Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooooooooooo süper kıs sositosositodarısı bana inş..az yedim bugun bakalım akşam çoşmam inşkaydirigubbakcemile3ayy buarada 1.5 kilo vermişim :)
nem arada bak bari oske de bi kayboldu gitti
oooooooooooooo süper kıs sositosositodarısı bana inş..az yedim bugun bakalım akşam çoşmam inşkaydirigubbakcemile3
kıs aklım burda nerde boş anım oluyor damlıyorum burayaaaaaaaaa hemennnnnnnsositososito
kızlar alakasız olacak belki ama safya güncellemesi nerden oluyor burda
cnm bende bi f5 i biliyorummm benim pc motor gibi yavaş oldugundan bekliyorum biraskaydirigubbakcemile3kızlar alakasız olacak belki ama safya güncellemesi nerden oluyor burda
aman kısssss valla bennn 2 aylıkken gittim ondan sonra daha gitmedim 3 ve 6 aylıkken giitmek gerekiyorduuu ama fırsat bulamadım zaten gidincede kontrollere bşy olmuyo bakıyo tmm iyi diyip yolluyokaydirigubbakcemile3ayy çok işim var ondan ara ara bi bakıp kaçıyorum geçen haftadan berii bi kontrole gidemedim yaa lmaz:
f5 yap daha kolay
teşekkür ederim nemcim sağolun kızlar benimde çok yavaş traktörler daha hızlıdır bundan
teşekkür ederim bastan sağolll
aşkaşk tatlım burnundan hiçmi memnun deilsinnn varsa resmini bi eklesene buraya kimsecikler yok geri silersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnmm albümü özel yaparsınnn arkadaşların listendekiler görebilir sadece onlarda resmi alıntı yapabilirlerrr.zaten alıntı yapan insanlarda burdaki kişiler ondan sorun yapmıyorummsengözlerimebaksanabevet ya ben de çok merak ettim seni albümü herkes görmesin diye izinli de yapabilirsin bu arada izinli olduğu takdirde albümde kalmasının ne sakıncası var nem?yine alıntı olabilirmi?CADIARZU
kızlar zaten burnumu gördükçe moralim çok bozuluyor sizde beni görüp canınızı sıkmayın belki bi ara koyarım ama suan :1no2: sizin gibi olsaydı burnusum mutlaka koyardım
daha bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum izinli yapmayı bi bakayım ben
daha bu siteyi kullanmayı çok bilmiyorum izinli yapmayı bi bakayım ben[/QU
albüm&resimlerden albüm ekle sonrada kutucuğu seç (izinli olanı adı aklıma gelmiyo)sorada dosyayı yükle bitti
arkdşlar bastan kaçar bakarım yine :teytey: