- Konu Sahibi papatya1992
en yakın arkadaşım sevgili buldu beni unuttu resmen.anlayışla mı karşılıym yoksa arkadaşlığımı mı bitiriym bilmiyorum çok iyi arkadaştık benim en zor zamanlarımda bile yalnız bırakmadı beni,yanımda oldu.bi aralar bayaa içime kapanmıştım kimseyle görüşmek istemiyodum onunla da ilgilenemedim fazla,çoğu zaman mesajlarına cevap vermiyodum üniversite sınavına hazırlandığım dönemdi o zaman,sınav stresi ağır gelmişti bayaa.sonra sınavı atlatınca özür diledim ondan,o da affetti eskisi gibi arkadaş olmaya devam ettik.şimdi bi kız arkadaşı buldu kendine.kız arkadaşıyla bi haftalık bi ayrılık yaşamışlardı o dönemde ona hep yardımcı olmaya çalıştım hiç yalnız bırakmadım,vizelerimin başlamasına az bi zaman vardı ders bile çalışamadım ona moral vermeye çalışıyorum diye.şimdi barıştılar bi aydır falan çıkıyolar ayrıyken sabah uyanır uyanmaz bana günaydın diye bile mesaj atan arkadaşım bi arayıp sormuyo bile,mesajlarıma günler sonra cevap veriyo.ben de sinirlendim artık ben de aramıyorum.kız arkadaşıyla tanışmadık ama daha tanışmadan aramızda bi problem oldu.acaba kız arkadaşı mı görüşmemizi istemiyo?napiym ben? bitiriym mi arkadaşlığımı yoksa biraz zaman mı veriym?arkadaşımı elimden aldığı için şimdiden kıza da sinir oldum zaten