Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

hemen bakın kuzular silip yatayım :)

kiz bunummu begenmeyip agladin sen:KK70:
delisin varya

hemen bakın kuzular silip yatayım :)

yok anacım biz senle bulaşacak olsaydık ve sen bana kazayla eski resmini göndermiş olsaydın sen beni tanıyıp gelince yanıma şöle yine kazayla gözümü falan kapasan yada ne biliim onun gibi hareketler yapsan aa ben geldim bende sen kimsin diye suratına 2 tane patlatmıştım yine eski burnuna ger dönerdin :)))))ASLA TANIMAZDIIIIM ohaoldumsmile

:roflol: ama cidden sis haliyle bile güzelmis
simdikiyle arasinda daglar kadar fark var ama yinede güzelmis

ilahii nemm ağlamış :) bende yatıyorum iyi uykularrrrrrrrrrrrr kızlarrr (=

yok anacım biz senle bulaşacak olsaydık ve sen bana kazayla eski resmini göndermiş olsaydın sen beni tanıyıp gelince yanıma şöle yine kazayla gözümü falan kapasan yada ne biliim onun gibi hareketler yapsan aa ben geldim bende sen kimsin diye suratına 2 tane patlatmıştım yine eski burnuna ger dönerdin :)))))ASLA TANIMAZDIIIIM ohaoldumsmile

ayyyyyyyyyyyyy kıs vurma burnuma vallahi feci refleksim vardır heleki burnuma dokunan oluncaa atlarım üstünekaydirigubbakcemile3cidden büyük deişim demiii valla resimlerii böle hepsini koymak isterim insanlar anlasın nsl güzel bşy ve nsl insanı değiştiridigini görsünler diye ama işte hertürlü insan var suratımı gizleyerekte koyunca bşy anlaşılmıyor:)

bu arada nemcim senin dr hızını alamayıp eline ne geçirdiyse burnuna ypıştırmış banjdaj adı altında :)))oysa ne de güzel bir burun çıkacakmış altından niye o kadar saklama gereği duyduysa:hehehehe:)))))

:roflol: ama cidden sis haliyle bile güzelmis
simdikiyle arasinda daglar kadar fark var ama yinede güzelmis
nebilim kıs ozman üzülmüştüm ama çok şişmiş ondan şimdii anlıyorum bi burun baya zamanla deiştigini:)

ilahii nemm ağlamış :) bende yatıyorum iyi uykularrrrrrrrrrrrr kızlarrr (=
iyi uykular datlumm:)

bu arada nemcim senin dr hızını alamayıp eline ne geçirdiyse burnuna ypıştırmış banjdaj adı altında :)))oysa ne de güzel bir burun çıkacakmış altından niye o kadar saklama gereği duyduysa:hehehehe:)))))

kıs daha bu nekiiiiiiiiiiiiiii ben çıakrdım bikaçıcı diye böle kibar:)

hadi kıslar allah rahatlık versin yatayım ben belki yarın evde olmam ozman pazar günü görüşürs:)belkide gitmem bakalım durumlara:)öpüyorum hepinizi:)bu arada benim burun topiki gibi oldu buraaa yine geldik burun konusuna :):):):):)kaçamıyorus valla istemsiz burundan açılıyo konu alışkanlık olmuş:)mucksssssssssssssss

iyi geceler Pink7
ya nemm senin doktor ankaraya gelmezmiki :ecrin_bebek: heh bide kaydirak gibi kavis yapmazmi :ecrin_bebek:
söylemesi ayiptir kavis manyagiyimdir sempatiksalakcinni

cnmcm sen sonuca bak süpeeer bu arada bende yatıcam artık ya nem bu arad bişi sorucam mimik yapıyoruz ya isteristemez gülerken sen nezaman rahat takılmaya başladın ben korkuyorum ya ne diyosun

:) iyi geceler findik burnusluuummmmm

ayhhh hepinizmi yatiyosunuz:KK70: toptan iyi geceler o zaman:):):)

neeeemm hala burdasin görüyorum seni cvp ver:KK70::KK70:

iyi geceler Pink7
ya nemm senin doktor ankaraya gelmezmiki :ecrin_bebek: heh bide kaydirak gibi kavis yapmazmi :ecrin_bebek:
söylemesi ayiptir kavis manyagiyimdir sempatiksalakcinni

kis Fistik aynı Sadullah Bey gibi konuştun:))) ben kavis dedikçe " kaydirak gibi mi" diyip duruyodu haha:)))kaydirigubbakcemile3

ay sabahlara kadar durmuslar sunlara bak bugunde butun gun uyursunuz ben burda sıkılırken:KK43::-)sinifsinif:

selam kızlarrrrrr. bugün burnum iyice güzel görünüyor gözüme ayna elimde .offfff şu alçı çıksada meraktan kurtulsam.
kızlar alçı alınınca tekrar bişey yapacak mı?üstünü kapatacak mı. öyleyse ben kafayı yerim . evde sıkıntıdan patlıyorum yaaaa. gelen giden yok.abilerim öğretmen ,gelemediler. ablam avukat işten vakit bulamadı. bir kez gelebildi. annemle (ediyle büdü biz biribirimize öyle diyourz da) otruyoruz.

iyiki KK bu forum varmışta ara ara girip rahatlıyourm. iyiki varsınız fıstıklarrrrrrrr.

selam kızlarrrrrr. bugün burnum iyice güzel görünüyor gözüme ayna elimde .offfff şu alçı çıksada meraktan kurtulsam.
kızlar alçı alınınca tekrar bişey yapacak mı?üstünü kapatacak mı. öyleyse ben kafayı yerim . evde sıkıntıdan patlıyorum yaaaa. gelen giden yok.abilerim öğretmen ,gelemediler. ablam avukat işten vakit bulamadı. bir kez gelebildi. annemle (ediyle büdü biz biribirimize öyle diyourz da) otruyoruz.

iyiki KK bu forum varmışta ara ara girip rahatlıyourm. iyiki varsınız fıstıklarrrrrrrr.

kıs su ayna elimde muhabbeti banada tanıdık geliyor niyeyse:)))) henuz hiçbirsey anlasılmasada aynaya bakıp duruyorum:KK70: alcı cıktıktan sonra ustu kapanacak bandaj koyacaktır burnunun uztune ama alcı gibi coookkk kapatıcı olmaz:) o yuzden endiselenme bi kaç gune gezmelere bile gidersin sıkılmazsın kıs:)sositososito

kıs su ayna elimde muhabbeti banada tanıdık geliyor niyeyse:)))) henuz hiçbirsey anlasılmasada aynaya bakıp duruyorum:KK70: alcı cıktıktan sonra ustu kapanacak bandaj koyacaktır burnunun uztune ama alcı gibi coookkk kapatıcı olmaz:) o yuzden endiselenme bi kaç gune gezmelere bile gidersin sıkılmazsın kıs:)sositososito

annem gülüyor daha bişey belli değil neye bakıyorsun diyeee. neyse bu kadar yıl bekleyince .

eee bandaja razıyım artıkk.

X