sevgili bulunca arayıp sormayan arkadaşı napmalı??

papatya1992

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
20
0
16
İstanbul
en yakın arkadaşım sevgili buldu beni unuttu resmen.anlayışla mı karşılıym yoksa arkadaşlığımı mı bitiriym bilmiyorum çok iyi arkadaştık benim en zor zamanlarımda bile yalnız bırakmadı beni,yanımda oldu.bi aralar bayaa içime kapanmıştım kimseyle görüşmek istemiyodum onunla da ilgilenemedim fazla,çoğu zaman mesajlarına cevap vermiyodum üniversite sınavına hazırlandığım dönemdi o zaman,sınav stresi ağır gelmişti bayaa.sonra sınavı atlatınca özür diledim ondan,o da affetti eskisi gibi arkadaş olmaya devam ettik.şimdi bi kız arkadaşı buldu kendine.kız arkadaşıyla bi haftalık bi ayrılık yaşamışlardı o dönemde ona hep yardımcı olmaya çalıştım hiç yalnız bırakmadım,vizelerimin başlamasına az bi zaman vardı ders bile çalışamadım ona moral vermeye çalışıyorum diye.şimdi barıştılar bi aydır falan çıkıyolar ayrıyken sabah uyanır uyanmaz bana günaydın diye bile mesaj atan arkadaşım bi arayıp sormuyo bile,mesajlarıma günler sonra cevap veriyo.ben de sinirlendim artık ben de aramıyorum.kız arkadaşıyla tanışmadık ama daha tanışmadan aramızda bi problem oldu.acaba kız arkadaşı mı görüşmemizi istemiyo?napiym ben? bitiriym mi arkadaşlığımı yoksa biraz zaman mı veriym?arkadaşımı elimden aldığı için şimdiden kıza da sinir oldum zaten

Aynı tip benim de bir arkadaşım var, ama seninkinden daha beter. Yeter ki bir erkekli ortam bulsun direk satar.
Hal böyle olunca bende artık üstüne düşmüyorum, işime gelince arıyorum dışarı çıkıyorum.

bence anlayışla karşılamasın.
insanlar her zaman aynı kalmıyor.hayatına farklı insanlar giriyor.e doğal olunca zaman ayırdığı şeyler değişiyor.
düşün seninde sevgilin olsa(belki vardır bilmiyorum) send ona vakit ayırırsın.arkadaşlarına vakit ayırmıcaksın belkide.
hem belki kız arkadaşı istemiyordur seninle yada başka kızlarla konuşmasını.ayı şey seninde başına gelebilir canım

Coğu insan yasamstir bu durumu uzulme. Cook haklisin ama

Sevgilisi olunca insan ister istemez ihmal ediyor cevresini.

Buyutme bence anlayisli ol kiz arkadasiylada tanis.

Aksi halde tamamen kaybedersin arkadasini

Emin ol birsure sonra yine bolbol arar seni

Suan aşkin ilk zamanlarinin heyecanini yasiyordur.

Oda birsure sonra geciyor.

benım bır arkadaşımda aynı şeyi yaptı
bir msj attım anlayacağı şekilde ve artık pek fazla aramıyorum

ne hali varsa görsün.

önceden sık sık görüşürdük, her gün ya telefonda ya facebookta falan mesajlaşırdık tamam yine öyle olmasını beklemiyorum ama 2-3 haftadır hiç arayıp sormamak normal mi?şu an sevgilim yok ama olduğunda zamanlarda da ben arkadaşlarımı bu kadar ihmal etmemiştim.eğer kız arkadaşı benle görüşmesini istemiyo da o yüzden görüşmüyosa çok daha fazla kırılırım.ben onun kuzeniyle arkadaştım daha önce,onunla daha tanışmıyoduk o zamanlar.o zaman sevgilim de vardı sevgilim azcık kıskanır gibi olunca ben hemen resti çekmiştim sakın beni ondan kıskanıyorum deme,eğer beni seçim yapmak zorunda bırakırsan kaybeden sen olursun diye.benim için prensip meselesiydi bu,sevgilimse eğer bana güvenicek,beni sevdiklerimden vazgeçmek zorunda bırakmıycaktı.kuzeniyle onunla olduğum kadar da yakın diilim yine de onun için sevgilime resti çekmiştim şimdi sevgilim olsa beni ondan kıskansa aynı şeyi onun için de yapıcağımı da çok iyi biliyo.

