• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili , ama gibi …

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.075
83
34
Merhabalar, 3 buçuk ay gibi bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım . Bunun akabininde fırtınalı gelgitli zamanlar yaşadık ve son zamanlarda sular durulmuş , yeniden başlamıştık, yani ben öyle düşünüyormuşum ya da . Her neyse , bu şahısla şuan ayrı şehirlerdeyiz geçici bir süreliğine ve geçen haftalarda yanıma gelmek istemişti bende bi bahane gelmesini engelledim. Sonra tekrar istedi bu sefer gene biraz mırın kırın etsemde ısrarla gelmek istedi ve kabul ettim geldi . Geldiğinde görüştük herşey güzeldi eğleniyorduk. Bana baya sıcak davranıyordu. Hediye falan almış gelirken .

Fakat sonra birden işler sarpa sardı. Bişeyler içip Oturmuş sohbet ediyorduk havadan sudan benim araba değiştirmekle alakalı bir planım vardı. Bunun üzerine kendisi araba değişeceğine oturduğunuz yerden daha ii bir semte çıkın 1 sene fln daha sabret veya ailenle değil sen artık tek eve çık gibisinden bi laf dedi. Ben bu lafa aşırı bozuldum. Dedim sana ne seni ne ilgilendirir benim ne yapacağım . Ben senin hayatına karışıyor şöyle böyle yap diyor muyum . Sende benimki hakkında yorum yapma dedim. Bu tabi küplere bindi böyle diyince ben. Ne demek ben senin için kimsemiyim ne demek sana ne fln dedi . Ben de ısrarla karışmaması gerektiğini söyledim. Sonra tartışma uzayınca asıl sinirlendiğim mevzuyu söyledim. Ya dedim baksana 1 sene sonrasında ailemle veya kendim yaşayacağım yerin planını bana söylüyorsun demekki senin benimle bir gelecek planın görünmüyor. İlişki içerisinde olan insanlar bir gelecek planı yaparlar senin planın benimle değil bunu anladım o zaman da seni ilgilendirmemesine kızmayacaksın dedim. O da işte benim ağzımdan öyle bir laf çıktı mı falan filan uzun saatler boyu tartıştı benimle bu konuyu. Bütün akşam sinir küpü oldu.

şuan ilişkimizin seviyesini bilmiyormuşuz deniyormuşuz . Olacak mıymış bizden bişi olmayacakmıymış. Bu arada arkadaşlar hemen 1 sene sonrasına düşünmemesine niye atarlandın demeyin çünkü bu insan 20 yaşında değil yani 45 yaşında var . O yaşta her şeyi oturmuş bir insan için 1 sene sonrasında gelecek planı olmaması uygun gelmedi bana .

Şimdi aramız normal kavga vs yok , ben bu insanı seviyorum ama bu iş pek olurlu mudur bilemedim ? Burada sizlerin fikrini almak istedim açıkçası. Uzun oldu okuyan hakkını helal etsin 🙏

Merhabalar, 3 buçuk ay gibi bir süre önce sevgilimden ayrılmıştım . Bunun akabininde fırtınalı gelgitli zamanlar yaşadık ve son zamanlarda sular durulmuş , yeniden başlamıştık, yani ben öyle düşünüyormuşum ya da . Her neyse , bu şahısla şuan ayrı şehirlerdeyiz geçici bir süreliğine ve geçen haftalarda yanıma gelmek istemişti bende bi bahane gelmesini engelledim. Sonra tekrar istedi bu sefer gene biraz mırın kırın etsemde ısrarla gelmek istedi ve kabul ettim geldi . Geldiğinde görüştük herşey güzeldi eğleniyorduk. Bana baya sıcak davranıyordu. Hediye falan almış gelirken .

Fakat sonra birden işler sarpa sardı. Bişeyler içip Oturmuş sohbet ediyorduk havadan sudan benim araba değiştirmekle alakalı bir planım vardı. Bunun üzerine kendisi araba değişeceğine oturduğunuz yerden daha ii bir semte çıkın 1 sene fln daha sabret veya ailenle değil sen artık tek eve çık gibisinden bi laf dedi. Ben bu lafa aşırı bozuldum. Dedim sana ne seni ne ilgilendirir benim ne yapacağım . Ben senin hayatına karışıyor şöyle böyle yap diyor muyum . Sende benimki hakkında yorum yapma dedim. Bu tabi küplere bindi böyle diyince ben. Ne demek ben senin için kimsemiyim ne demek sana ne fln dedi . Ben de ısrarla karışmaması gerektiğini söyledim. Sonra tartışma uzayınca asıl sinirlendiğim mevzuyu söyledim. Ya dedim baksana 1 sene sonrasında ailemle veya kendim yaşayacağım yerin planını bana söylüyorsun demekki senin benimle bir gelecek planın görünmüyor. İlişki içerisinde olan insanlar bir gelecek planı yaparlar senin planın benimle değil bunu anladım o zaman da seni ilgilendirmemesine kızmayacaksın dedim. O da işte benim ağzımdan öyle bir laf çıktı mı falan filan uzun saatler boyu tartıştı benimle bu konuyu. Bütün akşam sinir küpü oldu.

şuan ilişkimizin seviyesini bilmiyormuşuz deniyormuşuz . Olacak mıymış bizden bişi olmayacakmıymış. Bu arada arkadaşlar hemen 1 sene sonrasına düşünmemesine niye atarlandın demeyin çünkü bu insan 20 yaşında değil yani 45 yaşında var . O yaşta her şeyi oturmuş bir insan için 1 sene sonrasında gelecek planı olmaması uygun gelmedi bana .

Şimdi aramız normal kavga vs yok , ben bu insanı seviyorum ama bu iş pek olurlu mudur bilemedim ? Burada sizlerin fikrini almak istedim açıkçası. Uzun oldu okuyan hakkını helal etsin 🙏
Bence haksızsınız. Çocukça davranmışsınız. Onun da hatalı söylemleri var genel anlamda siz haksızsınız.

bir de sevgilim dediğiniz adamın yanınıza gelmemesi için neden uğraştınız onu anlamadım?

ayrılıp tekrar barışılan ilişkiler genelde dikiş tutturamıyor.

bir de yaşı büyük diyorsunuz zannediyorum ki siz de o yaşlardasınız.

hala ailenizle yaşamak yerine kendi evinize çıkıp, bireysel yaşamanız gerektiğini söylemiş galiba. Yani yaşlar düşünülünce sanki haklı gibi bu konuda? Yoksa ben mi anlamadım?

bence birbirinize uygun değilsiniz…

1. Madem laf soylemesine kizacaksiniz neden araba muhabbetini actiniz?

2. Cok gelgitli bir iliskiden bahsedip 1 sene sonrasi icin planlari bilmem neleri cok yersiz olmus. Ben erkek olsam bu kadar evlenmeye merakli birinden kosarak uzaklasirdim.

3. Biraz bdv.okuyun derim. Bu kadar sorunlarla evlenmeye merakli olanlarin halini gorurseniz belki fikriniz degisir.

Bence haksızsınız. Çocukça davranmışsınız. Onun da hatalı söylemleri var genel anlamda siz haksızsınız.

bir de sevgilim dediğiniz adamın yanınıza gelmemesi için neden uğraştınız onu anlamadım?

ayrılıp tekrar barışılan ilişkiler genelde dikiş tutturamıyor.

bir de yaşı büyük diyorsunuz zannediyorum ki siz de o yaşlardasınız.

hala ailenizle yaşamak yerine kendi evinize çıkıp, bireysel yaşamanız gerektiğini söylemiş galiba. Yani yaşlar düşünülünce sanki haklı gibi bu konuda? Yoksa ben mi anlamadım?

bence birbirinize uygun değilsiniz…
Yok ben 30 yaşımdayım. Aramızda biraz yaş farkı var ama ikimizde evlenip boşanmış insanlarız. Sadece benim çocuğum yok onun var .

