitti..benim ne kadar zor sıkıntılı bi süreç geçirdiğimi bile bile benimle günlerce tartıştı bu konuyla ilgili ve o kadar bencilki bana sen problemlerini hallettin mi diye sormuyo beni nie aramadın nie msj atmadın gelmiyosun gezmiyoruz vakit geçiremiyoruz diyo.. Oturdum düşündüm benim hayatımdaki en zor zamanlarda yanımnda olmayan üstüne üstelik sorun çıkaran biri gerçekten benim arkadaşım dostum olabilirmi diye ??? olamazdı...2 yıldır görüşmüyoruz..Son tartışmamızın 20 gün sonrasında kardeşimin düğünü vardı oraya gelmedi işte o zaman bitti benim için.. Bencillik die düşünüyorum canım ben işin zor çok zor.. en yakın arakadaşın ama gerçekten insanı zorluyo böyle tipler ..Ha üzülmedim mi çok üzüldüm hem de çok ama görüşmeme kararı aldım ve artık görüşmüyoruz...
ben arkadaşınızın yerinde olsaydım bir daha size mesaj atmazdım
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :) hayır yani bir de biz evli barklı kadınlarız, hani hepten yanlız olsa , bana sarıyor sıkıntıdan diyeceğim ama değil. Sürekli " görüşemiyoruz, sadece sen müsait olunca görüşebiliyoruz " diyor. " bütün boş vakitlerini annenle geçiriyorsun" diyerek sitem etmişliği bile var. Oğlumu sinemaya götürmem bile sorun oldu, onu çağırmamışım, yahu çoçuk filmine gidiyoruz, gelmez, normal de sinemaya gittiğimizde bile bilet parasından şikayet eder, pahalı diye söylenir, çocuk filmine mi gelip boşa para verecek ? Ama işte onda bile sitem etmişliği var yani[/QUO
ilginç valla anlam veremiyorum bende niye böyle :26:
Ama hiç mi haklı değilim ? Insanın çok yoruldum artık, sadece bu yukarda anlattığım 3-5 şey değil, 1 seneden fazladır böyle, kaç kere konuştum , anlatmaya çalıştım , anlamıyor. Doğumgünü mesajına cevap vermemem konusunda benim de içim çok rahat değil ama bu dereceye getirdi artık beni, içimden gelmiyor.
Yeteri kadar sevgi beslemiyorsunuz arkadaşınıza ben bunu anladım. Boş vakitlerde yapılan arkadaşlık belliki karşı tarafa görede değil
görüşmemeniz daha hayırlı
bende herşeyimi paylaşacağım, gün içinde iletişimde olmak istediğim bir arkadaş hep hayalimdi
keşke en yakın dostumla yakın olsam diyorum hep
onun benim hakkımda böyle düşünmesi beni çok ama çok üzerdi
Ay hic cekemem kimse bana yok efendim niye oraya gittin niye beni cagirmadin niye cwp wermedin diemez desede son sozu olur herkesin bi hayati var gereksiz dırdır hic cekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?