sevgili bulunca arayıp sormayan arkadaşı napmalı??

dozunu azaltmak doğaldır da 2-3 hafta hiç arayıp sormamak aşırı doz azaltma diil mi biraz :D

1 Aylık bir ilişkiyse daha cicim aylarıdır ve sevgilisi de kıskançsa yanlış anlaşılmak istemiyordur, huzursuzluk çıkmasın diye:31:Madem bu kadar yakındınız sorsana sen de benim gibi belki açıklarsa sen de böyle düşünüp, kırılmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasinin sevgilisi olsam hergun onunla mesajlasman hosuma gitmezdi.
Sevgilisine saygisi var o kadar, rahatsiz olmustur kiz belki.
Gayet normal bir durum.
Dostluga onem vermen gercekten cok guzel ama erkek/kiz arkadasligi bambaska, cok zor.

siz beni biraz yanlış anlamışsızın sanırım,eğer ben kendimi yanlış anlattıysam çok özür dilerim.her sabah günaydın mesajı attığı zaman sadece sevgilisiyle ayrı olduğu,moralinin kötü olduğu zamandı,sabah uyanır uyanmaz mesaj atıyodu çünkü mutsuz uyanıyodu ben başka şeylerden söz edip kafasını dağıtmasına yardımcı oluyodum biraz.ben şu an benle her gün görüşmesini,mesajlaşmasını beklemiyorum ki 2-3 haftadır hiç arayıp sormamasına sitem ediyorum sadece

ne özrü lütfen, asıl ben haddim olmadan sınırı aştıysam, yanlış yorumda bulunduysam affola..

belirttiğiniz gibi ayrı oldukları zaman elbette ki atabilir, arkadaşa ihtiyacı vardır, kafasını dağıtmak istiyordur...
fakat şimdi barışmışlar neden hala birilerine dert yansın ki ?
her sabah eskiden size, hayat kötü gidiyor derdi. şimdi tutup hayatım süper, çok mutluyum xxx le çok mutluyum, onu çok seviyorum diyemez...
insani ilişkiler genelde böyle, üzüntü söyleniyor ama mutluluklar paylaşınca sanki nispet yaparmış imajı yarattığı için çekiniyor insan birine iyi bir şeyi söylerken....

ve
2-3 hafta çok da uzun bir süre değil bana kalırsa..
tabi hayat anlayışına bağlı ama dediğim gibi ben kendi açımdan bakınca çok da garipseyemiyorum..

aramaması normal, sevgilisi aratmıyorsa o da çok normal...

bir gün elbette ki konuştuğunuzda gülerek sitem edersiniz, moral yerine geldi arayıp sormayı bıraktın diye..
ama o günü beklemek beklerken de buna çok takılmamak lazım, iyi arkadaşlıklar bazen bunu da gerektirir; varsın mutlu olsun.. beni sonra arasa da olur.....

belirtmek isterim bahsedilen kız-kız arkadaşlığı olsaydı yorumlarım çok farklı olurdu ama ben kız-erkek arkadaşlıklarının çok samimi boyutlarda olması gerektiği taraftarı olan birisi değilim.
benim hayatımda belli sınırlarım var...
o yüzden yaklaşımım pek iyi olamıyor sanırım :44:

Canim simdi ne olursa olsun kiz-erkek arkadasligi biraz daha farkli oluyor. Dusunuyorum simdi o cocugun kiz arkadasinin yerinde olsam bende istemezdim erkek arkadasimin bi kiza sabahlari gunaydin mesaji atip, gun icersinde onunla konusmasi. Ben genelde bir kizla bi erkegin normal arkadas olabilecegine de inanmiyorum zaten. mutlaka bir taraf bi ilgi duyuyor. Yani bilinc altinda boyle seyler gelisiyor, ne kadar yuzyuze konusulmasa da. Seni boslayan baska bi kiz arkadasin olsa tutumum farkli olurdu ama bi erkek arkadasin konu ve bence biraz daha ilimli olmak zorundasin.

Eminim hic bir kiz erkek arkadasinin baska kizlarla samimi olmasini, sabahlari gunaydin mesajlari atmasini vs istemezdi..

Canım bire bire yaşamış biri olarak söyleyeyim sana toleranslı olman lazım.

Benimde samimi olduğum erkek arkadaşlarım var dost sıfatı taşıyan aynı şekilde bayanda var özel bir şey olur toplanırız acil bişey olur saat fark etmez toplanırız.

