x_tacsizprenses
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Eylül 2017
- 58
- 39
- 3
- Konu Sahibi x_tacsizprenses
Sevgilimle 3 yıldır beraberiz. Ailem onu daha görmedi sadece annemle tanıştılar babam dedem babaannem tanımıyor (beraber oturuyoruz) annem onlar kadar katı değil ama o da bazen daha iyisini bulabilirsin diyor. Sevgilimle aramızda yaş farkı var ben 21 o 28 yaşında. Kendi işini yapıyor ailesinin durumu iyi fakat babam illa diyor devlette çalışsın mesleği olsun esnaf olmasın... ben kızımı boşunamı okuttum diyor onu daha görmeden tanımadan hakkında neler neler söylüyorlar; işi gücü yok, kesin evlenip ayrılmıştır, o insan eğer bir kusuru yoksa o yaşa kadar evlenirdi, babasından kopamıyor ilerde sorun olur, kızımı başka şehire göndermem, belkide yaşı 35 dir çoluğu çocuğu vardır seni kandırıyodur diyor ben bunlara kızınca öyle bir şey yok saçmalamayın dediğimde de ne kadar safsın salak diyorlar. Canıma tak etti hep daha iyisini bul diyorlar yani ailem bana sanki bana profösör ya da bilim insanıymışım gibi davranıyorlar anlamıyorum. Sevgilimden yana şüphem yok dediğimde beni küçümsüyorlar sen öyle zannet görürsün evlendikten 6 ay sonra kapımıza gelirsin burnun sürtmeden anlamayacaksın diyorlar. Dedem resmen şeytanın avukatlığını yapıyor babaannem ise üzülüyor ağlıyor babam çok sert bir şekilde üstüme geliyor işi yok diyor halbuki var ama o iş olarak görmüyor annemse çocuğu beğendi ama yinede daha iyisi olabilirdi diyor. Deliricem en sonunda sevgilimle bugüne kadar tek bir kavgamız olmadı bu aile meselesi yüzünden tartışmalarımız oluyor bir tek. Benimle evlenmeyi çok istiyor bense hep erteliyorum ne yapacağımı şaşırdım. Çevrem de hep olumsuz bakıyor laf sokuyor ailemin tutumundan dolayı bence yoksa kendileride hiç iyi değil ailemin bana yakıştırdığını görüyorlar ona göre konuşuyorlar canım çok sıkılıyor her gün tartışma var evde ben susuyorum onlar konuyu açıyor sinirlenmiyim diyorum ama yok elinde sonunda beni çileden çıkarmayı başarıyolar ne yapıyım cok caresizim benim gibi olan var mı anlaşılmaya dinlenilmeye o kadar ihtiyacım var ki