Kız arkadaşı istememiştir.

Düşünüyorum da erkek arkadaşım hergün bi'kıza günaydın diye mesaj atsa n'oluyo derdim. Derim yani akrep burcuyum
Benim bi'arkadaşım da kız arkadaşı olunca kesti konuşmayı sonra n'oldu dediğimde huzursuzluk çıkıyo, kıskanıyo, özür dilerim tarzı bi'şeyler söyledi. Anlayışla karşıladım sonuçta arkadaşım mutlu yaklaşık 3 yıldır birlikteler. Şimdi hergün konuşmasak bile iletişimimiz devam ediyor. Yani ilişkiler çok etkiliyo özellikle o arkadaşlık kısmı karşı cinsleyse... Benim erkek arkadaşım da tanışmadığı, ondan önce sürekli görüştüğüm erkek arkadaşlarımla buluşmamdan rahatsız oluyo mesela. Halbuki adam teee ilkokul 1den arkadaşım düşün Arkadaşıma dedim böyle böyle diye, o da haklı beraber buluşalım ozaman dedi. Kendini onun yerine koy oyüzden

Son düzenleyen: Moderatör:
başlığı görünce keyifle girdim benimde böyle değişen kız arkadaşlarım mevcut çünkü...
fakat konuyu okuyunca çok da garipsemedim.

kim olursa olsun, ne kadar samimi olursalar olsunlar ben sevgilimin kız arkadaşına her sabah günaydın mesajı atmasına müsaade edemem.
yanımdayken tutup o arkadaşı olan kıza mesajlar atmasına, her gün o kızla konuşmasına normal gözüyle bakamam...
bunları isteyen bekleyen kıza da normal gözle bakamam...

benim bir farkım olmalı o kızdan..
isterse her sabah çoklu yollasın günaydın mesajını... olacak iş mi
herkes bence yerini bilmeli...

bana biraz hoş gelmedi istekleriniz...
haftada bir ayda bir elbette konuşun ama her gün size günaydın demek zorunda değil, mesajınıza dakikada cevap vermek zorunda değil.

herkesin önceliği kendi özel hayatı olacak elbette ki..

Ben buna arkadaş demem ve arayıp sormam kesinlikle.
Başka bir gün gelir yine seni yarı yolda bırakır.
Mantıklı bir insan böyle bir saçmalık yapmaz.

Arkadaşın söylediklerine acizane bende katılıyorum.

iyi tamam koyuyorum kendimi onun yerine böyle bi durum olsa sevgilimi arkadaşından kıskansam onunla görüşmemesini istemeden önce hiç diilse bi tanışırım kızla yaa.herkes böyle yapıyo ama sevgilin olunca arkadaşınla görüşmeyi kesmek ne kadar doğru?ya da sevgilinin arkadaşıyla görüşmemesini istememek ne kadar doğru??benim sevgilim istese benden böyle bi şey çok samimi olmadığım kişiler için sevgilimle aramı hiç bozmam zaten ama söz konusu çok güvendiğim,derdimi paylaşabildiğim biriyse sırf sevgilim istiyo diye ona sırtımı dönmem.bunu da sevgilimle konuşurum orta yolunu bulurum o benim zor zamanlarımda yanımda oldu hep ben şimdi sen istiyosun diye ona sırtımı dönersem nankörlük etmiş olmaz mıyım,beni bu pozisyona düşürme derim ikna ederim.tamam aynı eskisi gibi olsun diye kimse demiyo zaten ama sevgili bulunca arkadaşınızı ne diye unutursunuz arkadaşım yaaa onunla aranızda bi problem çıksa,bi ayrılsanız yine gelip bizle dertleşceksiniz işte,bırakın da Allah göstermesin ayrıldığımız zaman dertleşebiliceğiniz arkadaşlarınız kalsın yanınızda dimi.bu arada bunları size diyorum gibi anlaşılmasın lütfen çok sinirliyim,arkadaşım da bi cevap vermiyo ki mesaja şöyle içimden gelenleri söyliym