Ayrı eve çık demesindeki amaç daha rahat görüşebilmek, geldiği zaman sizinle birlikte kalabilmek bu çok net. Niyeti ciddi olsa bu şekilde yaklaşmaz

27f059a69f681ee214ed9fdcc4cfb49a.jpg

Adam gazoz şişeleriyle ev hediyesini de alır gelir sana hayallere bak sen

Yok ben 30 yaşımdayım. Aramızda biraz yaş farkı var ama ikimizde evlenip boşanmış insanlarız. Sadece benim çocuğum yok onun var .

Vallahi siz dertsiz basiniza dert ariyorsunuz. Bu adamla evlenseniz bu sefer benim cocugum var cocuk istemiyorum diye tutturur. Ciddi ciddi bdv okumanizi oneririm.

30 yaşındaki genç kadının 45 yaşında dayıyla ne işi olur? Adam ciddi falan da değil. Hem ayrı şehirlerdesiniz, hem ilişkinizi adlandıramıyor hem de ayrı eve çık diyor. Basın tekmeyi yallah
Yok normalde aynı şehirdeyiz ben yazlığa geldim şimdi. Kendi de tek yaşıyor zaten

Vallahi siz dertsiz basiniza dert ariyorsunuz. Bu adamla evlenseniz bu sefer benim cocugum var cocuk istemiyorum diye tutturur. Ciddi ciddi bdv okumanizi oneririm.
Yok çocuk istiyor sürekli benden çocuk istediğine dair konu açar bişiler gönderir gelecekteki çocuğumuz diye programlar var ya onlardan fln yapar

Yaşınız kaç olursa olsun 3 aylık ilişkide üstelik ayrıl barış olmuşken neden 1 sene sonrasının planını adam sizinle kursun? Bu el ele diz dize durup 1 sene sonra Barselona'ya gideriz diye romantik bir plan değil sonuçta.
Bu konuda haksızsınız.
Adamın genel olarak işinize karışıp yönlendirmesi konusunda da karşı taraf haksız, ama bir yandan da yatırım, araba, para konusunu açarak siz de top veriyorsunuz.

Erkek arkadaşım geçici süreliğine ailesiyle yaşıyor ve ben de kendi evine çıksa daha iyi olacağını söylüyorum. Çünkü kendine ait özel bir alanı yok. İlişkimizi de ister istemez etkiliyor bu durum.

Büyük ihtimalle erkek arkadaşınız da benim gibi düşünüyor. Tepkinizi çok yersiz buldum.

Bu zamana dek iyi bir ilişkiniz olmamış, bundan sonra da olacağını düşünmüyorum açıkçası. En iyisi zorlamayın.

Yok çocuk istiyor sürekli benden çocuk istediğine dair konu açar bişiler gönderir gelecekteki çocuğumuz diye programlar var ya onlardan fln yapar

Peki sizce bu soyledigi ile yukarida anlatriklari tutarli mi? Ikiniz de evlenip bosanmis insanlarsiniz bari siz yemeyin bu numaralari ya.

Adam diyor ki suan iliskimizin seviyesini bilmiyoruz deniyoruz diyor ama diger taraftan gelecekteki cocugumuz diye programlar anlatiyor.

Ben tokum diyemiyor musunuz sunlara ya.

Bu kavak 45 yıllık hâlâ başını sallıyor bacım. Ciddiyet bulamadım. Iki tarafında hatalı olduğu yerler var.

Sen bu kavağı sevdiysen başınızı birlikte sallarsınız. Lakin siz 3 aydir bu kavağı tanirsiniz, o 45 yıldır kök salmıs..

Şimdi sizin toplamda kaç aylık bir birlikteliğiniz oldu? eğer 3-5 ay falansa yaşlar kaç olursa olsun adam hemen evlilik düşünmek istemeyebilir,çok normal.

yani her yaşı ilerleyen insan kısa sürede evlenmek zorunda değil ki?

belki adam bir süre sadece sevgili olmak istiyor? ha siz istemiyorsanız sizin görüşünüze hitap eden,ortak paydada buluşabileceğiniz başka biriyle ilişkiye başlamalısınız bence.

Back
X