Kız arkadaşları olduğunda otomatik geri adımı biz attık ki kız arkadaşı yanlış algılamasın yada bizim erkek arkadaşımız olduğunda onlar otomatikmen geri adım attı ki başka anlamlar yüklenmesin diye. Zaman geçer aynı ortama girersiniz zaten karşı taraf duruşunu gösterir belli eder.

Sen sık sık görüşme arkadaşlığınıza bağlı devam edip etmemesi de birazda ve onun anlatım biçimine seni.

Olanlar normal kız arkadaşı belki aşırı kıskanç karakterli ve arkadaşın sevgisien kaynaklı saygısından bir şey demek istemiyordur.

Normal, aksi olsaydı anormal olurdu. Konuyu okurken sanki arkadaşınızdan değil de sevgilinizden dert yanıyormuşsunuz gibi algıladım.
Farkında olmadan ona bağlanmış duygusal anlamda bir şeyler hissetmeye başlamış olabilir misiniz? Benim sevgilim ha babam birileriyle mesajlaşsa ister arkadaşı olsun ister kankası ben rahatsız olurdum belki sevgilisiyle arası bozulmasın diye öyle davranıyordur ki haklı.

en yakın arkadaşım sevgili buldu beni unuttu resmen.anlayışla mı karşılıym yoksa arkadaşlığımı mı bitiriym bilmiyorum :( çok iyi arkadaştık benim en zor zamanlarımda bile yalnız bırakmadı beni,yanımda oldu.bi aralar bayaa içime kapanmıştım kimseyle görüşmek istemiyodum onunla da ilgilenemedim fazla,çoğu zaman mesajlarına cevap vermiyodum üniversite sınavına hazırlandığım dönemdi o zaman,sınav stresi ağır gelmişti bayaa.sonra sınavı atlatınca özür diledim ondan,o da affetti eskisi gibi arkadaş olmaya devam ettik.şimdi bi kız arkadaşı buldu kendine.kız arkadaşıyla bi haftalık bi ayrılık yaşamışlardı o dönemde ona hep yardımcı olmaya çalıştım hiç yalnız bırakmadım,vizelerimin başlamasına az bi zaman vardı ders bile çalışamadım ona moral vermeye çalışıyorum diye.şimdi barıştılar bi aydır falan çıkıyolar ayrıyken sabah uyanır uyanmaz bana günaydın diye bile mesaj atan arkadaşım bi arayıp sormuyo bile,mesajlarıma günler sonra cevap veriyo.ben de sinirlendim artık ben de aramıyorum.kız arkadaşıyla tanışmadık ama daha tanışmadan aramızda bi problem oldu.acaba kız arkadaşı mı görüşmemizi istemiyo?napiym ben? :( bitiriym mi arkadaşlığımı yoksa biraz zaman mı veriym?arkadaşımı elimden aldığı için şimdiden kıza da sinir oldum zaten :(

Aman gorusme gıtsın zaten yolun basında erkek buldu dıye senı yarı yolda bırakmıs bırını neden arkadas olarak Kabul etcen kı bugun bole ypan yarın neler yapmaz

ne özrü lütfen, asıl ben haddim olmadan sınırı aştıysam, yanlış yorumda bulunduysam affola..

belirttiğiniz gibi ayrı oldukları zaman elbette ki atabilir, arkadaşa ihtiyacı vardır, kafasını dağıtmak istiyordur...
fakat şimdi barışmışlar neden hala birilerine dert yansın ki ?
her sabah eskiden size, hayat kötü gidiyor derdi. şimdi tutup hayatım süper, çok mutluyum xxx le çok mutluyum, onu çok seviyorum diyemez...
insani ilişkiler genelde böyle, üzüntü söyleniyor ama mutluluklar paylaşınca sanki nispet yaparmış imajı yarattığı için çekiniyor insan birine iyi bir şeyi söylerken....

ve
2-3 hafta çok da uzun bir süre değil bana kalırsa..
tabi hayat anlayışına bağlı ama dediğim gibi ben kendi açımdan bakınca çok da garipseyemiyorum..

aramaması normal, sevgilisi aratmıyorsa o da çok normal...

bir gün elbette ki konuştuğunuzda gülerek sitem edersiniz, moral yerine geldi arayıp sormayı bıraktın diye..
ama o günü beklemek beklerken de buna çok takılmamak lazım, iyi arkadaşlıklar bazen bunu da gerektirir; varsın mutlu olsun.. beni sonra arasa da olur.....