siz beni biraz yanlış anlamışsızın sanırım,eğer ben kendimi yanlış anlattıysam çok özür dilerim.her sabah günaydın mesajı attığı zaman sadece sevgilisiyle ayrı olduğu,moralinin kötü olduğu zamandı,sabah uyanır uyanmaz mesaj atıyodu çünkü mutsuz uyanıyodu ben başka şeylerden söz edip kafasını dağıtmasına yardımcı oluyodum biraz.ben şu an benle her gün görüşmesini,mesajlaşmasını beklemiyorum ki 2-3 haftadır hiç arayıp sormamasına sitem ediyorum sadece

Hiç arayıp sormaması doğru değil ama senin de
her sabah günaydın diye mesajlaşman normal değil artık sevgilisi var ve o
bunu hoş karşılamaz anlamalısın

Üzüldüm senin adına canım Seni aramayanı sende arama nasıl olsa gene birgün ayrılık yaşayınca senin kapına gelecektir. Ama şöyle bişide var bizim insanımızda Kızın erkek arkadaşı olamaz kıskanılır erkeğinde kız arkadaşı olamaz karşı çıkılır çok yalnış şeyler bunlar. İnşallah herşey dilediğin gibi olur fazlada kafanı takma rahat ol sen dürüst karakterli bir insan olduğun sürece o temiz kalbine temiz arkadaş konacaktır eminol

Kişiden kişiye göre değişir bunun yorumu..

Ama ben sevgilimin asla ve asla benden başka bir kıza günaydın demesini, sık sık mesajlaşmasını, yakın arkadaşım vs deyip beni ihmal etmesini kabullenemem.

Kıskanç bir yapım var sanırsam
:26:

hala yanlış anlaşılıyorum sanırım her gün bana günaydın mesajları atmasını beklemiyorum,bi önceki mesajımda da yazdım o zaman moralinin bozuk olduğu bi zamandı.

ben mi herkesten farklı düşünüyorum anlayamıyorum benim sevgilim olsa benle sevgili olunca diğer tüm kız arkadaşlarından uzaklaşsa,hiç görüşmese ben şüpheye düşerim yuhh bu çocuk hiç bi kız arkadaşına sadece arkadaş gözüyle bakmıyo muydu,hepsiyle aralarında başka şeyler mi vardı da şimdi hepsiyle iletişimi kesti diye

Son düzenleme:

Bu unutmak değil ki :) Ben arkadaşımla çok yakınımdır oyüzden bilir erkek arkadaşımın görüşünü de, ki dediğim gibi tanışmadılar daha. Onu da geçtim ben sevgilimden önce hergün konuşuyosam bu X arkadaşımla illaki sevgilim olunca bu günler azalır. Çünkü çoğu sevgili karşı cinsle yakın arkadaşlığı kabul edemiyo. Haliyle ortada kalanlarda dengeyi sağlamak adına görüşme dozunu azaltmak zorunda kalıyo.

Yani arada ince bi'çizgi var aslında şimdi sevgili bulup hiç yokmuşsun gibi davranmak var bi'de görüşmenin dozunu azaltmak var
Ben dozunu azaltanlara giriyorum

şu arkadaşım da bi cevap versin artık da bi konuşalım ya. biz burda kızın görüşmemizi istemediğini varsayarak konuşuyoruz çünkü,belki de öyle bi durum bile yoktur,cicim aylarını geçirmekten bana fırsat bulamıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…