Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm şafak arkadaşım bu sitenin bana kazandırdığı güzel insanbitti bak gördün mü geçti gitti hasret dolu günler. Allah'ın izniyle 9 Ekim de yuvanı kuruyorsun bundan daha güzel ne olabilir
koşturmaca telaşların belki eskisi gibi görüşemiycez seninle ama sohbetinin tatlılığını her zaman özliycem. inşallah evlerimize gidip gelicez bin bir türlü düşünceyle aldığımız çeyizlerimizde yemekler yiyeceğiz kahveler içeceğiz
h
bende sana depüük atıyorum hayde bakalım eniştemin kucağına hoooooopp![]()
Canım benim gözün aydın,bir daha hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız inşallah sıra düğün şafağında![]()
canım beniiiim bi depükte benden as dertleşmedik
şimdi kocişine doru hooooooooooooooooooooop
allah baskada ayırmasın sizi inş![]()
canım arkadaşım gözün aydın..bak ilk buluşma anınızı bekliyoruz ona göre..
gözün aydınn canımmmmmm Allah başka ayrılık göstermesinn.![]()
miraclem canım arkadaşım![]()
![]()
yedin bitirdin askerliği![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yeri geldi günler geçmek bilmedi dakikaları sayar olduk üzüldük ağladık çok zor günler geçirdik yeri geldi az kaldı ha gayret diye teselli ettik birbirimizi ve şimdi hepsi bitti gitti
![]()
![]()
![]()
artık mutlu olma zamanııı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allahım başka ayrılıkm vermesinnn canım arkadaşımmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miraclem allah başka ayrılık vermesin cnm![]()
canımmmmm
çok sevindim.. bu his anlatılmaz biliyorum artık hep yanında olacak, inşallah bu son ayrılığınız olsun tertibim![]()
düğüne de az kalmış hep mutlu olun inşallah gözün aydın canım benim![]()
canım gözün aydın allah mutlu sonla bitirsin inşaallah.![]()
can tertibimmmmm senin şafak benden çokken hoop diye bitiriverdin öyle sevinmiştim ki çok şükür bizde yedik eee düğün ne zaman bakalım?