Sevgili Arkadaşım miracle07'de artık Hürgeneral :)

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.850
698
canımmm

yedin bitirdin şafağını ne güzel ne mutlu sana da..
Allah bi daha da ayırmasın aşkınla seni inşallah canım arkadaşım benim..

ve şafak doğan güneeeşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

veeeeee depüğünü de atıyorum zevknen
hadi bakalım aşkının kucağına hoooooppppp

megim çoook teşekkür ediyorum topik için..

tezkere alan hatunlara topik açıldığı zaman acaba bi gün benimde topikim olur mu derdim kendi kendime

rabbime şükür sizin desteklerinizle bende yedim ve bitirdim ve sevdiceğim yarın yanıbaşımda inşallah

sen benim idolümsün megimmmm

cnm şafak arkadaşım bu sitenin bana kazandırdığı güzel insan bitti bak gördün mü geçti gitti hasret dolu günler. Allah'ın izniyle 9 Ekim de yuvanı kuruyorsun bundan daha güzel ne olabilir koşturmaca telaşların belki eskisi gibi görüşemiycez seninle ama sohbetinin tatlılığını her zaman özliycem. inşallah evlerimize gidip gelicez bin bir türlü düşünceyle aldığımız çeyizlerimizde yemekler yiyeceğiz kahveler içeceğiz h

bende sana depüük atıyorum hayde bakalım eniştemin kucağına hoooooopp

Canım benim gözün aydın,bir daha hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız inşallah sıra düğün şafağında

canım beniiiim bi depükte benden as dertleşmedik
şimdi kocişine doru hooooooooooooooooooooop
allah baskada ayırmasın sizi inş

miraclem canım arkadaşım
yedin bitirdin askerliği
yeri geldi günler geçmek bilmedi dakikaları sayar olduk üzüldük ağladık çok zor günler geçirdik yeri geldi az kaldı ha gayret diye teselli ettik birbirimizi ve şimdi hepsi bitti gitti artık mutlu olma zamanııı

Allahım başka ayrılıkm vermesinnn canım arkadaşımmm

miraclem allah başka ayrılık vermesin cnm

canımmmmm
çok sevindim.. bu his anlatılmaz biliyorum artık hep yanında olacak, inşallah bu son ayrılığınız olsun tertibim
düğüne de az kalmış hep mutlu olun inşallah gözün aydın canım benim

canım arkadaşım kuzuşum yazdıklarını okuyunca öyle duygulandım ki...
sana sadece şunu diyorum gör bak bende çoook kısa bir zaman sonra aynı duygularla böyle cümleleri sana yazacağım
az kaldı kuzum az daha sabır sonra elsin düğün şafakalarııııı

Canım benim gözün aydın,bir daha hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız inşallah sıra düğün şafağında

aminnnnnnnn canım çok teşekkür ederim darısı tez zamanda başına olsun inş. düğün şafağı geldi bile atarsa 52

canım beniiiim bi depükte benden as dertleşmedik
şimdi kocişine doru hooooooooooooooooooooop
allah baskada ayırmasın sizi inş

canım benim son zamanlarda tanıştık ama bol bol derdimi dinlendin çok saol darısı en kısa zamanda başına inş.

canım arkadaşım gözün aydın..bak ilk buluşma anınızı bekliyoruz ona göre..

kardelenimm yedik bitirdik be sen bitirdiğinde senin de bitecek demiştin de hiiiç inanmamıştım hadi bakalım şimdi arka arka düğün yapmaya...

gözün aydınn canımmmmmm Allah başka ayrılık göstermesinn.

zor günlerimin desteği yengecim vallahi de bitti billahi de yahu

ah nuranım ah az derdimi dinlemedin az ağlarken teselli etmedin ama çok şükür yediiiik ve bitirdik şimdi birlikte çeyiz alışverişineeeeee

miraclem allah başka ayrılık vermesin cnm

çok saol julyam amin hiçbirimizi ayırmasın rabbim

can tertibimmmmm senin şafak benden çokken hoop diye bitiriverdin öyle sevinmiştim ki çok şükür bizde yedik eee düğün ne zaman bakalım?

canım gözün aydın allah mutlu sonla bitirsin inşaallah.

çok çok teşekkür ederim duanıza da kocaman amin diyorum

can tertibimmmmm senin şafak benden çokken hoop diye bitiriverdin öyle sevinmiştim ki çok şükür bizde yedik eee düğün ne zaman bakalım?

öyle oldu vallahi canım çok şükür siz de kavuştunuz darısı herkesin başına
düğün seneye inşallah canım kısmet bakalım

aboww evlendi bile bizim hatun
Allah bi yastıkta kocatsın inş
amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…