belirtmek isterim bahsedilen kız-kız arkadaşlığı olsaydı yorumlarım çok farklı olurdu ama ben kız-erkek arkadaşlıklarının çok samimi boyutlarda olması gerektiği taraftarı olan birisi değilim.
benim hayatımda belli sınırlarım var...
o yüzden yaklaşımım pek iyi olamıyor sanırım :44:

sizin yaklaşımınıza da saygı duyarım tabi ki,ben de öyle erkeklerle fazla haşır neşir olmam zaten arada böyle çok güvenilir birilerine rastladığımda sadece.ama şu da var ki (kimse yanlış anlayıp üstüne alınmasın lütfen sadece kendi karşılaştıklarıma söylüyorum) bu zamana kadar çoğunlukla samimiyetsiz,haset,birbirinin dedikodusunu yapan kız arkadaşlar çıktı karşıma,kız arkadaş seçmede pek iyi diilim sanırım,başta öyle olmasalar bile sonradan gerçek yüzlerini gördüm diyebilirim.arkadaş erkek olunca böyle problemler fazla olmuyo

Canım bire bire yaşamış biri olarak söyleyeyim sana toleranslı olman lazım.

Benimde samimi olduğum erkek arkadaşlarım var dost sıfatı taşıyan aynı şekilde bayanda var özel bir şey olur toplanırız acil bişey olur saat fark etmez toplanırız.

Kız arkadaşları olduğunda otomatik geri adımı biz attık ki kız arkadaşı yanlış algılamasın yada bizim erkek arkadaşımız olduğunda onlar otomatikmen geri adım attı ki başka anlamlar yüklenmesin diye. Zaman geçer aynı ortama girersiniz zaten karşı taraf duruşunu gösterir belli eder.

Sen sık sık görüşme arkadaşlığınıza bağlı devam edip etmemesi de birazda ve onun anlatım biçimine seni.

Olanlar normal kız arkadaşı belki aşırı kıskanç karakterli ve arkadaşın sevgisien kaynaklı saygısından bir şey demek istemiyordur.

haklısınız belki.arkadaşımla iki senedir arkadaşız,iki senedir sevgilisi yoktu.biz arkadaş olalı ilk defa sevgilisi oldu daha.biraz kaba bi ifade olucak belki ama durum bu :D o bi sap ben bi sap iyi anlaşıyoduk,iyi muhabbet ediyoduk.ben öyle olmasına alıştım sanırım.bu duruma da alışırım inşallah :D

haklısınız belki.arkadaşımla iki senedir arkadaşız,iki senedir sevgilisi yoktu.biz arkadaş olalı ilk defa sevgilisi oldu daha.biraz kaba bi ifade olucak belki ama durum bu :D o bi sap ben bi sap iyi anlaşıyoduk,iyi muhabbet ediyoduk.ben öyle olmasına alıştım sanırım.bu duruma da alışırım inşallah :D

Olmak zorundasın ve gerçekten arkadaşlık bağınız kuvvetli ise gitmesi mutlu edecekse onu uğurlayacaksın zira erkek arkadaşın olduğunda bu anlattığın durum sen tarafından oluşacak.

sizin yaklaşımınıza da saygı duyarım tabi ki,ben de öyle erkeklerle fazla haşır neşir olmam zaten arada böyle çok güvenilir birilerine rastladığımda sadece.ama şu da var ki (kimse yanlış anlayıp üstüne alınmasın lütfen sadece kendi karşılaştıklarıma söylüyorum) bu zamana kadar çoğunlukla samimiyetsiz,haset,birbirinin dedikodusunu yapan kız arkadaşlar çıktı karşıma,kız arkadaş seçmede pek iyi diilim sanırım,başta öyle olmasalar bile sonradan gerçek yüzlerini gördüm diyebilirim.arkadaş erkek olunca böyle problemler fazla olmuyo

bu söylediğinize katılmamak elde değil..
çok haklısınız erkekler kızlardan daha iyi dostluk kurabiliyor.. kıskançlıkları, çekememezlikleri olmuyor..
seni gerçekten dinleyebiliyor, aklında kuyunu kazmak gibi bir niyeti olmuyor...

fakat işte yine de işin içine duygusal ilişkiler girince eskisi gibi olamıyor hiçbir şey..
sevgililikte bitmese bile evlenince bitiyor, bir şekilde araya mesafe giriyor..
bu mesafede zamanla arayı soğutuyor, insan resmileşiyor..

ne diyelim zor iş arkadaşlık işleri, sanki öyle güzel dostluklar anca filmlerde oluyor gibi geliyor bana artık.
gerçek hayatta bir süre sonra işin tadı kaçıyor illa ha ki. :50:

Back