Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Benim canım öyle sıkılmadı aslında, moralimiz bozdular biraz.

neden canın sıkkın lacheeee anlat bize :teselli:

Çok yakın eski bir arkadaşımla sebessiz yere bir kaç yıldır aramızda soğukluk var, ben evlendim onun evine 200 metre mesafede, bir yere taşındım 10 ay oldu ona rağmen evime gelmedi. hadi dedim büyüklük bende kalsın bugün doğumgünüydü herkesi bizim eve çağırdım, hazırlık falan yapcaktım işte söylemedik ona. Sonra diğer arkadaşlardan birine müsaiitim dedi bana gelemem yorgunum dedi. Sonra yalanı ortaya çıkınca sen bize gel kızlar gelcek demiş ama gitmedim ben de. Çok sinirlendim ve acaip bozuldumm, her kötü gününde yanına koştuğum arkadaşımın bir sürü hatasını affetmiştim ama bu sefer affetmiycem. Hediye bile almıştım :sinifsinif:

ayy cnm bosver yaaaa demekki iyi bi arkadas degilmis

Dsotu düşmanı tanımak zor oluyor canım bazen birini tanımaya 3 gün yetiyor bazen 3 senede bile anlayamıyorsun karışık iş bunlar benimde uni de çok arkadaşım vardı ama biçoğunu eledim öyle hallere düştümki inanamadığım çok şeyler oldu ama hepsi geride kaldıı yalan kötü bişey keşke sana senle görüşmek istemiyosa bunu açık yüreklilikle deseydi belki daha az kırılırdın gene üzülürdün ama geçerdi böyle yalanlara gerek yok bu onun acizliğii bencee yürekli olsa yalan sölemezdiklava:

ay kıyamam ya burnuşu kıskanmıştır o ben sana söliyim:))) aman lachecim inan bana insanları takmamayı ogrenmeliyiz olan bize oluyor uzuldugumuzle kalıyoruz, senin dunyan kucuk bir kayıpla yıkılcak kadar kucuk deildir.. hem o simdi yalancı konumuna dustu kendi utansın:) dusunme bile tatlım!guclubacismile

lachesıs cnmm nankörmüş neyapasın benimde oldu öle arkadaş bile demek istemiyorumm bide sebebsiz yere sogukluk girmeside acaip yanii suçluda sen olursunnn ama sorsan neden böleyiz desen bşyde diyemez kesin..boşver tatlımmm ondan hayırl gelmes sana uzak dur booşver:)

Doğru söylüyorsun, insan zaman geçtikçe olgunlaştıkça tanıyor bazı insanları.

Görmedi bile ki, arayıp geçmiş olsun bile demedi.

Ben sözlendikten sonra düşman oldu bana, sık aramıyormuşum. Ki o zamanlar günde 12 saat çalışıyor bir yandan düğün işleriyle uğraşıyordum. Eşimle yani o zamanki sözlümle bile zor görüşüyordum yani. Gelip yardım edeceğine, bana trip yapıp durdu, o halimle onunla parka, havuza gidecek değildim ya yahu

Ben böyle arkadaşlıklara aşırı önem veren bir tipim, boşvermek lazım ama haklısınız, çok sağolun kızlar sayenizde şimdi daha iyiyim, siz öyle arkadaşlara 10 basarsınız vallahi olumunekankayizsmile

Ay canım çok üzüldüm, niye ayrıldınız, kaç yıllık evliydiniz?

evet kıs hep arkandayıs bissss mucx sevindim daha iyi hissetmene :)kaydirigubbakcemile5

:1shok:cnmmm yaaaa cidden zor bi durumm ne umutlarla evlendinnn kimbilir ama gerçek yüzleirni görmüşsün..kaç yıllık evliydiniz

:1shok: Ay ne kadar kötü insanlar var bu dünyada ya, çok üzüldüm senin adına canım, ama kurtulmuşsun Allahından bulsun onlar da.

ayyyyyyy nediycegimi şaşırdım vallahiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumbencnmm sen önceden tanımadınmı eşiniii ,evlenmeden öncedemi böyle kaba hareketleri vardıı..

Filizcim cok zor gunler atlatmıssın oyle cok sevindim ki bu adamdan kurtulduguna lutfen geçmişe bir perde cek ileriye bak eminim cok guzel gunler seni bekliyor:)

merhaba kızlar ben yeni üyeyim burayı çok beğendim umarım güzel dostluklarımız olur ismim sinem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…