Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oooooooooooooo süper kıs sositosositodarısı bana inş..az yedim bugun bakalım akşam çoşmam inşkaydirigubbakcemile3

kıs aklım burda nerde boş anım oluyor damlıyorum burayaaaaaaaaa hemennnnnnnsositososito

ayy çok işim var ondan ara ara bi bakıp kaçıyorum geçen haftadan berii bi kontrole gidemedim yaa :eek:lmaz:

kızlar alakasız olacak belki ama safya güncellemesi nerden oluyor burda
cnm bende bi f5 i biliyorummm benim pc motor gibi yavaş oldugundan bekliyorum biraskaydirigubbakcemile3
ayy çok işim var ondan ara ara bi bakıp kaçıyorum geçen haftadan berii bi kontrole gidemedim yaa :eek:lmaz:
aman kısssss valla bennn 2 aylıkken gittim ondan sonra daha gitmedim 3 ve 6 aylıkken giitmek gerekiyorduuu ama fırsat bulamadım zaten gidincede kontrollere bşy olmuyo bakıyo tmm iyi diyip yolluyokaydirigubbakcemile3

f5 yap daha kolay

:lepi:

teşekkür ederim nemcim sağolun kızlar benimde çok yavaş traktörler daha hızlıdır bundan

aşkaşk tatlım burnundan hiçmi memnun deilsinnn varsa resmini bi eklesene buraya kimsecikler yok geri silersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim nemcim sağolun kızlar benimde çok yavaş traktörler daha hızlıdır bundan

a.s.ay cnmmm valla arada aşagı atasım gelio bi türlü pc yüzünden talihli olamadımmm 40 saaatte açarım 40 saatte kaparımmm sayfalar arası geçişte pc donar kapamak zorunda kalırım offffffkaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook

aşkaşk tatlım burnundan hiçmi memnun deilsinnn varsa resmini bi eklesene buraya kimsecikler yok geri silersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet ya ben de çok merak ettim seni albümü herkes görmesin diye izinli de yapabilirsin bu arada izinli olduğu takdirde albümde kalmasının ne sakıncası var nem?yine alıntı olabilirmi?CADIARZU

kızlar zaten burnumu gördükçe moralim çok bozuluyor sizde beni görüp canınızı sıkmayın belki bi ara koyarım ama suan :1no2: sizin gibi olsaydı burnusum mutlaka koyardım

evet ya ben de çok merak ettim seni albümü herkes görmesin diye izinli de yapabilirsin bu arada izinli olduğu takdirde albümde kalmasının ne sakıncası var nem?yine alıntı olabilirmi?CADIARZU
cnmm albümü özel yaparsınnn arkadaşların listendekiler görebilir sadece onlarda resmi alıntı yapabilirlerrr.zaten alıntı yapan insanlarda burdaki kişiler ondan sorun yapmıyorummsengözlerimebaksanab
kızlar zaten burnumu gördükçe moralim çok bozuluyor sizde beni görüp canınızı sıkmayın belki bi ara koyarım ama suan :1no2: sizin gibi olsaydı burnusum mutlaka koyardım

daha bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum izinli yapmayı bi bakayım ben

cnmmmm içine nsl siniyorsa öle yap tatlım..sadece bukdr üzülmene sebebmi gerçekten burnun diye merak ettim..belkide sen kötü görüyorsun inceledigin için.çünkü ben kendi burnumu inceledigimde sorunlu yerler görüyorum ama başkasına sordugumda saçmalama gayet iyi diyorla..bu açıdan ekle dmeiştim belki iyi sen çok baktıgın içinnn begenmiyorsundurboshayallersmile

daha bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum izinli yapmayı bi bakayım ben[/QU

albüm&resimlerden albüm ekle sonrada kutucuğu seç (izinli olanı adı aklıma gelmiyo)sorada dosyayı yükle bitti

arkdşlar bastan kaçar bakarım yine :teytey:

bastan görüşür tatlım arada gel özletme kendini:)

X